Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • Samsung Galaxy Note 20 Ultra

  • Google Pixel 4a

  • OnePlus Nord

  • Samsung Galaxy A51

  • Poco F2 Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Rinke

Rinke

  • Lid sinds 26 september 2010
  • Berichten 143
  • Reputatie 0
  • #1
  • 30 oktober 2012
  • 15:00

Goedemiddag,

Na een hele tijd van afwezigheid maar weer eens hier kijken.
Na wat gelezen te hebben dacht ik, laat mij eens mijn stock (2.3.5) rom gaan updaten via KIES.
Dus netjes gedownload en aan de slag gegaan.

Eerst even een backup maken, en toen dat eenmaal bezig was kreeg ik de melding,

Runtime Error!

Program: C:\Program Files (x86)\Samsung\Kies\Kies.exe

R6025
- pure virtual function call


Iemand dit vaker gehad?

Bewerkt (24 april 2013 15:47)
barremans

barremans

  • Lid sinds 07 juli 2011
  • Berichten 2237
  • Reputatie 0
  • #2
  • 30 oktober 2012
  • 15:09

KIES opnieuw installeren.

Bewerkt (24 april 2013 15:47)



Grtz Barre

Rinke

Rinke

  • Lid sinds 26 september 2010
  • Berichten 143
  • Reputatie 0
  • #3
  • 30 oktober 2012
  • 15:14

al 3 keer gedaan…

Bewerkt (24 april 2013 15:47)
barremans

barremans

  • Lid sinds 07 juli 2011
  • Berichten 2237
  • Reputatie 0
  • #4
  • 30 oktober 2012
  • 15:17

Heb je volledig eerst de oude KIES er af gegooid? via uninstall.
Daarna reboot van pc.
De laatste KIES afhalen en wanneer je w7 gebruikt als admin installeren en uitvoeren.

Bewerkt (24 april 2013 15:47)



Grtz Barre

Rinke

Rinke

  • Lid sinds 26 september 2010
  • Berichten 143
  • Reputatie 0
  • #5
  • 30 oktober 2012
  • 15:49

ahha, zal ik proberen

Bewerkt (24 april 2013 15:47)
Rinke

Rinke

  • Lid sinds 26 september 2010
  • Berichten 143
  • Reputatie 0
  • #6
  • 30 oktober 2012
  • 20:59

Nou, geen error meer maar als ik nu een backup wil maken en hij is aan het voorbereiden dan is ineens KIES weg…
Verdwijnt gewoon.

Ik wou graag PDA:LPG / PHONE:LP8 / CSC:LP9 (VDF) er op hebben maar ik heb er nu maar weinig vertrouwen in.
Helemaal om het te doen zonder eerst een backup te maken…

Bewerkt (24 april 2013 15:47)
Rinke

Rinke

  • Lid sinds 26 september 2010
  • Berichten 143
  • Reputatie 0
  • #7
  • 31 oktober 2012
  • 13:12

Het werkt nog steeds niet…
Ben er nu ook wel flauw van.
Dit is overigens de eerste keer dat ik problemen heb met KIES, met bij oude S had ik er nooit last van, en in het begin met de S2 ook niet..

Bewerkt (24 april 2013 15:47)
barremans

barremans

  • Lid sinds 07 juli 2011
  • Berichten 2237
  • Reputatie 0
  • #8
  • 31 oktober 2012
  • 13:20

Installeer eerst eens de adb drivers van pdanet daarna zal hij je phone herkennen

Bewerkt (24 april 2013 15:47)



Grtz Barre

Rinke

Rinke

  • Lid sinds 26 september 2010
  • Berichten 143
  • Reputatie 0
  • #9
  • 31 oktober 2012
  • 13:25

Heb je mischien een linkje?

Bewerkt (24 april 2013 15:47)
barremans

barremans

  • Lid sinds 07 juli 2011
  • Berichten 2237
  • Reputatie 0
  • #10
  • 31 oktober 2012
  • 13:31

Ben aan het aperitievenop een terras ,google eens op pdadrivers en kies de juiste versie grtz

Bewerkt (24 april 2013 15:47)



Grtz Barre

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren