Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

  • Ghostbusters World

Trending smartphones
  • Xiaomi Mi 9T Pro

  • Samsung Galaxy Note 10 Plus

  • ASUS ZenFone 6

  • OnePlus 7 Pro

  • Google Pixel 3a XL

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

rolschaatser

rolschaatser

  • Lid sinds 24 september 2010
  • Berichten 577
  • Reputatie 0
  • #1
  • 5 juni 2012
  • 13:45

wanneer ik een app wil openen/ of sluit, heb ik opeens een “rood kader”om het scherm heen.

Weet iemand wat de oorzaak kan zijn van dit kader

foon is geroot en draait op ICS 4.0.3 ( stock rom)

Bewerkt (24 april 2013 14:57)
melvintje

melvintje

  • Lid sinds 17 september 2011
  • Berichten 2716
  • Reputatie 20
  • #2
  • 5 juni 2012
  • 15:57

kijk eens bij instellingen en dan opties voor ontwikkelaar, en kijk eens of strikte modus staat ingeschakeld(aangevinkt)

Bewerkt (24 april 2013 14:57)
rolschaatser

rolschaatser

  • Lid sinds 24 september 2010
  • Berichten 577
  • Reputatie 0
  • #3
  • 5 juni 2012
  • 22:29

Stond idd aangevinkt, heb het vinkje verwijderd en eens kijken of het helpt,

Bewerkt (24 april 2013 14:57)
melvintje

melvintje

  • Lid sinds 17 september 2011
  • Berichten 2716
  • Reputatie 20
  • #4
  • 5 juni 2012
  • 23:04

Strikte modus is voor apps die langdurig in gebruik als het goed is waardoor je dus die rode kader ziet staan

Bewerkt (24 april 2013 14:57)
bart1965

bart1965

  • Lid sinds 23 juni 2010
  • Berichten 65
  • Reputatie 0
  • #5
  • 7 juni 2012
  • 08:52

heb ik ook voor gehad, een factory reset gedaan en weg rode kader

Bewerkt (24 april 2013 14:58)
Pindasmeer

Pindasmeer

  • Lid sinds 08 november 2011
  • Berichten 214
  • Reputatie 0
  • #6
  • 7 juni 2012
  • 09:15

bart1965;308314
heb ik ook voor gehad, een factory reset gedaan en weg rode kader

Haha, dat kan ook ja. Maar als je het vinkje dat Melvintje aangaf uitzet is het ook weg, dat scheelt weer een hoop werk

Bewerkt (24 april 2013 14:58)
rolschaatser

rolschaatser

  • Lid sinds 24 september 2010
  • Berichten 577
  • Reputatie 0
  • #7
  • 7 juni 2012
  • 11:54

allen bedankt

Bewerkt (24 april 2013 14:58)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren