Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • OPPO Find X2 Pro

  • Google Pixel 4a

  • OnePlus Nord

  • Samsung Galaxy A51

  • Poco F2 Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

yakie996

yakie996

  • Lid sinds 02 januari 2011
  • Berichten 570
  • Reputatie 0
  • #1
  • 4 juni 2012
  • 20:48

wes786;307547
Als je daar nog een backup van hebt dan zou dat moeten kunnen.

Even een vraagje, waarom heb/had je CM9/CM9 dual boot?

het was eerder voor te testen omdat ik geen andere rom had nu heb ik miui of zoiets ook gedownload die gaar er seffens op;-)

Bewerkt (24 april 2013 14:57)
yakie996

yakie996

  • Lid sinds 02 januari 2011
  • Berichten 570
  • Reputatie 0
  • #2
  • 5 juni 2012
  • 19:35

hoe kan ik de stock rom eropzetten??

Bewerkt (24 april 2013 14:57)
wes786

wes786

  • Lid sinds 02 maart 2011
  • Berichten 1310
  • Reputatie 0
  • #3
  • 5 juni 2012
  • 19:44

Download er een van samfirmware.com en flash hem via Odin.

Bewerkt (24 april 2013 14:57)
yakie996

yakie996

  • Lid sinds 02 januari 2011
  • Berichten 570
  • Reputatie 0
  • #4
  • 5 juni 2012
  • 19:44

en hoe kan ik die dan in secondary zetten met odin?

Bewerkt (24 april 2013 14:57)
wes786

wes786

  • Lid sinds 02 maart 2011
  • Berichten 1310
  • Reputatie 0
  • #5
  • 5 juni 2012
  • 19:59

yakie996;307856
en hoe kan ik die dan in secondary zetten met odin?
Dat is wel mogelijk, maar met een hele omweg denk ik.

1. Flash de stock ROM
2. Root je telefoon
3. Flash een 2nd ROM
4. Verwissel 1 en 2

Gok ik?

Bewerkt (24 april 2013 14:57)
Peter-036

Peter-036

  • Lid sinds 12 november 2011
  • Berichten 2431
  • Reputatie 10
  • #6
  • 5 juni 2012
  • 20:01

Een nogal omslachtige wijze zou zijn,
1 een CWM backup van wat er nu op staat
2 met odin de stock erop zetten
3 rooten van je stock ICS
4 een CWM backup maken van je stock ICS
5 de backup van wat er nu op staat terugzetten
6 checken of dat goed gegaan is
7 in CWM de backup van je stock ICS in de tweede rom “terugzetten”

Als er een betere/ vluggere manier is wil ik het ook wel weten, maar bovenstaand zou moeten werken, denk ik.

Bewerkt (24 april 2013 14:57)

Je kunt een paard naar het water leiden, maar je kunt het paard niet dwingen te drinken……..

yakie996

yakie996

  • Lid sinds 02 januari 2011
  • Berichten 570
  • Reputatie 0
  • #7
  • 5 juni 2012
  • 20:04

wes786;307860
Dat is wel mogelijk, maar met een hele omweg denk ik.

1. Flash de stock ROM
2. Root je telefoon
3. Flash een 2nd ROM
4. Verwissel 1 en 2

Gok ik?

Peter-036;307861
Een nogal omslachtige wijze zou zijn,
1 een CWM backup van wat er nu op staat
2 met odin de stock erop zetten
3 rooten van je stock ICS
4 een CWM backup maken van je stock ICS
5 de backup van wat er nu op staat terugzetten
6 checken of dat goed gegaan is
7 in CWM de backup van je stock ICS in de tweede rom “terugzetten”

Als er een betere/ vluggere manier is wil ik het ook wel weten, maar bovenstaand zou moeten werken, denk ik.
oke badankt dit zal ik eens proberen als ik meer tijd heb

Bewerkt (24 april 2013 14:57)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren