Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • Samsung Galaxy Note 20 Ultra

  • Google Pixel 4a

  • OnePlus Nord

  • Samsung Galaxy A51

  • Poco F2 Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

yakie996

yakie996

  • Lid sinds 02 januari 2011
  • Berichten 570
  • Reputatie 0
  • #1
  • 4 juni 2012
  • 18:19

hallo, ik zag net in recovery een optie voor dual boot.. dus ik dacht ik zal eens gaan kijken.. dan heb ik het geprobeert.. de second boot werkt maar de primery (waar al mijn gegevens op staan) niet die blijft meer opstarten en opstarten ( cyanogenmod 9 boot screen) .. hoe kan ik het terug werkende maken? en het liefst al mijn gegevens behouden..

Bewerkt (24 april 2013 14:57)
Verwijderd_Account_44451

Verwijderd_Account_44451

  • Lid sinds 05 februari 2012
  • Berichten 4099
  • Reputatie 140
  • #2
  • 4 juni 2012
  • 18:33

ik heb het zelf nog niet geprobeerd die dualboot,ik heb ier wel ergens al gezien dat ibsonic er over geschreven heeft hoe het moet

Bewerkt (24 april 2013 14:57)
ibsonic

ibsonic

  • Lid sinds 06 juli 2011
  • Berichten 2769
  • Reputatie 20
  • #3
  • 4 juni 2012
  • 18:41

Kijk is mate;

How to Dual Boot using the Siyah Kernel - xda-developers

Bewerkt (24 april 2013 14:57)
yakie996

yakie996

  • Lid sinds 02 januari 2011
  • Berichten 570
  • Reputatie 0
  • #4
  • 4 juni 2012
  • 18:42

maar ondertussen heb ik het al gedaan maar ik kan de eerste rom niet meer opstarten met al mijn gegevens.. het blijft maar laden op het boot screen

Bewerkt (24 april 2013 14:57)
Peter-036

Peter-036

  • Lid sinds 12 november 2011
  • Berichten 2431
  • Reputatie 10
  • #5
  • 4 juni 2012
  • 18:48

Start CWM recovery eens, daar zitten wat mogelijkheden om de rom's te wisselen of te back-uppen.
En als je nu nog een backup kunt maken van de eerste rom ben je toch geholpen, denk ik.

Bewerkt (24 april 2013 14:57)

Je kunt een paard naar het water leiden, maar je kunt het paard niet dwingen te drinken……..

wes786

wes786

  • Lid sinds 02 maart 2011
  • Berichten 1310
  • Reputatie 0
  • #6
  • 4 juni 2012
  • 19:30

Bij mij werken beiden gewoon. Je hebt niet de combinatie GB/ICS gedaan hè? Je kan alleen GB/GB en ICS/ICS.

Bewerkt (24 april 2013 14:57)
yakie996

yakie996

  • Lid sinds 02 januari 2011
  • Berichten 570
  • Reputatie 0
  • #7
  • 4 juni 2012
  • 19:33

nee ik heb cm9 en cm9 genomen.

Bewerkt (24 april 2013 14:57)
yakie996

yakie996

  • Lid sinds 02 januari 2011
  • Berichten 570
  • Reputatie 0
  • #8
  • 4 juni 2012
  • 19:41

Peter-036;307492
Start CWM recovery eens, daar zitten wat mogelijkheden om de rom's te wisselen of te back-uppen.
En als je nu nog een backup kunt maken van de eerste rom ben je toch geholpen, denk ik.
ik heb het gedaan en het werkt terug alles is terug opgestart

Bewerkt (24 april 2013 14:57)
yakie996

yakie996

  • Lid sinds 02 januari 2011
  • Berichten 570
  • Reputatie 0
  • #9
  • 4 juni 2012
  • 19:44

kan ik als primery cm9 pakken en als second the stock rom??

Bewerkt (24 april 2013 14:57)
wes786

wes786

  • Lid sinds 02 maart 2011
  • Berichten 1310
  • Reputatie 0
  • #10
  • 4 juni 2012
  • 20:10

yakie996;307538
kan ik als primery cm9 pakken en als second the stock rom??
Als je daar nog een backup van hebt dan zou dat moeten kunnen.

Even een vraagje, waarom heb/had je CM9/CM9 dual boot?

Bewerkt (24 april 2013 14:57)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren