Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

  • Ghostbusters World

Trending smartphones
  • Microsoft Surface Duo

  • OnePlus 7T Pro

  • Nokia 7.2

  • Xiaomi Mi 9T Pro

  • Samsung Galaxy Note 10 Plus

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

franka81

franka81

  • Lid sinds 03 juni 2012
  • Berichten 2
  • Reputatie 0
  • #1
  • 3 juni 2012
  • 20:45

Ik krijg steeds een driehoekje linksboven in mijn scherm over roaming dat de gegevensverbinding is verbroken. Als ik er op klik kom ik bij de instellingen mobiele netwerk terecht waar de roaming aangevinkt staat.
Ik krijg de melding niet weg en hij verschijnt een paar keer per dag.
Iemand tips?

Bewerkt (24 april 2013 14:56)
MijnAndroid

MijnAndroid

  • Lid sinds 26 april 2012
  • Berichten 1282
  • Reputatie 0
  • #2
  • 3 juni 2012
  • 21:05

Ik krijg deze melding ook. Het betekent gewoon dat je roaming aan hebt staan.
Swipe de melding gewoon weg, dan heb je er geen last meer van

Bewerkt (24 april 2013 14:57)
Pindasmeer

Pindasmeer

  • Lid sinds 08 november 2011
  • Berichten 214
  • Reputatie 0
  • #3
  • 3 juni 2012
  • 21:17

franka81;307217
Ik krijg de melding niet weg en hij verschijnt een paar keer per dag.

MijnAndroid;307221
Swipe de melding gewoon weg, dan heb je er geen last meer van

Blijkbaar kan dat dus niet, dat is apart! Heb je al geprobeerd om roaming even uit en weer aan te zetten?

Bewerkt (24 april 2013 14:57)
jwhoutepen

jwhoutepen

  • Lid sinds 18 juli 2011
  • Berichten 1561
  • Reputatie 50
  • #4
  • 3 juni 2012
  • 21:19

Of woon je toevallig in de grensstreek?

Bewerkt (24 april 2013 14:57)
frank1964

frank1964

  • Lid sinds 27 april 2010
  • Berichten 859
  • Reputatie 0
  • #5
  • 4 juni 2012
  • 10:57

Telfort als provider ? Die roamt op het KPN netwerk en laat dus altijd de roaming indicatie zien….. niet iets om je dan druk over te maken…

Bewerkt (24 april 2013 14:57)
franka81

franka81

  • Lid sinds 03 juni 2012
  • Berichten 2
  • Reputatie 0
  • #6
  • 4 juni 2012
  • 13:51

ik heb Tele 2 en heb al een paar keer roaming aan en uit gezet. Misschien omdat ze roamen van T-mobile?
Vind het apart omdat er ook steeds staat dat de verbinding dan verbroken is

Bewerkt (24 april 2013 14:57)
MijnAndroid

MijnAndroid

  • Lid sinds 26 april 2012
  • Berichten 1282
  • Reputatie 0
  • #7
  • 4 juni 2012
  • 19:01

Ik heb ook tele2 en heb roaming dus ook aan. Bij mij werkt alles perfect en ik kan de notificatie gewoon weg swipen…

Bewerkt (24 april 2013 14:57)
famlimburg

famlimburg

  • Lid sinds 19 januari 2011
  • Berichten 7
  • Reputatie 0
  • #8
  • 1 juli 2012
  • 13:20

Had er ook last van steeds heb nu een V gezet bij ROAMING en toen verdween die melding uit scherm.
Als je pakketgegevens aanvinkt zit je op 3 G netwerk, wil je daar geen gebruik van maken zet je alleen pakketgegevens uit,
en Roaming kan je gewoon aan laten staan.

Bewerkt (24 april 2013 15:07)
famlimburg

famlimburg

  • Lid sinds 19 januari 2011
  • Berichten 7
  • Reputatie 0
  • #9
  • 1 juli 2012
  • 13:21

Had er ook last van steeds heb nu een V gezet bij Roaming en toen verdween die melding uit scherm.
Als je pakketgegevens aanvinkt zit je op 3 G netwerk, wil je daar geen gebruik van maken zet je alleen pakketgegevens uit,
en Roaming kan je gewoon aan laten staan.

Bewerkt (24 april 2013 15:07)
jannekevb

jannekevb

  • Lid sinds 13 januari 2015
  • Berichten 1
  • Reputatie 0
  • #10
  • 13 januari 2015
  • 10:09

Hallo Allemaal,

Heeft iemand een oplossing voor mij?
Ik heb een abonnement bij HI.
Ik werk in Belgie waardoor ik mijn mobiele gegevens overdag uit heb staan. Wanneer ik thuis kom zet ik ze terug aan.

Ondanks dat mijn roaming uit heb staan ( werkt dan alleen op het thuisnetwerk/wifi) krijg ik steeds een foutmelding in Belgie.

Heeft iemand een oplossing hoe ik dit weg kan krijgen?

gr Janneke

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren