Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

  • Ghostbusters World

Trending smartphones
  • Microsoft Surface Duo

  • OnePlus 7T Pro

  • Nokia 7.2

  • Xiaomi Mi 9T Pro

  • Samsung Galaxy Note 10 Plus

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

melvintje

melvintje

  • Lid sinds 17 september 2011
  • Berichten 2716
  • Reputatie 20
  • #1
  • 21 mei 2012
  • 13:27

Hard reset hoe heb je die gedaan

Bewerkt (24 april 2013 14:53)
jankees

jankees

  • Lid sinds 01 juli 2011
  • Berichten 105
  • Reputatie 0
  • #2
  • 21 mei 2012
  • 13:35

via hardware knoppen (volume up, home, power). Ook cache partition gecleaned!

Bewerkt (24 april 2013 14:53)
Tam

Tam

  • Lid sinds 25 augustus 2011
  • Berichten 200
  • Reputatie 0
  • #3
  • 21 mei 2012
  • 13:50

Kan ook niet echt zeggen dat de batterij er beter op is geworden. Internet (wifi) vreet mijn batterij leeg. Loopt harder leeg als voorheen. Gewoon spelletjes valt nog mee qua verbruik. Maar snap Jankees heel goed, heb er ook spijt van dat ik hem geupdate heb. Ik ga hem niet rooten, wil niet nog meer ellende op mijn hals halen, gezien ik er niet in thuis ben.

Bewerkt (24 april 2013 14:53)
Paulo

Paulo

  • Lid sinds 05 juni 2010
  • Berichten 276
  • Reputatie 20
  • #4
  • 21 mei 2012
  • 16:51

Ik heb een Vodafone-branded toestel en draai nog gewoon naar volle tevredenheid 2.3.5. Voor mijn dagelijks gebruik heb ik geen reden om te upgraden, of het zou de Chrome-browser moeten zijn. Ik verbaas me wel over de vele negatieve ervaringen met ICS, zowel bij KPN-klanten als klanten van andere providers.

Is ICS wérkelijk zo slecht als de vele negatieve reacties hier doen vermoeden, of gaat het bij de meeste gebruikers wél goed?

Bewerkt (24 april 2013 14:53)
Peter-036

Peter-036

  • Lid sinds 12 november 2011
  • Berichten 2431
  • Reputatie 10
  • #5
  • 21 mei 2012
  • 17:38

Tam;303254
Kan ook niet echt zeggen dat de batterij er beter op is geworden. Internet (wifi) vreet mijn batterij leeg. Loopt harder leeg als voorheen…. .
Wifi was bij mij ook even een batterijvreter(werd m'n toestel ook erg warm van), maar dat was op de 5 megaherz band, op de oude 2,4 megaherz gaat 't prima.
En al die nieuwe wifi-modems/accespoints kunnen prima overweg met de oude standaard.

Bewerkt (24 april 2013 14:53)

Je kunt een paard naar het water leiden, maar je kunt het paard niet dwingen te drinken……..

jankees

jankees

  • Lid sinds 01 juli 2011
  • Berichten 105
  • Reputatie 0
  • #6
  • 21 mei 2012
  • 18:06

Hoe stel je dat dan in? die megaherz band…

Bewerkt (24 april 2013 14:53)
Tam

Tam

  • Lid sinds 25 augustus 2011
  • Berichten 200
  • Reputatie 0
  • #7
  • 21 mei 2012
  • 18:46

Daar ben ik ook heel nieuwsgierig naar. Zou niet weten hoe je wifi zou kunnen veranderen. Maar het is niet puur de wifi die het bij mij veroorzaakt, het is meer het internetten zelf. Als ik wordfeud speel, heb ik ookd wifi aan staan, maar dan gaat het nog. Wat ik wel doe is bij de batterij internet gedwongen stoppen. Heb wel het idee dat dat werkt, maar niet als je steeds weer op internet gaat.

Bewerkt (24 april 2013 14:53)
Peter-036

Peter-036

  • Lid sinds 12 november 2011
  • Berichten 2431
  • Reputatie 10
  • #8
  • 21 mei 2012
  • 18:50

Als je accespoint beide golflengtes ondersteunt, kun je bij het aanzetten van wifi even een scan uitvoeren om te kijken welke band je gebruikt, bij mij is het te zien omdat ik in het kabelmodem de naam herkenbaar heb gemaakt.
Dus “naam”5GHz voor de een en “naam” voor de ander. je kunt misschien ook duidelijk krijgen op welk kanaal je zit, 1 tot 12(of 14 dat weet ik zogauw niet meer) is de 2,4 GHz, en 40 en hoger is 5 GHz. Om verschil duidelijk te maken moet je met je pc inloggen op je kabelmodem om de instellingen te wijzigen.

Bewerkt (24 april 2013 14:53)

Je kunt een paard naar het water leiden, maar je kunt het paard niet dwingen te drinken……..

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren