Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

  • Ghostbusters World

Trending smartphones
  • Microsoft Surface Duo

  • OnePlus 7T Pro

  • Nokia 7.2

  • Xiaomi Mi 9T Pro

  • Samsung Galaxy Note 10 Plus

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

aroe

aroe

  • Lid sinds 13 maart 2011
  • Berichten 308
  • Reputatie 0
  • #1
  • 9 mei 2012
  • 16:44

ik heb dit ook met whatsapp dan zit ik op het wifi van het huis en krijg ik uren niks loop ik naar buiten verbreekt dus de verbinding met wifi en dan krijg ik in eens een hele lading berichten 2 of 3x gehad nu lijkt me een beetje te toevallig ik draai cyanogenmod

Bewerkt (24 april 2013 14:48)
stefan95

stefan95

  • Lid sinds 18 juni 2010
  • Berichten 277
  • Reputatie 0
  • #2
  • 10 mei 2012
  • 16:15

Zoiets heb ik ook de laatste tijd. Vooral fb

Bewerkt (24 april 2013 14:49)
marcodehaas1987

marcodehaas1987

  • Lid sinds 09 maart 2011
  • Berichten 613
  • Reputatie 10
  • #3
  • 10 mei 2012
  • 16:22

Dit had ik ook erg vaak. heb in de router een poort forwarding gedaan en klaar was ut probleem

Bewerkt (24 april 2013 14:49)
stefan95

stefan95

  • Lid sinds 18 juni 2010
  • Berichten 277
  • Reputatie 0
  • #4
  • 10 mei 2012
  • 16:48

Welke poorten

Bewerkt (24 april 2013 14:49)
marcodehaas1987

marcodehaas1987

  • Lid sinds 09 maart 2011
  • Berichten 613
  • Reputatie 10
  • #5
  • 10 mei 2012
  • 16:59

  • Zet in je router/modem een vast IP adres neer voor het mac adres van jouw toestel.
  • Vul dan in (port) forwarding dat IP adres in en zet start port op 5223en end port ook op 5223.
  • Gebruik protocol TCP

Bewerkt (24 april 2013 14:49)
stefan95

stefan95

  • Lid sinds 18 juni 2010
  • Berichten 277
  • Reputatie 0
  • #6
  • 10 mei 2012
  • 17:28

Ook maar even gedaan, ben benieuwd!

Bewerkt (24 april 2013 14:49)
marcodehaas1987

marcodehaas1987

  • Lid sinds 09 maart 2011
  • Berichten 613
  • Reputatie 10
  • #7
  • 10 mei 2012
  • 17:33

Soms kan het voorkomen dat je nog ergens een instelling moet doen. Hier ben ik niet bekend mee. Heeft met poort toekenning te maken iig. Was bij mij niet nodig namelijk.

Bewerkt (24 april 2013 14:49)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren