Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

  • Ghostbusters World

Trending smartphones
  • Microsoft Surface Duo

  • OnePlus 7T Pro

  • Nokia 7.2

  • Xiaomi Mi 9T Pro

  • Samsung Galaxy Note 10 Plus

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

xRichardX

xRichardX

  • Lid sinds 20 juli 2011
  • Berichten 92
  • Reputatie 0
  • #1
  • 30 april 2012
  • 22:01

Mensen,

Ik heb echt een probleem met mijn moniele internet,
Het is de laatste tijd echt zo erg traag

H, H+, 3G maakt niet uit het is slecht internet.
Ook soms geeft hij H aan maar heeft hij geen internet verbinding.

Tweets versturen duurt lang, youtube filmpjes laden veel langer dan normaal.

Op wifi doet hij het wel gewoon goed.
Wat kan er aan de hand zijn? eerst was mobiel internet altijd redelijk snel en ik heb
naar mijn weten niets veranderd.

Ik heb btw Hi

Op veel plaatsen heb ik nu ook geen bereik, het is echt irritant

Bewerkt (24 april 2013 14:45)
Marvin

Marvin

  • Lid sinds 30 december 2009
  • Berichten 1778
  • Reputatie 10
  • #2
  • 30 april 2012
  • 22:40

Toevallig over de limiet heengegaan? Dan schroeft KPN je snelheid terug naar extreem lage bitrates tot de volgende maand.

Bewerkt (24 april 2013 14:45)
ibsonic

ibsonic

  • Lid sinds 06 juli 2011
  • Berichten 2769
  • Reputatie 20
  • #3
  • 30 april 2012
  • 23:02

xRichardX;296010
Mensen,

Ik heb echt een probleem met mijn moniele internet,
Het is de laatste tijd echt zo erg traag

H, H+, 3G maakt niet uit het is slecht internet.
Ook soms geeft hij H aan maar heeft hij geen internet verbinding.

Tweets versturen duurt lang, youtube filmpjes laden veel langer dan normaal.

Op wifi doet hij het wel gewoon goed.
Wat kan er aan de hand zijn? eerst was mobiel internet altijd redelijk snel en ik heb
naar mijn weten niets veranderd.

Ik heb btw Hi

Op veel plaatsen heb ik nu ook geen bereik, het is echt irritant


welke abbo heb je bij Hi ? Welke modem heb je op je toestel, instellingen -> over toestel -> baseband versie ?

Bewerkt (24 april 2013 14:45)
xRichardX

xRichardX

  • Lid sinds 20 juli 2011
  • Berichten 92
  • Reputatie 0
  • #4
  • 30 april 2012
  • 23:20

Waar kun je checken welk abbo je hebt?
Baseband versie is: I9100XXKI4

Verder ben ik volgens mij niet over mijn limiet heen? (geen smsjes ontvangen)
Als ik speedtest doe zit hij meestal wel gewoon op 3 Mbps, maar hij is echt traag.

Bewerkt (24 april 2013 14:45)
ibsonic

ibsonic

  • Lid sinds 06 juli 2011
  • Berichten 2769
  • Reputatie 20
  • #5
  • 30 april 2012
  • 23:24

xRichardX;296019
Waar kun je checken welk abbo je hebt?
Baseband versie is: I9100XXKI4

Verder ben ik volgens mij niet over mijn limiet heen? (geen smsjes ontvangen)
Als ik speedtest doe zit hij meestal wel gewoon op 3 Mbps, maar hij is echt traag.

Nou dat is het contract waarvoor jij zelf voor hebt getekend en betaald. dus ik hoop voor je dat je weet wat je hebt afgesloten hahahah. je modem is goed, niks op aan te merken. 3 Mbps moet ook goed zijn ?

Bewerkt (24 april 2013 14:45)
xRichardX

xRichardX

  • Lid sinds 20 juli 2011
  • Berichten 92
  • Reputatie 0
  • #6
  • 30 april 2012
  • 23:35

ja ik snap er geen fluit van. Zo vaak krijgt hij geen verbinding met internet.
En het meest van de tijd is hij gewoon super traag. Hoeveel rondjes slaat hij bijv. bij jou als je een youtube filmpje opent.

Over dat contract moet ik even terug zoeken haha.
Ik weet dat ik 1GB internet heb, maar niet de snelheid

Bewerkt (24 april 2013 14:45)
ibsonic

ibsonic

  • Lid sinds 06 juli 2011
  • Berichten 2769
  • Reputatie 20
  • #7
  • 30 april 2012
  • 23:47

xRichardX;296021
ja ik snap er geen fluit van. Zo vaak krijgt hij geen verbinding met internet.
En het meest van de tijd is hij gewoon super traag. Hoeveel rondjes slaat hij bijv. bij jou als je een youtube filmpje opent.

Over dat contract moet ik even terug zoeken haha.
Ik weet dat ik 1GB internet heb, maar niet de snelheid

Dat is afhankelijk van waar ik ben. Als ik thuis ben zit ik ook lekker op de wifi.

Bewerkt (24 april 2013 14:45)
xRichardX

xRichardX

  • Lid sinds 20 juli 2011
  • Berichten 92
  • Reputatie 0
  • #8
  • 30 april 2012
  • 23:50

Ja ik zit thuis ook op de fifa.
Is bijna altijd snel, en zo rond de 20 Mbps.
Maar zoals het probleem is, zodra ik niet op de wifi hangt is hij traag.
Tweets versturen kan dan zo een seconde of 10 á 15 duren

Bewerkt (24 april 2013 14:45)
DNyeah

DNyeah

  • Lid sinds 16 oktober 2011
  • Berichten 597
  • Reputatie 0
  • #9
  • 1 mei 2012
  • 03:57

Is je internet vandaag ook traag? Zo niet dan zat je vorige maand over je limiet.

Bewerkt (24 april 2013 14:45)
19ton62

19ton62

  • Lid sinds 25 januari 2010
  • Berichten 18
  • Reputatie 0
  • #10
  • 1 mei 2012
  • 08:57

Goedemorgen, ik had tot vorige week hetzelfde probleem. Diverse malen een harde reset uitgevoerd maar zonder resultaat. Vervolgens de instellingen aangepast volgens de KPN-site zonder resultaat. Uiteindelijk ben ik naar een KPN-winkel gegaan. De verkoper meende zich iets te herinneren over een naam bij instellingen: Ga naar instellingen - Draadloos en netwerk - mobiele netwerken - Namen en toegangspunten - KPN/Hi Mobiel Internet (tenminste bij mij). Bij mij heeft de verkoper het woord “internet” onder APN geplaatst. Daarmee was voor mij het probleem opgelost.
Ben benieuwd of dat bij jou ook het probleem oplost.

Bewerkt (24 april 2013 14:45)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren