Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Samsung Galaxy Z Flip

  • Samsung Galaxy Note 10 Lite

  • Realme X2 Pro

  • Samsung Galaxy S20 Ultra

  • Moto G8 Plus

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

radj

radj

  • Lid sinds 21 april 2012
  • Berichten 23
  • Reputatie 0
  • #1
  • 30 april 2012
  • 21:20

Ik krijg steeds een icoon van een toetsenbord als ik iets tik/swype tijdens bijv whatsapp en sms.

Als ik er op klik, kan ik invoermethode selecteren: Spraaksturing, samsung toetsenbord & Swype.
Na het selecteren krijg ik toch steeds weer zo'n icoon op mijn meldingbalk.

Iemand een idee hoe ik dit weg zou kunnen werken?

Bewerkt (24 april 2013 14:45)
Androidvanolaf

Androidvanolaf

  • Lid sinds 17 juli 2011
  • Berichten 20
  • Reputatie 0
  • #2
  • 1 mei 2012
  • 07:47

radj;296005
Ik krijg steeds een icoon van een toetsenbord als ik iets tik/swype tijdens bijv whatsapp en sms.

Als ik er op klik, kan ik invoermethode selecteren: Spraaksturing, samsung toetsenbord & Swype.
Na het selecteren krijg ik toch steeds weer zo'n icoon op mijn meldingbalk.

Iemand een idee hoe ik dit weg zou kunnen werken?


Dit is volgens mij standaard in android versie 4.x.x ofwel ice cream sandwich en is dit niet te verwijderen, ik vond het ook apart in het begin maar heb het inmiddels al een paar x gebruikt is echt handig inplek de (oude manier) daarom zie ik nu ook geen reden voor mijzelf om het te verwijden (wou ik namelijk zelf eerst ook)

De groeten androidvanolaf

Bewerkt (24 april 2013 14:45)
Pindasmeer

Pindasmeer

  • Lid sinds 08 november 2011
  • Berichten 214
  • Reputatie 0
  • #3
  • 1 mei 2012
  • 07:54

Klopt, dit is inderdaad de manier waarop je in Android 4.x van toetsenbord kan wisselen, ik vind het eigenlijk ook wel prettig werken!

Bewerkt (24 april 2013 14:45)
radj

radj

  • Lid sinds 21 april 2012
  • Berichten 23
  • Reputatie 0
  • #4
  • 1 mei 2012
  • 11:55

Oh oke vandaar dus.

Ik werk altijd met 1 vaste manier en heeft het voor mij geen nut om steeds te moeten wisselen.
Beetje jammer voor gebruikers met 1 vaste manier.

In ieder geval bedankt voor jullie reactie.

Bewerkt (24 april 2013 14:45)
marcodehaas1987

marcodehaas1987

  • Lid sinds 09 maart 2011
  • Berichten 613
  • Reputatie 10
  • #5
  • 1 mei 2012
  • 12:23

Wat is er jammer aan dan? Hij opent alleen als je typt, en verdwijnt als je niks typt..

Bewerkt (24 april 2013 14:45)
radj

radj

  • Lid sinds 21 april 2012
  • Berichten 23
  • Reputatie 0
  • #6
  • 1 mei 2012
  • 14:02

Misschien bestaat er de kans dat een gebruiker al meerdere icoontjes op de meldingbalk heeft en het er zo nog drukker uit ziet?

marcodehaas1987;296088
Wat is er jammer aan dan? Hij opent alleen als je typt, en verdwijnt als je niks typt..

Bewerkt (24 april 2013 14:45)
marcodehaas1987

marcodehaas1987

  • Lid sinds 09 maart 2011
  • Berichten 613
  • Reputatie 10
  • #7
  • 1 mei 2012
  • 15:40

Heb hier ook me menubalk vol staan, en gebruik ook niet alles. Helaas zij het zo, en went het. Iedere fabrikant met Android 4.0 heeft dit nu.

Bewerkt (24 april 2013 14:45)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren