Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

  • Ghostbusters World

Trending smartphones
  • Xiaomi Mi 9T Pro

  • Samsung Galaxy Note 10 Plus

  • ASUS ZenFone 6

  • OnePlus 7 Pro

  • Google Pixel 3a XL

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Sijoti1966

Sijoti1966

  • Lid sinds 15 oktober 2011
  • Berichten 27
  • Reputatie 0
  • #1
  • 30 april 2012
  • 14:43

Ik wil een S2 upgraden naar ICS via Kies. Helaas kan dat niet OTA.
Maar dan moet het toestel in een bepaalde modus gezet worden: als ik nu de usb kabel aansluit wordt hij alleen opgeladen en kan Kies er niets mee. Mijn eigen HTC heeft hier een menu-optie voor in het instellingen menu, maar die zie ik niet bij de S2. Ook iets vergelijkbaars kan ik daar niet vinden.
Kies is helemaal bijgewerkt tot de laatste versie.

Hoe kan ik het “verbindingstype” aanpassen, zodat Kies de S2 ziet en er iets mee kan doen?

Bewerkt (24 april 2013 14:44)

Met een gouden S6 32MB.

Thijssie007

Thijssie007

  • Lid sinds 04 januari 2012
  • Berichten 241
  • Reputatie 0
  • #2
  • 30 april 2012
  • 14:50

Ik weer niet of je usb fouten opsporen aan hebt staan, maar deze moet sowieso uit. Kies opnieuw installeren of andere usb poort wil ook nog wel is helpen.

Bewerkt (24 april 2013 14:44)
Sijoti1966

Sijoti1966

  • Lid sinds 15 oktober 2011
  • Berichten 27
  • Reputatie 0
  • #3
  • 30 april 2012
  • 14:56

Op dit moment staat usb fouten opsporen aan, maar hij heeft altijd uitgestaan. In beide gevallen maakt het voor het verbindingstype niet uit: hij blijft alleen opladen.
Kies is opnieuw geinstalleerd met de laatste versie, en binnen Kies heb ik “verbindingsproblemen oplossen” gebruikt waardoor er nieuwe drivers zijn geinstalleerd. Zonder effect.

Bewerkt (24 april 2013 14:44)

Met een gouden S6 32MB.

Thijssie007

Thijssie007

  • Lid sinds 04 januari 2012
  • Berichten 241
  • Reputatie 0
  • #4
  • 30 april 2012
  • 15:03

Geeft hij op de telefoon dus ook niks aan dat hij met een pc is verbonden? (in statusbalk). Op een andere pc proberen misschien?

Bewerkt (24 april 2013 14:44)
Sijoti1966

Sijoti1966

  • Lid sinds 15 oktober 2011
  • Berichten 27
  • Reputatie 0
  • #5
  • 30 april 2012
  • 15:12

In de statusbalk geeft hij het usb-symbooltje aan. Het toestel wordt echt geladen, dus de kabel doet wel wat.

Bewerkt (24 april 2013 14:44)

Met een gouden S6 32MB.

lambik333

lambik333

  • Lid sinds 24 oktober 2011
  • Berichten 470
  • Reputatie 0
  • #6
  • 30 april 2012
  • 16:14

als je de statusbalk naar beneden sleept en het usb-symbooltje eens aanklikt wat gebeurd er dan???

Bewerkt (24 april 2013 14:44)
Sijoti1966

Sijoti1966

  • Lid sinds 15 oktober 2011
  • Berichten 27
  • Reputatie 0
  • #7
  • 30 april 2012
  • 16:30

dan gebeurt er ……. niets

Bewerkt (24 april 2013 14:44)

Met een gouden S6 32MB.

lambik333

lambik333

  • Lid sinds 24 oktober 2011
  • Berichten 470
  • Reputatie 0
  • #8
  • 30 april 2012
  • 16:32

instellingen-> opslagruimte-> en dan de menuknop (links onder)???

Bewerkt (24 april 2013 14:44)
Thijssie007

Thijssie007

  • Lid sinds 04 januari 2012
  • Berichten 241
  • Reputatie 0
  • #9
  • 30 april 2012
  • 16:32

En andere pc ook niks?

Bewerkt (24 april 2013 14:44)
Miquos

Miquos

  • Lid sinds 22 april 2012
  • Berichten 45
  • Reputatie 0
  • #10
  • 30 april 2012
  • 17:19

Erg vreemd. Wellicht staat er bij je instellingen ergens een standaard aangevinkt.

Bewerkt (24 april 2013 14:45)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren