Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Samsung Galaxy Z Flip

  • Samsung Galaxy Note 10 Lite

  • Realme X2 Pro

  • Samsung Galaxy S20 Ultra

  • Moto G8 Plus

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Maurice1970

Maurice1970

  • Lid sinds 12 november 2010
  • Berichten 948
  • Reputatie 10
  • #1
  • 27 april 2012
  • 15:49

melvintje;294830
Weet niet of Hyperdroid een aparte partitie structuur gebruikt anders ook de pit file gebruiken.
Par bestand? die bestand die je opnoemde (heb ik in vet gedrukt gezet) in de pda gedeelte neerzetten van oding

Hoe kom ik nou bij par, ik bedoel inderdaad pda bestand. Volgens mij gebruikt hyperdroid geen aparte partitie structuur. CM9 bijvoorbeeld wel.

Maar in iedergeval bedankt voor je reactie, ik ga zometeen flashen…:thumbs:

Bewerkt (24 april 2013 14:43)

Galaxy S5 (Vodafone) blue 5.0
Galaxy S5 (Vodafone) gold 5.0
Galaxy S4 (Vodafone) white 4.4.2
Galaxy S3 (Kpn) blue 4.1.2
Galaxy Note 7.0
Galaxy Note 10.1

Alles stock and niet geroot.

melvintje

melvintje

  • Lid sinds 17 september 2011
  • Berichten 2716
  • Reputatie 20
  • #2
  • 27 april 2012
  • 15:56

Maurice1970;294878
Hoe kom ik nou bij par, ik bedoel inderdaad pda bestand. Volgens mij gebruikt hyperdroid geen aparte partitie structuur. CM9 bijvoorbeeld wel.

Maar in iedergeval bedankt voor je reactie, ik ga zometeen flashen…:thumbs:

Kan gebeuren natuurlijk CM9 gebruikt inderdaad een aparte partitie structuur dan is het wel nodig ja.
Succes met flashen

Bewerkt (24 april 2013 14:43)
Maurice1970

Maurice1970

  • Lid sinds 12 november 2010
  • Berichten 948
  • Reputatie 10
  • #3
  • 27 april 2012
  • 18:41

melvintje;294886
Kan gebeuren natuurlijk CM9 gebruikt inderdaad een aparte partitie structuur dan is het wel nodig ja.
Succes met flashen

Zo met succes geflashed… ik ben de wipe versies van hyperdroid gewend en moet dan mijn contacten en apps weer terugzetten. Was vergeten dat dit origineel niet nodig is, maar is het wel aan te raden?

Bewerkt (24 april 2013 14:43)

Galaxy S5 (Vodafone) blue 5.0
Galaxy S5 (Vodafone) gold 5.0
Galaxy S4 (Vodafone) white 4.4.2
Galaxy S3 (Kpn) blue 4.1.2
Galaxy Note 7.0
Galaxy Note 10.1

Alles stock and niet geroot.

melvintje

melvintje

  • Lid sinds 17 september 2011
  • Berichten 2716
  • Reputatie 20
  • #4
  • 27 april 2012
  • 18:45

Maurice1970;294985
Zo met succes geflashed… ik ben de wipe versies van hyperdroid gewend en moet dan mijn contacten en apps weer terugzetten. Was vergeten dat dit origineel niet nodig is, maar is het wel aan te raden?

yep een wipe is altijd aan te raden als je van een andere versie rom komt
Maar bijvoorbeeld van 1.2 naar 1.3(noem maar wat) en het is een no wipe, dan voldoet wipe cache en dalvik cache, mits natuurlijk op een custom rom

Bewerkt (24 april 2013 14:43)
Maurice1970

Maurice1970

  • Lid sinds 12 november 2010
  • Berichten 948
  • Reputatie 10
  • #5
  • 27 april 2012
  • 19:00

melvintje;294987
yep een wipe is altijd aan te raden als je van een andere versie rom komt
Maar bijvoorbeeld van 1.2 naar 1.3(noem maar wat) en het is een no wipe, dan voldoet wipe cache en dalvik cache, mits natuurlijk op een custom rom

Ik zit nu op 4.0.3 dus niks custom. Cache en dalvik cache is geen optie. zal een factory reset doen, is ook zo gebeurd…

Bewerkt (24 april 2013 14:43)

Galaxy S5 (Vodafone) blue 5.0
Galaxy S5 (Vodafone) gold 5.0
Galaxy S4 (Vodafone) white 4.4.2
Galaxy S3 (Kpn) blue 4.1.2
Galaxy Note 7.0
Galaxy Note 10.1

Alles stock and niet geroot.

melvintje

melvintje

  • Lid sinds 17 september 2011
  • Berichten 2716
  • Reputatie 20
  • #6
  • 27 april 2012
  • 19:01

Maurice1970;294994
Ik zit nu op 4.0.3 dus niks custom. Cache en dalvik cache is geen optie. zal een factory reset doen, is ook zo gebeurd…

Wipe cache ken je wel doen ook factory reset. niet via instellingen maar via android recovery
Trouwens update je profiel dit om fouten te voorkomen

Bewerkt (24 april 2013 14:43)
Maurice1970

Maurice1970

  • Lid sinds 12 november 2010
  • Berichten 948
  • Reputatie 10
  • #7
  • 28 april 2012
  • 08:39

melvintje;294995
Wipe cache ken je wel doen ook factory reset. niet via instellingen maar via android recovery
Trouwens update je profiel dit om fouten te voorkomen

Ik ben weer up and running… maar nu origineel. Ander vraagje: ik had verwacht dat kies mijn toestel nu ook zou herkennen maar dat is niet het geval. Hij ondersteunt in mijn geval geen software updates en herkent mijn androidversie ook niet. Iemand een idee wat er mis is?

Bewerkt (24 april 2013 14:44)

Galaxy S5 (Vodafone) blue 5.0
Galaxy S5 (Vodafone) gold 5.0
Galaxy S4 (Vodafone) white 4.4.2
Galaxy S3 (Kpn) blue 4.1.2
Galaxy Note 7.0
Galaxy Note 10.1

Alles stock and niet geroot.

melvintje

melvintje

  • Lid sinds 17 september 2011
  • Berichten 2716
  • Reputatie 20
  • #8
  • 28 april 2012
  • 10:26

Kies doet nogal raar de laatste tijd.
Installeer kies opnieuw kijken wat hij dan doet, als hij nog steeds zegt dat geen software updates ondersteund doe dan dit:

01) SiyahKernelerop gezet
02)recoverymodus opgestart (Volume omhoog + home + Power knop)
03) Wipe data/factory settings
04) advanced -> Wipe Dalvik cache
05) back -> mount & storage -> format system -> format data -> format cache
06) back -> advanced -> reboot indownload mode
07)Odinopstarten ->Android4.0.3 erop zetten

Dan zou hij het moeten doen

Bewerkt (24 april 2013 14:44)
Maurice1970

Maurice1970

  • Lid sinds 12 november 2010
  • Berichten 948
  • Reputatie 10
  • #9
  • 28 april 2012
  • 11:23

melvintje;295167
Kies doet nogal raar de laatste tijd.
Installeer kies opnieuw kijken wat hij dan doet, als hij nog steeds zegt dat geen software updates ondersteund doe dan dit:

01) SiyahKernelerop gezet
02)recoverymodus opgestart (Volume omhoog + home + Power knop)
03) Wipe data/factory settings
04) advanced -> Wipe Dalvik cache
05) back -> mount & storage -> format system -> format data -> format cache
06) back -> advanced -> reboot indownload mode
07)Odinopstarten ->Android4.0.3 erop zetten

Dan zou hij het moeten doen

Nu ben ik net een heel verhaal aan het typen over wat ik allemaal zie v.w.b versie nummers e.d.
Of het niet toevallig aan de versie die ik geflashed heb, hang ik hem opnieuw aan kies om te kijken wat die aangeeft omdat hier neer te zetten… wat denk je… nu herkend ie hem wel en zegt dat ie de nieuwste firmware heeft… opzich goed nieuws, maar wel weer raar…o_O

Kortom: hij doet het dus, bedankt voor je reactie!

Op naar het volgende probleem, even zoeken of daar al iets over bestaat anders maar een nieuw topic starten. Dat hoort hier niet echt thuis vind ik…

Bewerkt (24 april 2013 14:44)

Galaxy S5 (Vodafone) blue 5.0
Galaxy S5 (Vodafone) gold 5.0
Galaxy S4 (Vodafone) white 4.4.2
Galaxy S3 (Kpn) blue 4.1.2
Galaxy Note 7.0
Galaxy Note 10.1

Alles stock and niet geroot.

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren