Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • OPPO Find X2 Pro

  • Google Pixel 4a

  • OnePlus Nord

  • Samsung Galaxy A51

  • Poco F2 Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

MijnAndroid

MijnAndroid

  • Lid sinds 26 april 2012
  • Berichten 1282
  • Reputatie 0
  • #1
  • 26 april 2012
  • 15:03

Na de update naar ICS voor mijn Kpn-Branded Galaxy S2 gaat de accu veel sneller leeg.
Zijn er hier mensen die hetzelfde probleem hebben?
En zijn er ook mensen die hiervoor een oplossing hebben?
Ik hoor graag van jullie!

Bewerkt (24 april 2013 14:43)
JohnnyBoy59

JohnnyBoy59

  • Lid sinds 07 maart 2012
  • Berichten 296
  • Reputatie 0
  • #2
  • 26 april 2012
  • 15:08

ik zou zeggen kijk hier eens
http://www.androidworld.nl/forum/samsung-galaxy-s2/32987-telefoon-schakelt-zichzelf-uit-na-update-naar-ics.html

Bewerkt (24 april 2013 14:43)
MijnAndroid

MijnAndroid

  • Lid sinds 26 april 2012
  • Berichten 1282
  • Reputatie 0
  • #3
  • 26 april 2012
  • 15:19

@Johnnyboy59 helaas zie ik hier ook geen oplossing voor 't probleem

Bewerkt (24 april 2013 14:43)
MijnAndroid

MijnAndroid

  • Lid sinds 26 april 2012
  • Berichten 1282
  • Reputatie 0
  • #4
  • 26 april 2012
  • 15:20

helaas zie ik hier ook geen oplossing voor 't probleem

Bewerkt (24 april 2013 14:43)
melvintje

melvintje

  • Lid sinds 17 september 2011
  • Berichten 2716
  • Reputatie 20
  • #5
  • 26 april 2012
  • 15:23

MijnAndroid;294335
helaas zie ik hier ook geen oplossing voor 't probleem

Wel factory reset gedaan? en wipe cache partition.
Firmware van providers zijn meestal heel erg slecht

Bewerkt (24 april 2013 14:43)
MijnAndroid

MijnAndroid

  • Lid sinds 26 april 2012
  • Berichten 1282
  • Reputatie 0
  • #6
  • 26 april 2012
  • 15:31

Ik heb het beide niet gedaan. Wat is een wipe cache partition? :shy:

Bewerkt (24 april 2013 14:43)
melvintje

melvintje

  • Lid sinds 17 september 2011
  • Berichten 2716
  • Reputatie 20
  • #7
  • 26 april 2012
  • 15:41

Beide moeten in android recovery gebeuren zowel als de wipe cache en wipe factory data/reset. Hou er wel rekening mee dat je alles kwijt ben wat op je toestel staat

Verstuurd van mijn GT-I9100 met Tapatalk

Bewerkt (24 april 2013 14:43)
MijnAndroid

MijnAndroid

  • Lid sinds 26 april 2012
  • Berichten 1282
  • Reputatie 0
  • #8
  • 26 april 2012
  • 15:52

melvintje;294346
Beide moeten in android recovery gebeuren zowel als de wipe cache en wipe factory data/reset. Hou er wel rekening mee dat je alles kwijt ben wat op je toestel staat

Verstuurd van mijn GT-I9100 met Tapatalk

Wat is een wipe cache en hoe moet ‘t?
Is er ook een manier om wel alle gegevens (foto’s apps instellingen oid) te behouden?
Als ik alle gegevens weer terug kan krijgen is dit misschien wel een optie om te proberen…

Bewerkt (24 april 2013 14:43)
JohnnyBoy59

JohnnyBoy59

  • Lid sinds 07 maart 2012
  • Berichten 296
  • Reputatie 0
  • #9
  • 26 april 2012
  • 16:11

MijnAndroid;294356
Wat is een wipe cache en hoe moet ‘t?
Is er ook een manier om wel alle gegevens (foto’s apps instellingen oid) te behouden?
Als ik alle gegevens weer terug kan krijgen is dit misschien wel een optie om te proberen…

Backup maken met Kies als je originele Rom hebt of Titanium Backup of Rom Toolbox gebruiken.
Je komt in recovery door op volume op + Power + Home knop te drukken in de uitstand van je phone.
Daar kan je dan kiezen voor de wipes, dalvik wipe kan je vinden onder advanced.

Bewerkt (24 april 2013 14:43)
MijnAndroid

MijnAndroid

  • Lid sinds 26 april 2012
  • Berichten 1282
  • Reputatie 0
  • #10
  • 26 april 2012
  • 16:47

JohnnyBoy59;294372
Backup maken met Kies als je originele Rom hebt of Titanium Backup of Rom Toolbox gebruiken.
Je komt in recovery door op volume op + Power + Home knop te drukken in de uitstand van je phone.
Daar kan je dan kiezen voor de wipes, dalvik wipe kan je vinden onder advanced.

Bedankt! Maar met kies kan je de apps toch niet in backup zetten?

Bewerkt (24 april 2013 14:43)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren