Naar content
Trending apps
  • Ouderlijk toezicht voor Nintendo Switch

  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

Trending games
  • Super Mario Run

  • RollerCoaster Tycoon® Classic

  • Bully: Anniversary Edition

  • Paper Wings

  • Pokémon GO

Trending smartphones
  • Huawei P10

  • LG G6

  • Samsung Galaxy S8

  • Samsung Galaxy S8+

  • Samsung Galaxy S6 Edge

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

  • Sony Xperia Z4 Tablet

  • ASUS ZenPad S 8

  • ASUS ZenPad 8

Maxje121

Maxje121

  • Lid sinds 24 april 2012
  • Berichten 3
  • Reputatie 0
  • #1
  • 24 april 2012
  • 15:09

Geachte,

Ik heb na het installeren van Android 4.0 de melding gekregen: Opladen onderbroken. Spanning te hoog.

Deze melding krijg ik steeds om de 30 seconden. Het is erg irritant.

Dus heb ik Samsung gebeld.

De mevrouw aan de lijn zei dat er niks aan te doen was en dat ik hem maar moest laten repareren. Ik vind dit eigenlijk best slecht. Dat ik door een update mijn telefoon moet laten repareren.

Ik heb het internet al af gezocht naar vele oplossingen. Maar niet gevonden. Dus hoop ik het hier te vinden.

Mensen wie kan mij helpen? Hoe kan ik deze melding verhelpen?

Groetjes

Max

Bewerkt (24 april 2013 14:42)
melvintje

melvintje

  • Lid sinds 17 september 2011
  • Berichten 2716
  • Reputatie 20
  • #2
  • 24 april 2012
  • 15:23

Probeer eens terug te flashen via odin naar 2.3.6, kijk dan of je het probleem dan nog hebt

Bewerkt (24 april 2013 14:42)
marcodehaas1987

marcodehaas1987

  • Lid sinds 09 maart 2011
  • Berichten 612
  • Reputatie 10
  • #3
  • 24 april 2012
  • 15:31

Of wat al vaker op het forum voorbij komt “Ja zoeken op het forum kan ook nog..”
Fabrieksinstellingen terugzetten en accu langere tijd eruit laten.

Bewerkt (24 april 2013 14:42)
Maxje121

Maxje121

  • Lid sinds 24 april 2012
  • Berichten 3
  • Reputatie 0
  • #4
  • 24 april 2012
  • 16:35

En hoe kan ik mijn fabriekinstellingen terugzetten? Gaan er dan vele dingen verloren in mijn telefoon?

Bewerkt (24 april 2013 14:42)
marcodehaas1987

marcodehaas1987

  • Lid sinds 09 maart 2011
  • Berichten 612
  • Reputatie 10
  • #5
  • 24 april 2012
  • 16:47

Je toestek word gezet zoals je hem gekocht hebt. Dus wil je dingen bewaren ff backup ervan maken mrt KIES en/of gevorderde backup van apps. Dan via instellingen naar fabriekstand.

Bewerkt (24 april 2013 14:42)
Maxje121

Maxje121

  • Lid sinds 24 april 2012
  • Berichten 3
  • Reputatie 0
  • #6
  • 24 april 2012
  • 17:36

Oke, ik heb een backup gemaakt alleen waar bij je instellingen kan je je telefoon terug zetten nar fabriekstand? Is het dan zou dat je dan ook al je update`s weer moet instelleren?

Bewerkt (24 april 2013 14:42)
marcodehaas1987

marcodehaas1987

  • Lid sinds 09 maart 2011
  • Berichten 612
  • Reputatie 10
  • #7
  • 24 april 2012
  • 17:52

Je update is je huidig software, dus die blijft. Bij 2.3.6 was het bij privacy. Bij 4.0.3 geloof ik bij backup.

Bewerkt (24 april 2013 14:42)
henkerd

henkerd

  • Lid sinds 25 april 2012
  • Berichten 1
  • Reputatie 0
  • #8
  • 25 april 2012
  • 21:14

Maxje121;293392
Geachte,

Ik heb na het installeren van Android 4.0 de melding gekregen: Opladen onderbroken. Spanning te hoog.

Deze melding krijg ik steeds om de 30 seconden. Het is erg irritant.

Dus heb ik Samsung gebeld.

De mevrouw aan de lijn zei dat er niks aan te doen was en dat ik hem maar moest laten repareren. Ik vind dit eigenlijk best slecht. Dat ik door een update mijn telefoon moet laten repareren.

Ik heb het internet al af gezocht naar vele oplossingen. Maar niet gevonden. Dus hoop ik het hier te vinden.

Mensen wie kan mij helpen? Hoe kan ik deze melding verhelpen?

Groetjes

Max



ik heb dit ook. mijn batterij gaat snel op hierdoor. hij laad ook niet helemaal op. ik word er gek van. Vriend van mij heeft dit ook. Er wordt zelfs een apple overwogen….

Bewerkt (24 april 2013 14:42)
melvintje

melvintje

  • Lid sinds 17 september 2011
  • Berichten 2716
  • Reputatie 20
  • #9
  • 25 april 2012
  • 21:20

Alsof apple nooit problemen heeft. is gewoon een probleem met 4.0 blijkbaar, of er is wat tijdens de update gebeurd

Bewerkt (24 april 2013 14:42)
ibsonic

ibsonic

  • Lid sinds 06 juli 2011
  • Berichten 2769
  • Reputatie 20
  • #10
  • 25 april 2012
  • 21:30

henkerd;293981
ik heb dit ook. mijn batterij gaat snel op hierdoor. hij laad ook niet helemaal op. ik word er gek van. Vriend van mij heeft dit ook. Er wordt zelfs een apple overwogen….

hmm, koop aub een Iphoneen ook het bijpassende headset erbij voor 200 euro ! Mijn pa die een Iphone heeft zit elke avond achter zijn laptop te mekkeren hoor..omdat zijn “itunes” geen backup heeft gemaakt en hij alles dus kwijt is, of hij weer een update moet doen en aan het wachte is voor “reservekopie maken”. Hij krijgt opeens een foutmelding met;

“Er heeft zich een onbekende fout voorgedaan” gevolgd door het foutnummer 1415" wat weer lekker duidelijk is, en je moet gaan googlen wat 1415 is..

Dus ik denk dat je wel meer kunt met een android , ieder toestel/software/apparaat heeft zijn eigen dingen.

Bewerkt (24 april 2013 14:42)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren