Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Moto G8 Plus

  • Microsoft Surface Duo

  • OnePlus 7T Pro

  • Nokia 7.2

  • Xiaomi Mi 9T Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

FrankieV

FrankieV

  • Lid sinds 18 juni 2011
  • Berichten 50
  • Reputatie 0
  • #1
  • 13 april 2012
  • 12:23

Na het updaten naar ICS, ben ik mijn pop3 mailaccounts kwijt met push mogelijkheid.
Als ik nu nieuwe probeer aan te maken door op het + te drukken van nieuw account, krijg ik na het invullen van het mailadres en wachtwoord de mogelijkheid “Microsoft Exchange Activesync” of “Volgende”. Pak ik volgende, dan moet ik de voorwaarden van Samsung social hub accepteren en doorgaan. Dit loopt uit op een mailbox, die niets met mijn pop3 te maken heeft? Ik moet toch ergens de mogelijkheid hebben, om mijn in en uigaande server te definieren. Ik ben al een uur aan het zoeken. Wie weet raad?

Bewerkt (24 april 2013 14:36)
nanders

nanders

  • Lid sinds 05 oktober 2010
  • Berichten 6015
  • Reputatie 300
  • ModeratorModerator
  • ModeratorModerator
  • #2
  • 13 april 2012
  • 12:28

ik draai zelf cm9 op de s2, maar daar kan ik onder ‘accounts & sync’ een nieuw account toevoegen, waar ik kan kiezen uit ‘corporate’ (exchange) of ‘email’. Bij de laatste kan ik pop adressen invullen.

Is dat bij Touchwiz anders?

Bewerkt (24 april 2013 14:36)
FrankieV

FrankieV

  • Lid sinds 18 juni 2011
  • Berichten 50
  • Reputatie 0
  • #3
  • 13 april 2012
  • 12:59

Wel een exchange account, maar geen normale pop3 mail. Ik voel me zo stom; ik kan het gewoon niet vinden. Gek wordt ik ervan.

Bewerkt (24 april 2013 14:36)
FrankieV

FrankieV

  • Lid sinds 18 juni 2011
  • Berichten 50
  • Reputatie 0
  • #4
  • 13 april 2012
  • 13:42

Ik heb ut gevonden. Optie push-melding uitzetten. Dan komt de optie handmatig, en kun je pop3 instellen.

Bewerkt (24 april 2013 14:36)
nanders

nanders

  • Lid sinds 05 oktober 2010
  • Berichten 6015
  • Reputatie 300
  • ModeratorModerator
  • ModeratorModerator
  • #5
  • 13 april 2012
  • 13:44

ah oke, ik doe dat altijd handmatig…
bedankt voor het doorgeven!

Bewerkt (24 april 2013 14:36)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren