Naar content
Trending apps
  • Google Meet

  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • OPPO Find X2 Pro

  • Nokia 8.3

  • Samsung Galaxy A51

  • Poco F2 Pro

  • Xiaomi Mi Note 10 Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

oodh

oodh

  • Lid sinds 15 juli 2010
  • Berichten 254
  • Reputatie 0
  • #1
  • 21 maart 2012
  • 18:46

Ik heb 2 vragen

Vraag 1

Ik heb onlangs mijn sgs2 geroot via de how to hier op de site, dus enkel de Siyahkernel geflashed. verder is hij nog helemaal stock (2.3.5 XWKJ3) Aangezien ik nu een beetje verder wil rommelen met custom roms wilde ik eerst in cwm een nandroid backup maken. Ik krijg echter de volgende melding:

Can't mount backup path

Enig idee hoe ik dit op moet lossen?

Vraag 2

Kan ik nu in de build.prop zonder problemen de dpi aanpassen??

Hoop dat jullie me kunnen helpen maar daar ga ik wel van uit

Alvast bedankt

Bewerkt (24 april 2013 14:26)
Peter-036

Peter-036

  • Lid sinds 12 november 2011
  • Berichten 2431
  • Reputatie 10
  • #2
  • 21 maart 2012
  • 20:05

Heb je die backup geprobeerd te maken uit de app, of uit recovery?
En ik denk dat veranderingen in de build.prop alleen effect hebben op de installatie,als je de dpi op het toestel wilt veranderen,daar zijn apps voor als je geroot bent, en in een aantal custom roms zit die mogelijkheid.(bv.Hyperdroid)

Bewerkt (24 april 2013 14:26)

Je kunt een paard naar het water leiden, maar je kunt het paard niet dwingen te drinken……..

oodh

oodh

  • Lid sinds 15 juli 2010
  • Berichten 254
  • Reputatie 0
  • #3
  • 21 maart 2012
  • 21:17

De backup heb ik geprobeerd te maken in CWM. En wat bedoel je dat verandering in de build.prop alleen verandering heeft op de installatie??

Op mijn S1 kan ik de dpi in build.prop aanpassen en dan werkt het gewoon alleen durf ik dat nu zonder backup niet aan doordat ik niet zeker weet of dat zonder problemen kan op een (geroote) stockrom

Bewerkt (24 april 2013 14:26)
Peter-036

Peter-036

  • Lid sinds 12 november 2011
  • Berichten 2431
  • Reputatie 10
  • #4
  • 21 maart 2012
  • 21:43

oodh;280661
De backup heb ik geprobeerd te maken in CWM. En wat bedoel je dat verandering in de build.prop alleen verandering heeft op de installatie??

Op mijn S1 kan ik de dpi in build.prop aanpassen en dan werkt het gewoon alleen durf ik dat nu zonder backup niet aan doordat ik niet zeker weet of dat zonder problemen kan op een (geroote) stockrom
Voor wat betreft dat build.prop verhaal, daar heb ik weer wat geleerd………
En dat je de backup in CWM probeerde te maken geloof ik wel, maar had je die in de apps gestart? want daar geeft ‘ie je de mogelijkheid om een opslaglocatie op te geven, als je daar overheen klikt,doet ’ie 't dan of niet?

Bewerkt (24 april 2013 14:26)

Je kunt een paard naar het water leiden, maar je kunt het paard niet dwingen te drinken……..

oodh

oodh

  • Lid sinds 15 juli 2010
  • Berichten 254
  • Reputatie 0
  • #5
  • 21 maart 2012
  • 21:52

Peter-036;280680
Voor wat betreft dat build.prop verhaal, daar heb ik weer wat geleerd………
En dat je de backup in CWM probeerde te maken geloof ik wel, maar had je die in de apps gestart? want daar geeft ‘ie je de mogelijkheid om een opslaglocatie op te geven, als je daar overheen klikt,doet ’ie 't dan of niet?

Oh ja, stom. Ik had het alleen geprobeerd via de 3-buttoncombi cwm zeg maar. Maar nu geprobeerd met de cwm app en hij is nu bezig met de backup. Thanx

Next stop: build.prop

Bewerkt (24 april 2013 14:26)
oodh

oodh

  • Lid sinds 15 juli 2010
  • Berichten 254
  • Reputatie 0
  • #6
  • 21 maart 2012
  • 21:57

Nu heb ik wel de backup maar als ik nu via 3buttoncombi naar cwm gaat kan ik niet de backup niet restoren want dan krijg ik weer de melding

Can't mount backup path

Met de app kan ik btw wel restoren!

Bewerkt (24 april 2013 14:26)
ibsonic

ibsonic

  • Lid sinds 06 juli 2011
  • Berichten 2769
  • Reputatie 20
  • #7
  • 21 maart 2012
  • 22:07

oodh;280685
Oh ja, stom. Ik had het alleen geprobeerd via de 3-buttoncombi cwm zeg maar. Maar nu geprobeerd met de cwm app en hij is nu bezig met de backup. Thanx

Next stop: build.prop

download app ‘rom toolbox’ onder tabblad Performance.. Build.prop tweaks aanklikken..

Bewerkt (24 april 2013 14:26)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren