Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Samsung Galaxy Note 10 Lite

  • Realme X2 Pro

  • Moto G8 Plus

  • Samsung Galaxy A51

  • Samsung Galaxy S10 Lite

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Paver

Paver

  • Lid sinds 05 april 2011
  • Berichten 32
  • Reputatie 0
  • #1
  • 13 maart 2012
  • 17:49

Hallo ik heb een vraag Als ik mijn S2 naar cm9 wil flashen. Accepteerd de verzekering(proassist) dat dan?

Bewerkt (24 april 2013 14:23)
SpartacusNLD

SpartacusNLD

  • Lid sinds 22 augustus 2010
  • Berichten 1049
  • Reputatie 10
  • #2
  • 13 maart 2012
  • 17:54

Paver;277749
Hallo ik heb een vraag Als ik mijn S2 naar cm9 wil flashen. Accepteerd de verzekering(proassist) dat dan?

denk het niet.. maar als je hem voor verzekering wil opsturen kan je hem met de zelfde moeite dat je moet doen om naar CM9 te komen ook weer op de stock rom komen(de software waar hij standard mee geleverd word)

Bewerkt (24 april 2013 14:23)
Paver

Paver

  • Lid sinds 05 april 2011
  • Berichten 32
  • Reputatie 0
  • #3
  • 13 maart 2012
  • 18:06

Dus het is makkelijk om hem terug te zetten naar de versie die ik nu op me telefoon heb staan? Maakt ie er dan een backup van of.moet je de stockrom apart downlaoden om hem te recoveren?

Bewerkt (24 april 2013 14:23)
SpartacusNLD

SpartacusNLD

  • Lid sinds 22 augustus 2010
  • Berichten 1049
  • Reputatie 10
  • #4
  • 13 maart 2012
  • 18:28

Paver;277764
Dus het is makkelijk om hem terug te zetten naar de versie die ik nu op me telefoon heb staan? Maakt ie er dan een backup van of.moet je de stockrom apart downlaoden om hem te recoveren?

je kan als je hem nog stock hebt niet backuppen, dus zal je appart daarvoor weer de stockrom moeten flashendus het kost waarschijnlijk meer moet op op een custom te komen dan dat je van custom weer terug gaat naar stock(als je het helemaal gebrijpt hoe het flahs proces verloop iig)

en daarbij FLASHEN IS ALTIJD OP EIGEN RISICO!heb ik dat iig gemeld

Bewerkt (24 april 2013 14:23)
Paver

Paver

  • Lid sinds 05 april 2011
  • Berichten 32
  • Reputatie 0
  • #5
  • 13 maart 2012
  • 18:36

Flashen weet ik hoe dat moet weetje waar ik de stockrom voor galaxy s2 kan halen? Heb de XEN versie erob en is op dit moment geroot

Bewerkt (24 april 2013 14:23)
SpartacusNLD

SpartacusNLD

  • Lid sinds 22 augustus 2010
  • Berichten 1049
  • Reputatie 10
  • #6
  • 13 maart 2012
  • 18:45

bekijkt deze site is: http://www.sammobile.com

op termijn moet daar ook de Nederlandse officiële versie van 4.0.3 (ICS) te vinden zijn (de stock versie)

Bewerkt (24 april 2013 14:23)
Peter-036

Peter-036

  • Lid sinds 12 november 2011
  • Berichten 2431
  • Reputatie 10
  • #7
  • 13 maart 2012
  • 19:14

Paver, als je alleen de kernel terugflashed in je stock rom is er weinig meer aan te zien, ook al heb je nog steeds root, maar dan kun je de superuser en overige root apps eraf gooien en is er nergens aan te zien dat 'ie geroot was.

Bewerkt (24 april 2013 14:23)

Je kunt een paard naar het water leiden, maar je kunt het paard niet dwingen te drinken……..

Paver

Paver

  • Lid sinds 05 april 2011
  • Berichten 32
  • Reputatie 0
  • #8
  • 13 maart 2012
  • 19:36

Wordt de csc dan ook aangepast? ik heb nu GT-I9100_XEN_I9100XWKK2_I9100XENKJ1_I9100XXKI4.tar als stockrom gedownoad en wil weer er terug naar toe moet ik die in odin als one package zetten of als pda? die ops bestand AriesVE moet ik ook instellen he? Die cwm 9 kan ik niet echt mee overweg.

Bewerkt (24 april 2013 14:23)
ibsonic

ibsonic

  • Lid sinds 06 juli 2011
  • Berichten 2769
  • Reputatie 20
  • #9
  • 13 maart 2012
  • 19:40

Ik denk dat je het altijd wel blijft zien.. haal maar keer root explorer en scroll maar door je toestel heen,.. als je dan ROOT apps als Addvblocker of een andere gebriukt zie je dat wel.. die maken automatisch mappen daar geef je uit eindelijk ook root autorisatie voor..

Bewerkt (24 april 2013 14:23)
Paver

Paver

  • Lid sinds 05 april 2011
  • Berichten 32
  • Reputatie 0
  • #10
  • 13 maart 2012
  • 21:14

Maar hoe moet ik die stockrom nu instellin in odin? Als onze package of Pda?

Bewerkt (24 april 2013 14:23)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren