Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Samsung Galaxy Note 10 Lite

  • Realme X2 Pro

  • Samsung Galaxy S20 Ultra

  • Moto G8 Plus

  • Samsung Galaxy A51

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

StenniS

StenniS

  • Lid sinds 26 juni 2010
  • Berichten 4
  • Reputatie 0
  • #1
  • 12 januari 2012
  • 13:35

Hallo allemaal,

Hopelijk kunnen jullie me helpen. Heb al heel wat rondgezocht op internet maar kom er niet uit.
Van het ene op het andere moment krijg ik een geluidsmelding als ik een nieuwe mail binnen krijg via het standaard Android E-mail programma. Ik krijg dan een stemgeluid: ‘one new emails’.
Dit hoor ik ook ondanks dat de telefoon in stille modus staat.
Ik heb geen nieuwe apps geïnstalleerd die dit kunnen veroorzaken en ook bij de instellingen van geluid en van e-mails kan ik niets vinden.
Het gaat hier om een Galaxy S2.
Is er iemand die mij kan helpen?

Bedankt alvast!!
Dennis.

Bewerkt (24 april 2013 14:02)
remco112

remco112

  • Lid sinds 18 februari 2012
  • Berichten 1
  • Reputatie 0
  • #2
  • 18 februari 2012
  • 08:47

Dennis,

Ik hoor het graag als het je is gelukt. Zelf wordt ik er helemaal gek van. Je als je tst op trillen staat blijft de spraak. Dacht dat het wat te maken had met voice talk, dus niet.


Remco

Bewerkt (24 april 2013 14:16)
robingo

robingo

  • Lid sinds 19 augustus 2011
  • Berichten 11
  • Reputatie 0
  • #3
  • 18 februari 2012
  • 13:15

Misschien dat dit helpt: Dubbelklik op je homebutton. Je komt dan in “voice talk”. Als je nu een keer op cancel drukt, zie je een soort menuutje. Waarschijnlijk staat “driving mode” aan.

Bewerkt (24 april 2013 14:16)
StenniS

StenniS

  • Lid sinds 26 juni 2010
  • Berichten 4
  • Reputatie 0
  • #4
  • 20 februari 2012
  • 08:12

Jaa Driving mode stond inderdaad aan bij mij! nu eens kijken of het weg is.
Thanks!

Bewerkt (24 april 2013 14:17)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren