Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • OnePlus Nord N10 5G

  • POCO X3

  • Google Pixel 5

  • Google Pixel 4a

  • OnePlus Nord

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

david31

david31

  • Lid sinds 14 december 2011
  • Berichten 50
  • Reputatie 0
  • #1
  • 14 december 2011
  • 19:00

hallo
ik heb een vraagje…
ik kan niet inloggen met mijn samsung galaxy s2…op mijn draadloos thuis netwerk !
weet niet of het mijn telefoon of router ligt…ik kom er in ieder geval niet aan uit…dus hoop dat jullie mijn kunnen helpen.
Heb de volgende router : linksys wrt160n

ik hoor graag van jullie

mvg,
david

Bewerkt (24 april 2013 13:52)
jwhoutepen

jwhoutepen

  • Lid sinds 18 juli 2011
  • Berichten 1561
  • Reputatie 50
  • #2
  • 14 december 2011
  • 19:03

Is dat ineens gekomen? Lukte het eerst wel? Lukt het op een ander netwerk wel? Iets veranderd in je etwerk thuis?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Bewerkt (24 april 2013 13:52)
david31

david31

  • Lid sinds 14 december 2011
  • Berichten 50
  • Reputatie 0
  • #3
  • 14 december 2011
  • 21:03

met vorige telefoon heb ik het nooit geprobeerd !
maar krijg meer het idee dat het in de router zit….aangezien het bij een andere telefoon (samsung ace) ook niet lukt !
zou ik miss iets open moeten zetten ,in mijn router ! een of ander nummer van mijn telefoon invoeren in mijn router ?!?

Bewerkt (24 april 2013 13:52)
jwhoutepen

jwhoutepen

  • Lid sinds 18 juli 2011
  • Berichten 1561
  • Reputatie 50
  • #4
  • 14 december 2011
  • 21:09

Staat Wifi überhaupt aan? Mogen ‘nieuwe’ apparaten zich aanmelden op je router? Begin anders eens in je router met een onbeveiligd netwerk. Test dat eerst met je telefoon en als dat werkt schakel je bijv de WPA beveiliging in en stelt een wachtwoord in.
Op je telefoon kun je dan dit netwerk laten ‘vergeten’, opnieuw laten zoeken, wachtwoord invoeren en klaar.

Succes!

Bewerkt (24 april 2013 13:52)
david31

david31

  • Lid sinds 14 december 2011
  • Berichten 50
  • Reputatie 0
  • #5
  • 14 december 2011
  • 21:47

ja…wifi staat aan !
telefoon geeft telkens het volgende aan : verifieren….en dan verbinding verbroken !
en weet niet…hoe ik kan zien….of andere apparaten mogen aanmelden.

bij mijn ps3 & laptop….moest ik ip-adres invoeren in router…..moet ik ook niet iets van mijn tgelefoon invoeren ?!

Bewerkt (24 april 2013 13:52)
nanders

nanders

  • Lid sinds 05 oktober 2010
  • Berichten 6040
  • Reputatie 300
  • ModeratorModerator
  • ModeratorModerator
  • #6
  • 14 december 2011
  • 22:08

je bedoelt een mac-adres ipv een ip-adres.

Ja, als je bij je laptop en ps3 dit mac-adres hebt moeten invoeren (je hebt dus een mac-adres filter in je router aan staan) dan moet je dat ook bij je tablet/telefoon doen. Je telefoon/tablet is net als de laptop en ps3 een apparaat dat via de router internet ontvangt. Dus werkt het precies hetzelfde.

Je mac-adres is te vinden onder instellingen –> about phone/tablet –> status (dit is bij de telefoon zo, weet niet zeker of dit op de tablet exact hetzelfde is)

Bewerkt (24 april 2013 13:52)
david31

david31

  • Lid sinds 14 december 2011
  • Berichten 50
  • Reputatie 0
  • #7
  • 14 december 2011
  • 22:26

ik moest voor mijn ps3 poorten open zetten !
het enigste wat ik kan vinden betreft “mac” in mijn router is…..mac klonen !
moet ik het daar invoeren dan ?….want mijn vriendin zit met hetzelfde probleem !….en kan daar maar 1 mac adres invoeren !

mac adres in mijn telefoon al wel gevonden

Bewerkt (24 april 2013 13:52)
nanders

nanders

  • Lid sinds 05 oktober 2010
  • Berichten 6040
  • Reputatie 300
  • ModeratorModerator
  • ModeratorModerator
  • #8
  • 14 december 2011
  • 22:32

Elke router heeft zijn eigen handleiding dus dat weet ik niet uit mijn hoofd.
Wat ik wel weet is dat je dezelfde handelingen moet verrichten bij de telefoon als bij je laptop. Dus als je daar een mac adres hebt moeten invullen dan moet het voor je telefoon op dezelfde manier.

In mijn router menu ziet het er zo uit (onder wireless lan –> mac filter): http://dl.dropbox.com/u/1214203/Capture.PNG

echter, weet je zeker dat je dit met je laptop ook hebt moeten invullen?

Bewerkt (24 april 2013 13:52)
SRNA513006

SRNA513006

  • Lid sinds 24 juli 2011
  • Berichten 704
  • Reputatie 0
  • #9
  • 15 december 2011
  • 11:17

david31;248060
Heb de volgende router : linksys wrt160n

ik hoor graag van jullie
David,
Kijk maar even op bladzijde 14 van de handleiding van jouw router.
Daar vind je de gegevens hoe je de MAC-Filter WLAN kunt instellen, althans kun daar eerst controleren of die is aangezet (enabled).
Als die daadwerkelijk aan mocht staan zet die dan even uit.
Overigens staat deze optie van fabriek uit nooit aan.

Ook zou ik het eerder al gegeven advies overnemen om een eventueel aangezette beveiliging tijdelijk uit te schakelen, zie hiervoor pagina 12 van de handleiding (Security Mode).

Jürgen

Bewerkt (24 april 2013 13:52)

Samsung Galaxy S7

flardus

flardus

  • Lid sinds 16 oktober 2011
  • Berichten 55
  • Reputatie 0
  • #10
  • 15 december 2011
  • 13:41

Hallo,

Niet om het een of ander…. Maar heb de zelfde router als jou en ps3 enz nooit geen poorten open gezet… Heb toen ik hem nieuw had een firmware update gedaan en geen gedonder met poorten openen enzo… Dus als ik jou was zou.ik gaan kijken naar nieuwe firmware. Deze updaten en weer opnieuw proberen.

Grts,

Flardus

Bewerkt (24 april 2013 13:52)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren