Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

  • Ghostbusters World

Trending smartphones
  • Microsoft Surface Duo

  • OnePlus 7T Pro

  • Nokia 7.2

  • Xiaomi Mi 9T Pro

  • Samsung Galaxy Note 10 Plus

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

jopth

jopth

  • Lid sinds 07 maart 2011
  • Berichten 3
  • Reputatie 0
  • #1
  • 8 november 2011
  • 19:53

Ik heb sinds een maand de S2, vorige week geupdate van 2.3.3 naar 2.3.5, allemaal goed enzo, sinds die update start mijn S2 elke dag wel 3x opnieuw op! Dan wil ik mn twitter checken, en moet ik mn pincode invoeren! Normaal gebeurt dat alleen als de S2 vergrendeld is, maar toen ik vanmiddag Fruit Ninja zat te spelen, ging hij haperen en zag ik het opstart scherm, dus niet eens het afsluitscherm! Wat moet ik doen!

Ik hoop dat jullie me kunnen helpen!



Gr. Jop ter Horst
*mail adres verwijderd*
twitter.com/jopterhorst

Bewerkt (8 november 2011 19:53)
Sander_M

Sander_M

  • Lid sinds 22 september 2010
  • Berichten 5153
  • Reputatie 100
  • #2
  • 9 november 2011
  • 12:08

Ik heb voor de bescherming van jouw privacy je mail adres uit je bericht gehaald. Andere kunnen je in dit topic helpen

Bewerkt (9 november 2011 12:08)

Zie je iets op AW forum wat niet door de beugel kan? Laat het de moderators weten middels de rapporteer knop.
Inhoudelijke vragen over Android graag op het forum bespreken, deze worden per email/PM niet beantwoord.

kishiki

kishiki

  • Lid sinds 16 juli 2011
  • Berichten 31
  • Reputatie 0
  • #3
  • 9 november 2011
  • 13:14

Hier hetzelfde probleem. Het lijkt alsof het door een app van de RABO komt. Die icoon is namelijk verdwenen nadat het toestel geherstart is.

Bewerkt (9 november 2011 13:14)
Mootjuh

Mootjuh

  • Lid sinds 03 juli 2011
  • Berichten 11
  • Reputatie 0
  • #4
  • 9 november 2011
  • 13:18

Hier ook.. ging vandaag ineens vanzelf uit en aan.. terwijl die gewoon op tafel lag en ik hem dus niet gebruikte! heb ook problemen met mijn mail (zie een andere topic).. heel vreemd allemaal en Kishiki, ik heb er geen rabo opstaan maar hier toch hetzelfde probleem!

Bewerkt (9 november 2011 13:18)
jankees

jankees

  • Lid sinds 01 juli 2011
  • Berichten 105
  • Reputatie 0
  • #5
  • 10 november 2011
  • 12:21

Hier zelfde geXXXX na update naar 2.3.5.
Iemand enig idee hoe dit komt / te verhelpen is??

Bewerkt (10 november 2011 12:21)
redbulletnl

redbulletnl

  • Lid sinds 02 september 2011
  • Berichten 2991
  • Reputatie 60
  • #6
  • 10 november 2011
  • 12:23

jankees;236771
Hier zelfde *piep* na update naar 2.3.5.
Iemand enig idee hoe dit komt / te verhelpen is??
Hier het zelfde probleem na update naar 2.3.5 ziet er leuker uit

Bewerkt (10 november 2011 12:23)
lidelf

lidelf

  • Lid sinds 07 november 2011
  • Berichten 10
  • Reputatie 0
  • #7
  • 10 november 2011
  • 13:21

Allen,

Waar het er na uit ziet is dat deze herstart bug in de software zit,
wat te doen om op te lossen?
op het forum staan menig manuals deze terug te zetten naar 2.3.3 of 2.3.4

Groet, LiDelf

Bewerkt (10 november 2011 13:21)
Plantsoen

Plantsoen

  • Lid sinds 11 december 2010
  • Berichten 5
  • Reputatie 0
  • #8
  • 10 november 2011
  • 16:17

Bij mij is het opgelost door het toestel terug te zetten naar fabrieksinstellingen.
Daarna heb ik er nooit geen last meer van gehad.
Vergeet niet om eerst een backup te maken.

Bewerkt (10 november 2011 16:17)

Henk

kishiki

kishiki

  • Lid sinds 16 juli 2011
  • Berichten 31
  • Reputatie 0
  • #9
  • 12 november 2011
  • 13:26

Plantsoen;236871
Bij mij is het opgelost door het toestel terug te zetten naar fabrieksinstellingen.
Daarna heb ik er nooit geen last meer van gehad.
Vergeet niet om eerst een backup te maken.

Had je nadat je terug was gegaan naar de fabrieksinstellingen, wel 2.3.5 draaien?

Bewerkt (12 november 2011 13:26)
sartaxi

sartaxi

  • Lid sinds 15 februari 2011
  • Berichten 37
  • Reputatie 0
  • #10
  • 13 november 2011
  • 18:17

Ik heb hetzelfde probleem met 2.3.5 -> heeft iemand dit al gemeld bij Samsung, enig idee hoe/waar dat moet?

Bewerkt (13 november 2011 18:17)

T-mobile G1, HTC Desire, SGS2 , SGS4 Google Edition x2.
OnePlus One
OnePlus 2

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren