Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • OnePlus Nord N10 5G

  • POCO X3

  • Google Pixel 5

  • Google Pixel 4a

  • OnePlus Nord

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

snipke

snipke

  • Lid sinds 22 augustus 2010
  • Berichten 368
  • Reputatie 0
  • #1
  • 2 november 2011
  • 20:36

Hallo mensen, vorige week zaterdag was ik mijn sgs 1 aan het flashen en er liep iets verkeerd waardoor ik met een gebrickte sgs zat, vandaag heb ik me dan de sgs2 aangeschaft .

Nu valt het me op dat ik geen contacten meer kan zetten op mijn sim kaart, als ik een contact wil toevoegen heb ik de keuze tussen telefoon en mijn mail accout, nu is mijn vraag , is dit zo bij de sgs 2 of doe ik iets verkeerd.

Grtz

Bewerkt (2 november 2011 20:36)
Patrick

Patrick

  • Lid sinds 14 januari 2009
  • Berichten 6275
  • Reputatie 180
  • AdminAdmin
  • #2
  • 2 november 2011
  • 23:07

Pas aub de titel aan, “Nieuw lid” omschrijft jouw vraag niet.
Alvast bedankt.

Bewerkt (2 november 2011 23:07)
alexandervba

alexandervba

  • Lid sinds 23 maart 2011
  • Berichten 196
  • Reputatie 0
  • #3
  • 3 november 2011
  • 23:08

=> open contact lijst
=> druk optie toets (toets links van de home knop)
=> Meer
=> Instellingen
=> Nieuwe contacten opslaan
=> Sim

Bewerkt (3 november 2011 23:08)
AVS

AVS

  • Lid sinds 02 oktober 2009
  • Berichten 9885
  • Reputatie 0
  • #4
  • 3 november 2011
  • 23:26

Het plaatje wat ik je via PM liet zien, laat ik hier ook nog even zien.
Misschien herkennen anderen dit ook.



Als ik een nieuwe contact toevoeg krijg ik automatisch het bovenstaande plaatje.
Het blijkt dat snipke hetzelfde plaatje te zien krijgt maar dan zonder de sim optie.
Nou weet ik niet 100% zeker of een originele s2 samsung rom uberhaupt wel een sim optie toont in dat menu of dat het komt omdat ik op een custom rom draai.

Dus iemand met een originele rom…als je een nieuw contact toevoegd, krijg je dan ook de keuzes uiit 3 opties, of net als snipke maar uit 2 ?

Bewerkt (3 november 2011 23:26)

Samsung Galaxy S8+

RoseB

RoseB

  • Lid sinds 21 december 2010
  • Berichten 33
  • Reputatie 0
  • #5
  • 4 november 2011
  • 00:24

Ik heb origineel en krijg ook gewoon simoptie.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Bewerkt (4 november 2011 00:24)
r2go

r2go

  • Lid sinds 01 juli 2011
  • Berichten 199
  • Reputatie 0
  • #6
  • 4 november 2011
  • 08:45

Sorry als ik even tussendoor kom.
Maar als ik nou al mijn sim contacten wil wissen?
Dat zie ik er niet tussen staan.
Stock kon ik het niet vinden maar nu met cm7 helemaal niet.

Bewerkt (4 november 2011 08:45)
ludoke

ludoke

  • Lid sinds 14 augustus 2010
  • Berichten 163
  • Reputatie 10
  • #7
  • 4 november 2011
  • 14:28

Ik heb de SIM optie ook niet.
2.3.3
Baseband:I9100XXKE4
Kernel:2.6.35.7
Build:Gingerbread XWKE7

Bewerkt (4 november 2011 14:28)
snipke

snipke

  • Lid sinds 22 augustus 2010
  • Berichten 368
  • Reputatie 0
  • #8
  • 4 november 2011
  • 17:23

alexandervba;234710
=> open contact lijst
=> druk optie toets (toets links van de home knop)
=> Meer
=> Instellingen
=> Nieuwe contacten opslaan
=> Sim


Hier heb ik ook de optie sim niet staan, nieuwe contacten opslaan ook maar enkel op telefoon en mail account maar niet de sim, ik zit op de stock rom 2.3.5, nog niet geflasht, ben nog aan het wachten tot ik ics eens gezien heb.

Grtz

Bewerkt (4 november 2011 17:23)
davitamontje

davitamontje

  • Lid sinds 06 augustus 2011
  • Berichten 21
  • Reputatie 0
  • #9
  • 30 december 2011
  • 20:00

Ik had de optie onder android 2.3.3 ook niet. Na de update naar android 2.3.5 zat die optie er ineens wel bij…Nu kan ik dus wel contacten opslaan op SIM. De vraag alleen nu is: Kun je ook contacten van je sim verwijderen?

Bewerkt (24 april 2013 13:57)
Peter-036

Peter-036

  • Lid sinds 12 november 2011
  • Berichten 2431
  • Reputatie 10
  • #10
  • 30 december 2011
  • 20:16

Ja, als je de contacten op je sim ook zichtbaar maakt( via optieknop-meer-weergave-sim aanvinken) dan kun je ze op de normale manier uit je contacten wissen.

Bewerkt (24 april 2013 13:57)

Je kunt een paard naar het water leiden, maar je kunt het paard niet dwingen te drinken……..

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren