Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

  • Ghostbusters World

Trending smartphones
  • Xiaomi Mi 9T Pro

  • Samsung Galaxy Note 10 Plus

  • ASUS ZenFone 6

  • OnePlus 7 Pro

  • Google Pixel 3a XL

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

24matt

24matt

  • Lid sinds 22 juli 2011
  • Berichten 193
  • Reputatie 0
  • #1
  • 19 oktober 2011
  • 18:22

Hallo,

Ik kreeg vandaag via Kies een firmware update binnen :

PDA:KI3 /PHONE:KI1/ CSC:KI2 (VDF)

maar elke keer zie ik op mijn telefoon verbonden en dan weer Initaliseren en dan weer verbonden en dit gaat zo een half uur door.
Ik kan hierdoor geen backup of wat dan ook doen.
Wil hem nu graag update.
Echter via Applicaties > Instellingen > Over het toestel > Software update . Controleren op updates geeft hij ook al aan een firmware update
- is dit het zelfde ?

mvg

Bewerkt (19 oktober 2011 18:22)
DNyeah

DNyeah

  • Lid sinds 16 oktober 2011
  • Berichten 597
  • Reputatie 0
  • #2
  • 19 oktober 2011
  • 18:24

24matt;228961
Hallo,

Ik kreeg vandaag via Kies een firmware update binnen :

PDA:KI3 /PHONE:KI1/ CSC:KI2 (VDF)

maar elke keer zie ik op mijn telefoon verbonden en dan weer Initaliseren en dan weer verbonden en dit gaat zo een half uur door.
Ik kan hierdoor geen backup of wat dan ook doen.
Wil hem nu graag update.
Echter via Applicaties > Instellingen > Over het toestel > Software update . Controleren op updates geeft hij ook al aan een firmware update
- is dit het zelfde ?

mvg
Die PDA:KI3 /PHONE:KI1/ CSC:KI2 (VDF) is volgens mij 2.3.4 en dat updaten via OTA is volgens mij 2.3.5 omdat jij vodafone hebt.

Bewerkt (19 oktober 2011 18:24)
24matt

24matt

  • Lid sinds 22 juli 2011
  • Berichten 193
  • Reputatie 0
  • #3
  • 19 oktober 2011
  • 18:28

ja maar het probleem kan niks via kies hij geeft steeds verbonden aan en dan weer initaliseren dus kan geen back op of wat dan ook.

maar wat is verstandiger die update vanuit kies 2.3.4 of de 2.3.5 vanuit OTA

Bewerkt (19 oktober 2011 18:28)
24matt

24matt

  • Lid sinds 22 juli 2011
  • Berichten 193
  • Reputatie 0
  • #4
  • 19 oktober 2011
  • 18:45

Elke keer als ik mijn telefoon aansluit aan die usb kabel dan gaat hij initaliseren dan geeft hij verbonden aan voor een paar seconden en dan weer initaliseren.
Dit gaat zo elke keer, en wordt er eigenlijk stront ziek van.
Nu na weken krijg ik de update wel binnen en dan begint dit weer

Hij geeft wel via Kies dat er een firmware update beschikbaar is zoals ik hierboven heb vermeld.

Maar via OTA is ook al een update, wat moet ik kiezen ?
En hoe kan ik het op gelost krijgen dat die MTP Application gewoon goed werkt, want kan niet eens een back up maken zo

Bewerkt (19 oktober 2011 18:45)
24matt

24matt

  • Lid sinds 22 juli 2011
  • Berichten 193
  • Reputatie 0
  • #5
  • 20 oktober 2011
  • 09:21

Nu net weer geprobeerd en ja hoor weer

Heb de batterij een keer eruit gehaald en opnieuw opgestart, maar niks haalt uit.

Hij geeft continu verbonden en dan weer initaliseren en dit gaat steeds zo.

Bewerkt (20 oktober 2011 09:21)
24matt

24matt

  • Lid sinds 22 juli 2011
  • Berichten 193
  • Reputatie 0
  • #6
  • 22 oktober 2011
  • 16:30

iemand die mij verder kan helpen ??

Bewerkt (22 oktober 2011 16:30)
hennie85

hennie85

  • Lid sinds 16 januari 2012
  • Berichten 3
  • Reputatie 0
  • #7
  • 16 januari 2012
  • 12:19

Ik heb hetzelfde probleem en vraag me af waar het aan ligt. Ee nieuwste versie van Kies heb ik al, maar dit probleem krijg ik ook niet verholpen. Hoe heb je het opgelost??

Bewerkt (24 april 2013 14:04)
Stolpert

Stolpert

  • Lid sinds 03 november 2011
  • Berichten 22
  • Reputatie 0
  • #8
  • 17 januari 2012
  • 00:21

Heb je al geprobeerd om m op een andere usb poort aan te sluiten? Ander kabeltje proberen? Als laatst zou je nog kunnen proberen om de drivers op je pc te verwijderen en weer te installeren.

Succes!

Bewerkt (24 april 2013 14:04)
hennie85

hennie85

  • Lid sinds 16 januari 2012
  • Berichten 3
  • Reputatie 0
  • #9
  • 17 januari 2012
  • 01:08

Stolpert;259461
Heb je al geprobeerd om m op een andere usb poort aan te sluiten? Ander kabeltje proberen? Als laatst zou je nog kunnen proberen om de drivers op je pc te verwijderen en weer te installeren.

Succes!
OK, misschien ben ik niet helemaal duidelijk geweest. Dit doet ie op willekeurige momenten, zonder dat ie aangesloten is

Misschien is het wel iets hardwarematigs…. hele dag last van gehad, al viel het vanavond mee. Van dat laatste put ik maar hoop uit :p

Bewerkt (24 april 2013 14:04)
Stolpert

Stolpert

  • Lid sinds 03 november 2011
  • Berichten 22
  • Reputatie 0
  • #10
  • 17 januari 2012
  • 14:11

En als je usb-foutopsporen aanzet?

Bewerkt (24 april 2013 14:04)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren