Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Ghostbusters World

  • Asphalt 9: Legends - 2018’s New Arcade Racing Game

  • Pokémon Quest

  • PUBG Mobile

  • Super Mario Run

Trending smartphones
  • ASUS ZenFone 6

  • OnePlus 7 Pro

  • Google Pixel 3a XL

  • Xiaomi Mi 9T

  • Huawei P30 Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

  • Sony Xperia Z4 Tablet

qwerty9

qwerty9

  • Lid sinds 14 oktober 2011
  • Berichten 1
  • Reputatie 0
  • #1
  • 14 oktober 2011
  • 10:16

Hallo,

Ik heb sinds een weekje een S2 en heb gister voor het eerst een schermbeveiliging code ingesteld, dus een pin wanneer je de telefoon uit de standby haalt. Nou heb ik dus 1973 als code gebruikt, tenminste dat dacht ik. Ik heb wel 100 combi's geprobeerd en ben nogal wanhopig nu. heeft iemand een idee hoe ik dit weer goed krijg? Het gaat dus niet om de pin/puk code van een simkaart maar alleen om een zelf ingestelde code. ik heb wel een reset gedaan wat ik ergens las doormiddel van volume up + home button + power knop maar na opstarten moet ik nog steeds door de schermbeveiliging heen.

Mvg,

Bewerkt (14 oktober 2011 10:16)
redbulletnl

redbulletnl

  • Lid sinds 02 september 2011
  • Berichten 2991
  • Reputatie 60
  • #2
  • 14 oktober 2011
  • 10:23

Ik denk dat het beste werkt als je je mobiel opnieuw flashed

Bewerkt (14 oktober 2011 10:23)
klwinkel

klwinkel

  • Lid sinds 23 oktober 2010
  • Berichten 951
  • Reputatie 0
  • #3
  • 14 oktober 2011
  • 10:34

Vraagt ie niet om je gmail wachtwoord dan, normaal gebeurt dat als je teveel pogingen gedaan hebt.

Anders even met de aankoopbon terug naar de winkel, die kunnen hem vast wel flashen voor je.

Had je nog ingesteld dat ie met de front-camera een foto moet maken als je teveel pogingen doet, want dan krijg je die nu binnen op je gmail adres.

Bewerkt (14 oktober 2011 10:34)
nimc

nimc

  • Lid sinds 04 oktober 2011
  • Berichten 102
  • Reputatie 0
  • #4
  • 14 oktober 2011
  • 11:39

lol allemaal foto's van normaal tot frustrerend.
kan je gelijk een mooi album ervan maken

Bewerkt (14 oktober 2011 11:39)
stapbeest

stapbeest

  • Lid sinds 18 juni 2011
  • Berichten 43
  • Reputatie 0
  • #5
  • 14 oktober 2011
  • 11:42

Moet je weer effe resetten zodat je in het menu komt met bauwe tekst en dan wipe cache en factory reset en dan reboot ben je alleen wel alles kwijt op je telefoon maar niet je contacten op de sim dus home knop power volume up

Bewerkt (14 oktober 2011 11:42)
redbulletnl

redbulletnl

  • Lid sinds 02 september 2011
  • Berichten 2991
  • Reputatie 60
  • #6
  • 14 oktober 2011
  • 11:44

stapbeest;227105
Moet je weer effe resetten zodat je in het menu komt met bauwe tekst en dan wipe cache en factory reset en dan reboot ben je alleen wel alles kwijt op je telefoon maar niet je contacten op de sim dus home knop power volume up

Hij heeft al reset gedaan! En hij komt niet vergenoeg om te doen wat jouw zegt. Af en toe een . , ! ? wel wat fijner lezen ;)

Bewerkt (14 oktober 2011 11:44)
Maurice1970

Maurice1970

  • Lid sinds 12 november 2010
  • Berichten 948
  • Reputatie 10
  • #7
  • 14 oktober 2011
  • 11:47

stapbeest;227105
Moet je weer effe resetten zodat je in het menu komt met bauwe tekst en dan wipe cache en factory reset en dan reboot ben je alleen wel alles kwijt op je telefoon maar niet je contacten op de sim dus home knop power volume up

Werkt dat? Waarom een pincode gebruiken als je hem zo makkelijk kan verwijderen? Maar da's een andere discussie… :eek:

Bewerkt (14 oktober 2011 11:47)

Galaxy S5 (Vodafone) blue 5.0
Galaxy S5 (Vodafone) gold 5.0
Galaxy S4 (Vodafone) white 4.4.2
Galaxy S3 (Kpn) blue 4.1.2
Galaxy Note 7.0
Galaxy Note 10.1

Alles stock and niet geroot.

stapbeest

stapbeest

  • Lid sinds 18 juni 2011
  • Berichten 43
  • Reputatie 0
  • #8
  • 14 oktober 2011
  • 12:28

Ja dat werkt want dan gaat hij naar fabrieks instellingen en lezen doe ik trouwens hij heeft alleen een reboot gedaan is een lichte reset dus lees wel goed alleen de inslelling effe overslaan van google backup die kan je uitvinken

Bewerkt (14 oktober 2011 12:28)
BigJeff80

BigJeff80

  • Lid sinds 18 juni 2011
  • Berichten 58
  • Reputatie 0
  • #9
  • 16 oktober 2011
  • 21:48

Normaal gesproken vraagt ie om je.google account gegevens , dat is namelijk ook zo met het slide unlock screen, na een aantal verkeerde.pogingen vraagt ie erom

Bewerkt (16 oktober 2011 21:48)
Mad_Edition

Mad_Edition

  • Lid sinds 28 oktober 2011
  • Berichten 5
  • Reputatie 0
  • #10
  • 28 oktober 2011
  • 22:54

huh foto's door sturen naar je gmailaccount? hoe dat dan?
sorry dat ik je topic vervuil

Bewerkt (28 oktober 2011 22:54)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren