Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

  • Ghostbusters World

Trending smartphones
  • Xiaomi Mi 9T Pro

  • Samsung Galaxy Note 10 Plus

  • ASUS ZenFone 6

  • OnePlus 7 Pro

  • Google Pixel 3a XL

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Marlou

Marlou

  • Lid sinds 10 oktober 2011
  • Berichten 3
  • Reputatie 0
  • #1
  • 10 oktober 2011
  • 21:45

Hallo allemaal,

Ik heb vandaag mijn S2 gekregen en wilde hem thuis op de wifi instellen. Nu heb ik per ongeluk op ‘netwerk vergeten’ gedrukt waardoor hij mijn eigen netwerk niet vindt en ik dus niet via wifi kan internetten
Is dit nog op te lossen? Heb wel al een aantal apps gedownload, behalve whatsapp want die begint niet te downloaden.
Ik ben een leek op dit gebied en word zo langzamerhand gillend gek hier.
Alvast bedankt!

Gr Marlou

Bewerkt (10 oktober 2011 21:45)
jwhoutepen

jwhoutepen

  • Lid sinds 18 juli 2011
  • Berichten 1561
  • Reputatie 50
  • #2
  • 10 oktober 2011
  • 22:21

Bij netwerk vergeten zal je tel nog wel je netwerk vinden, alleen je ingestelde wachtwoord wordt vergeten. Heb het zojuist voor de zekerheid geprobeerd. Je netwerk zou dus nog in de lijst moeten staan.

Mocht dat niet zo zijn dan kun je als uiterste redmiddel nog altijd je netwerk hernoemen in je router.



Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Bewerkt (10 oktober 2011 22:21)
Marlou

Marlou

  • Lid sinds 10 oktober 2011
  • Berichten 3
  • Reputatie 0
  • #3
  • 11 oktober 2011
  • 08:56

Het netwerk staat er wel nog in, alleen staat er nu een wpa/wpa2 beveiliging in.
Ik moet als ik dit aanklik binnen 2 minuten een pincode invoeren.
Het klinkt misschien stom maar ik weet niet waar ik de pincode op moet invoeren en niet eens wat de pincode is…

Bewerkt (11 oktober 2011 08:56)
24matt

24matt

  • Lid sinds 22 juli 2011
  • Berichten 193
  • Reputatie 0
  • #4
  • 11 oktober 2011
  • 09:00

De code van je route staat ergens vermeld op je route.
Bij mij was het aan de onderkant.

Bewerkt (11 oktober 2011 09:00)
mvenneker

mvenneker

  • Lid sinds 18 oktober 2010
  • Berichten 1596
  • Reputatie 0
  • #5
  • 11 oktober 2011
  • 09:47

nee joh, ze moet gewoon op die wpa whatever zoekknop van haar router drukken en dan binnen 2 minuten het wachtwoord van de router invoeren op haar telefoon.

enne.. pincode? je weet toch nog wel je wachtwoord van je router? je hebt em toch ook in eerste instantie ingesteld?

Bewerkt (11 oktober 2011 09:47)
24matt

24matt

  • Lid sinds 22 juli 2011
  • Berichten 193
  • Reputatie 0
  • #6
  • 11 oktober 2011
  • 10:12

ja maar ze zegt zelf al ze weet niet eens haar code, dus vandaar dat ik het zeg

Bewerkt (11 oktober 2011 10:12)
mvenneker

mvenneker

  • Lid sinds 18 oktober 2010
  • Berichten 1596
  • Reputatie 0
  • #7
  • 11 oktober 2011
  • 10:29

ja maar je wachtwoord staat nooit onderop de router…

als het een standaard wachtwoord is dan kan je em wellicht vinden op het internet als je googled op type router

Bewerkt (11 oktober 2011 10:29)
redbulletnl

redbulletnl

  • Lid sinds 02 september 2011
  • Berichten 2991
  • Reputatie 60
  • #8
  • 11 oktober 2011
  • 10:33

mvenneker;225758
ja maar je wachtwoord staat nooit onderop de router…

als het een standaard wachtwoord is dan kan je em wellicht vinden op het internet als je googled op type router

Als je pc / laptop gebruikt maakt van het netwerk en ook een wachtwoord heeft ingevoerd zijn er wel tools op internet te vinden waarmee je de netwerken + wachtwoorden kan zien.

Bewerkt (11 oktober 2011 10:33)
24matt

24matt

  • Lid sinds 22 juli 2011
  • Berichten 193
  • Reputatie 0
  • #9
  • 11 oktober 2011
  • 10:34

in ieder geval mijn code ivm gebruikt te maken van wifi stond gewoon onder mijn route.

Bewerkt (11 oktober 2011 10:34)
jwhoutepen

jwhoutepen

  • Lid sinds 18 juli 2011
  • Berichten 1561
  • Reputatie 50
  • #10
  • 11 oktober 2011
  • 12:06

Die PIN-code hoef je toch niet per sé te gebruiken? Kunt ook je netwerksleutel gebruiken, en die staan bij veel routers inderdaad standaard op een etiket afgebeeld.

Bewerkt (11 oktober 2011 12:06)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren