Naar content
Trending apps
  • Ouderlijk toezicht voor Nintendo Switch

  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

Trending games
  • Super Mario Run

  • RollerCoaster Tycoon® Classic

  • Bully: Anniversary Edition

  • Paper Wings

  • Pokémon GO

Trending smartphones
  • OnePlus 5T

  • HTC U11+

  • Huawei Mate 10 Pro

  • Google Pixel 2 XL

  • LG V30

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

  • Sony Xperia Z4 Tablet

  • ASUS ZenPad S 8

  • ASUS ZenPad 8

24matt

24matt

  • Lid sinds 22 juli 2011
  • Berichten 193
  • Reputatie 0
  • #1
  • 3 augustus 2011
  • 16:59

Hallo, bij de instellingen van pakket gegevens :

Instellingen > Draadloos en netwerk > Mobile netwerken > Pakketgegevens gebruiken .

Dit staat aangevinkt, mijn vraag is hoort dit ?

Ik heb gewoon een internet abb. er bij zitten, en thuis gebruik ik wifi.

mvg

Bewerkt (3 augustus 2011 16:59)
SanSiro

SanSiro

  • Lid sinds 17 juli 2010
  • Berichten 136
  • Reputatie 0
  • #2
  • 3 augustus 2011
  • 17:08

Ja, dat hoort zo, maar als je thuis bent dan kan je het uitzetten en alleen wifi aanzetten om te internetten.

Bewerkt (3 augustus 2011 17:08)
24matt

24matt

  • Lid sinds 22 juli 2011
  • Berichten 193
  • Reputatie 0
  • #3
  • 3 augustus 2011
  • 17:10

maar dus zodra ik uit huis ben dan moet hij aan staan ?
maar ik heb internet abb dus ik kan toch gewoon tot 1 gb internetten

Bewerkt (3 augustus 2011 17:10)
minibrekkers

minibrekkers

  • Lid sinds 16 juni 2011
  • Berichten 2269
  • Reputatie 10
  • #4
  • 3 augustus 2011
  • 17:17

ja maar deze optie schakel je mobiel internet in… dus als deze uitgevinkt staat heb je geen mobiel internet.

Bewerkt (3 augustus 2011 17:17)
SanSiro

SanSiro

  • Lid sinds 17 juli 2010
  • Berichten 136
  • Reputatie 0
  • #5
  • 3 augustus 2011
  • 17:28

24matt;200947
maar dus zodra ik uit huis ben dan moet hij aan staan ?
maar ik heb internet abb dus ik kan toch gewoon tot 1 gb internetten

Ja, als je thuis bent zet je hem gewoon uit zodat je met wifi kan internetten.
Op deze manier gaat er niets van je 1GB internetbundel af maar kan je gratis via wifi internetten.

Bewerkt (3 augustus 2011 17:28)
minibrekkers

minibrekkers

  • Lid sinds 16 juni 2011
  • Berichten 2269
  • Reputatie 10
  • #6
  • 3 augustus 2011
  • 17:43

mijn data netwerk schakelt automatisch uit als ik in de wifi “zone” bevind…

Bewerkt (3 augustus 2011 17:43)
FlaaMindO

FlaaMindO

  • Lid sinds 21 mei 2009
  • Berichten 91
  • Reputatie 0
  • #7
  • 3 augustus 2011
  • 18:15

Als je wifi aan hebt en verbonden bent met een accespoint, doet hij automatisch alle date via wi-fi dus gaat er niks af van je 1gb. Hoeft niet extra dat vinkje uit/aan te zetten elke keer

Bewerkt (3 augustus 2011 18:15)
24matt

24matt

  • Lid sinds 22 juli 2011
  • Berichten 193
  • Reputatie 0
  • #8
  • 3 augustus 2011
  • 21:28

ok, maar stel dat ik buiten huis ga, dus zonder wifi.
en ik ga wat internetten maar dat vinkje staat uit bij pakket gegevens gebruiken wat dan ?

Bewerkt (3 augustus 2011 21:28)
PieterBG

PieterBG

  • Lid sinds 28 mei 2011
  • Berichten 308
  • Reputatie 0
  • #9
  • 3 augustus 2011
  • 21:39

Dan heb je géén verbinding met internet

Bewerkt (3 augustus 2011 21:39)
24matt

24matt

  • Lid sinds 22 juli 2011
  • Berichten 193
  • Reputatie 0
  • #10
  • 3 augustus 2011
  • 21:42

Ja dus zodra ik thuis ben kan ik hem op wifi zetten en dan die pakketgegevens uit zetten.
En als ik buiten huis ga dan moet ik hem wel aanvinken

Bewerkt (3 augustus 2011 21:42)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren