Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • OPPO Find X2 Pro

  • Nokia 8.3

  • Xiaomi Mi 10 Pro

  • Huawei P40 Pro

  • Realme X2 Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

24matt

24matt

  • Lid sinds 22 juli 2011
  • Berichten 193
  • Reputatie 0
  • #1
  • 2 augustus 2011
  • 13:56

Hallo,

Ik heb gister een nieuwe firmware update gekregen vanuit Kies.

huidge firmware : PDA:KE5 / PHONE:KE1 / CSC:KE2 (VDF)

laatste firmware : PDA:KG2 / PHONE:KG1 / CSC:KE2 (VDF) ( Nu heb ik deze )

Ik heb hem gisteravond op geladen en ben toen naar ben gegaan.
hij heeft plus minus 10 uur op standbij gestaan en had al 33 % verbruikt niks stond aan geen wifi of wat dan ook.
Ik heb een screenshot gemaakt , maar dit vind ik zelf een beetje apart en dit is pas sinds gisteren na die nieuwe firmware update.

In de screenshot zie je ook bij Wakker hele blauwe lijn ( bijna 10 uurtjes ), terwijl ik ik er niet aan ben gekomen.
Normaal verbruikt hij ong. 5 % als ik ga slapen.

mvg

Bewerkt (2 augustus 2011 13:56)
Dutchlimits

Dutchlimits

  • Lid sinds 31 juli 2010
  • Berichten 616
  • Reputatie 0
  • #2
  • 2 augustus 2011
  • 18:02

De telefoon is de hele tijd wakker. Dit hoort niet zo. Waarschijnlijk is een programma de hele tijd actief, synchroniseren?

Bewerkt (2 augustus 2011 18:02)
24matt

24matt

  • Lid sinds 22 juli 2011
  • Berichten 193
  • Reputatie 0
  • #3
  • 2 augustus 2011
  • 19:54

nee ik heb alles uit staan, dus ik weet niet wat dat wakker betekent.
sluit alles af via taakbeheer en wis ook altijd die ram geheugen.

Bewerkt (2 augustus 2011 19:54)
GJ123

GJ123

  • Lid sinds 07 april 2011
  • Berichten 106
  • Reputatie 0
  • #4
  • 2 augustus 2011
  • 20:09

Een factory reset misschien?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Bewerkt (2 augustus 2011 20:09)
24matt

24matt

  • Lid sinds 22 juli 2011
  • Berichten 193
  • Reputatie 0
  • #5
  • 2 augustus 2011
  • 20:12

Ja maar dit was alleen sinds vanmorgen ( sinds die nieuwe firmware update )
Dus ik kijk even af wat hij vanavond doet.
Ik zorg gewoon weer dat hij op 100 % zit en dan weer zet ik wifi en noem maar op uit, gewoon op standby.
Misschien komt het wel dat de firmware net nieuw is, ja ik ben hier in echt een newbie
Hij geeft ook aan dat Wakker helemaal blauwe balk is en vind het raar want alles stond uit.

Bewerkt (2 augustus 2011 20:12)
Remi

Remi

  • Lid sinds 15 mei 2010
  • Berichten 149
  • Reputatie 0
  • #6
  • 2 augustus 2011
  • 21:32

Leeg ook eens je RAM via taakbeheer.

Bewerkt (2 augustus 2011 21:32)
24matt

24matt

  • Lid sinds 22 juli 2011
  • Berichten 193
  • Reputatie 0
  • #7
  • 2 augustus 2011
  • 22:31

ja dat bedoel ik, die ram vanuit taakbeheer die leeg ik altijd

Bewerkt (2 augustus 2011 22:31)
rvd1969

rvd1969

  • Lid sinds 08 juli 2011
  • Berichten 1702
  • Reputatie 0
  • #8
  • 2 augustus 2011
  • 22:49

Het is raadzaam om een fabrieks-reset te doen na een update ivm conflicten met je vorige rom/firmware. Niet vergeten om een backup van je gegevens te maken. http://www.androidworld.nl/forum/tips-trucs-howtos-geen-vragen-plaatsen/14669-tip-factory-reset-uitvoeren-wat-komt-er-bij-kijken.html.

Bewerkt (2 augustus 2011 22:49)

Samsung Galaxy S1, Samsung Galaxy S2, Samsung Galaxy S3, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy S9+, Samsung Galaxy S10 Plus 12GB 1TB.
Samsung Galaxy Note1, Samsung Galaxy Note2, Samsung Galaxy Note3, Samsung Galaxy Note4, Samsung Galaxy Note7, Samsung Galaxy Note8, Samsung Galaxy Note9.

Robejo

Robejo

  • Lid sinds 03 augustus 2011
  • Berichten 29
  • Reputatie 0
  • #9
  • 3 augustus 2011
  • 21:08

Ik had dit ook (ik kreeg KF3 van KIES). Ik heb de telefoon uitgezet, de batterij er uit gehaald, en batterij er weer in. Na opstarten was het dit batterijprobleem weg.

Bewerkt (3 augustus 2011 21:08)
24matt

24matt

  • Lid sinds 22 juli 2011
  • Berichten 193
  • Reputatie 0
  • #10
  • 3 augustus 2011
  • 21:30

Ja gisteravond tot vanmorgen vroeg, plus minus 10 uurtjes was er maar 5 % verbruikt.
Alles stond uit, wifi etc.
Misschien was het gewoon eenmalig, daarom vroeg ik er ook na.

Bewerkt (3 augustus 2011 21:30)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren