Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

  • Ghostbusters World

Trending smartphones
  • Xiaomi Mi 9T Pro

  • Samsung Galaxy Note 10 Plus

  • ASUS ZenFone 6

  • OnePlus 7 Pro

  • Google Pixel 3a XL

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

24matt

24matt

  • Lid sinds 22 juli 2011
  • Berichten 193
  • Reputatie 0
  • #1
  • 30 juli 2011
  • 09:46

hallo,

Eindelijk heb ik mijn code voor mijn wifi voor thuis.

Ik merkte dat hij veel data verbruikte ( heb een 1 gig abb ).
Nu las ik op de forum dat het verstandigste was zodra je thuis bent dat je je wifi aan moet zetten en dan gewoon vanuit je modem internet af moet pakken.

Ik heb hem nu op wifi aan staan, maar zodra ik weg wil gaan en daarna weer terug kom moet ik opnieuw steeds de code in type, is hier een makkelijke manier voor?

En zodra ik dus op wifi zit bij mij thuis dan gebeurd er niks met mijn 1 gig abb?

mvg

Bewerkt (30 juli 2011 09:46)
flevo

flevo

  • Lid sinds 08 juli 2010
  • Berichten 952
  • Reputatie 0
  • #2
  • 30 juli 2011
  • 10:40

Je kan je code opslaan.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Bewerkt (30 juli 2011 10:40)
24matt

24matt

  • Lid sinds 22 juli 2011
  • Berichten 193
  • Reputatie 0
  • #3
  • 30 juli 2011
  • 10:40

hoe kan ik dat dan doen?

Bewerkt (30 juli 2011 10:40)
frank1964

frank1964

  • Lid sinds 27 april 2010
  • Berichten 859
  • Reputatie 0
  • #4
  • 30 juli 2011
  • 10:45

Krijg je niet de melding “dit netwerk onthouden” als je de wpa sleutel invoert ?

Bewerkt (30 juli 2011 10:45)
24matt

24matt

  • Lid sinds 22 juli 2011
  • Berichten 193
  • Reputatie 0
  • #5
  • 30 juli 2011
  • 10:48

ik kan de code intype, dan krijg ik wachtwoord tonen, dit kan ik aanvinken dan wordt het groen ( staat zoiezo al aangevinkt maar is nog zwart-grijs )

en daar onder staat verbinden en annuleren

mvg

Bewerkt (30 juli 2011 10:48)
24matt

24matt

  • Lid sinds 22 juli 2011
  • Berichten 193
  • Reputatie 0
  • #6
  • 30 juli 2011
  • 10:49

en hoe kan ik er voor zorgen dat hij niet elke keer hoeft te scannen, want als ik eenmaal op mijn wifi zit vind ik dat onnodig.

Bewerkt (30 juli 2011 10:49)
munkel

munkel

  • Lid sinds 16 november 2010
  • Berichten 123
  • Reputatie 0
  • #7
  • 30 juli 2011
  • 10:52

Netwerk melding weergeven uitzetten, dan pakt die alleen de opgeslagen netwerken

Bewerkt (30 juli 2011 10:52)
24matt

24matt

  • Lid sinds 22 juli 2011
  • Berichten 193
  • Reputatie 0
  • #8
  • 30 juli 2011
  • 10:58

en waar kan ik dit vinden

Bewerkt (30 juli 2011 10:58)
24matt

24matt

  • Lid sinds 22 juli 2011
  • Berichten 193
  • Reputatie 0
  • #9
  • 30 juli 2011
  • 10:59

zie het al, maar zodra ik zeg maar wifi open maak dus met mijn modem ga verbinden, dan blijft hij scannen, als ik in de setup ben, dus als ik ben verbonden en ik ga uit de setup zeg maar.

dan scant hij niet meer

Bewerkt (30 juli 2011 10:59)
24matt

24matt

  • Lid sinds 22 juli 2011
  • Berichten 193
  • Reputatie 0
  • #10
  • 30 juli 2011
  • 17:41

tot hoever kan ik met mijn wifi verbinden bereiken?

Bewerkt (30 juli 2011 17:41)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren