Naar content
Trending apps
  • Google Meet

  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • OPPO Find X2 Pro

  • Nokia 8.3

  • Samsung Galaxy A51

  • Poco F2 Pro

  • Xiaomi Mi Note 10 Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Morgarion

Morgarion

  • Lid sinds 04 november 2009
  • Berichten 117
  • Reputatie 0
  • #1
  • 4 juli 2011
  • 22:00

FlaaMindO;188470
Standaard zitten interne netwerken op de 192.168.1.XXX netwerk.

En is er niet toevallig een andere apparaat in de buurt met de zelfde kanaal als je WiFi?
Me neef had precies het zelfde probleem toen hij pas een draadloze camera met het zelfde kanaal had geïnstalleerd. (met dat wegvallen enzo.)
Nee, dan zou mijn ipod touch ook wegvallen denk ik?

Bewerkt (4 juli 2011 22:00)
FlaaMindO

FlaaMindO

  • Lid sinds 21 mei 2009
  • Berichten 91
  • Reputatie 0
  • #2
  • 4 juli 2011
  • 22:21

Jah daar had ik ff niet aan gedacht.
Maar als je alles veranderd naar WPA2 (is ook beter want WEP is zo te kraken)
En dan een full reset dus alles ff goed reset.
Maar heb je je SGS op static ip of niet?

En als je alles static hebt
Is het makkelijker om alles op XXX.XXX.XXX.2/XXX.XXX.XXX.3 enzo te zetten heb je meer overzicht.

Bewerkt (4 juli 2011 22:21)
Morgarion

Morgarion

  • Lid sinds 04 november 2009
  • Berichten 117
  • Reputatie 0
  • #3
  • 4 juli 2011
  • 23:19

Qua overzicht maakt het voor mij niet heel veel uit, ik had hem inderdaad eerst op volgorde gezet, maar ben daarna gaan experimenteren met verschillende ip's. Ja m'n sgs is statisch. Ik heb wpa, en verder maakik me ook niet echt zorgen dat iemand hier in de straat het gaat kraken

Bewerkt (4 juli 2011 23:19)
Samka

Samka

  • Lid sinds 20 juni 2011
  • Berichten 70
  • Reputatie 0
  • #4
  • 5 juli 2011
  • 01:14

Dan zou ik het eens een dagje zonder bescherming proberen. En vervolgens eens de IP en DNS-adressen door de router laten toewijzen.

Bewerkt (5 juli 2011 01:14)
't_Management

't_Management

  • Lid sinds 26 juni 2011
  • Berichten 18
  • Reputatie 0
  • #5
  • 6 juli 2011
  • 19:56

Dit probleem had ik ook, sinds vandaag lijkt het probleem echter uit het niets opgelost te zijn. Ik heb verder nergens aanpassingen gedaan.

Hopelijk werkt het morgen ook allemaal naar behoren en is het probleem hopelijk definitief opgelost. Misschien dat de telefoon zocht naar een (automatische) update?

Bewerkt (6 juli 2011 19:56)
Het_ratje

Het_ratje

  • Lid sinds 02 december 2010
  • Berichten 3102
  • Reputatie 10
  • #6
  • 6 juli 2011
  • 22:08

FlaaMindO;188470
Standaard zitten interne netwerken op de 192.168.1.XXX netwerk.


Dat hangt echt van het merk af. Veelal 192.168.1.1 maar ook veel 192.168.0.1 of hoger geadresseerd.

Bewerkt (6 juli 2011 22:08)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren