Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • POCO X3

  • Samsung Galaxy Note 20 Ultra

  • Google Pixel 4a

  • OnePlus Nord

  • Samsung Galaxy A51

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

EES

EES

  • Lid sinds 21 juni 2011
  • Berichten 4
  • Reputatie 0
  • #1
  • 21 juni 2011
  • 14:57

Hee,

Zodra mijn samsung galaxy s2 op het ‘stand-by’ overgaat en ik zet hem weer aan, moet ik altijd mijn ontgrendelingscode/patroon invoeren voor ik weer verder kan, ook als hij nog maar net overgeschakeld is. Hoe kan ik mijn instellingen zo wijzigen dat de ontgrendeling er alleen op gaat als ik langere tijd mijn telefoon niet gebruik of als ik hem zelf met de aan/uit-knop op standby zet?

Alvast bedankt.

Bewerkt (21 juni 2011 14:57)
PieterBG

PieterBG

  • Lid sinds 28 mei 2011
  • Berichten 308
  • Reputatie 0
  • #2
  • 22 juni 2011
  • 19:57

Ga naar Applicaties > Instellingen > Display > Time-out scherm
Ook kun je dit doen met de Energiebesparing widget.

Bewerkt (22 juni 2011 19:57)
Gilb

Gilb

  • Lid sinds 16 juni 2011
  • Berichten 192
  • Reputatie 0
  • #3
  • 23 juni 2011
  • 19:36

PieterBG;183009
Ga naar Applicaties > Instellingen > Display > Time-out scherm
Ook kun je dit doen met de Energiebesparing widget.

Hiermee kan ik alleen de duur van ontgrendeling instellen. Kan ik voor onbeperkte tijd ontgrendelen?

Bewerkt (23 juni 2011 19:36)
bassie1995

bassie1995

  • Lid sinds 04 januari 2011
  • Berichten 2028
  • Reputatie 0
  • #4
  • 23 juni 2011
  • 20:09

Gilb;183544
Hiermee kan ik alleen de duur van ontgrendeling instellen. Kan ik voor onbeperkte tijd ontgrendelen?

Nee, ik ben bang dat dat niet mogelijk is. Standaard.

Download eens Extended Controls, zet een kleine widget op je scherm (Screen Always On), en hij blijft heel mooi aan.

Bewerkt (23 juni 2011 20:09)
Paulo

Paulo

  • Lid sinds 05 juni 2010
  • Berichten 276
  • Reputatie 20
  • #5
  • 25 juni 2011
  • 00:08

bassie1995;183575
Download eens Extended Controls, zet een kleine widget op je scherm (Screen Always On), en hij blijft heel mooi aan.
Ik heb hetzelfde als de OP. Het maakt me niet uit als het scherm na korte tijd op zwart gaat. Dat vind ik prima omdat het batterij bespaart, of ik gebruik zo'n ‘altijd aan’ widget waar jij het over hebt.

Wat ik echter irritant vind is dat je altijd maar die ontgrendelingsbeweging moet maken. Is het totaal níetmogelijk om zonder ontgrendeling te werken?

Bewerkt (25 juni 2011 00:08)
Gilb

Gilb

  • Lid sinds 16 juni 2011
  • Berichten 192
  • Reputatie 0
  • #6
  • 25 juni 2011
  • 08:28

Paulo;184188
Ik heb hetzelfde als de OP. Het maakt me niet uit als het scherm na korte tijd op zwart gaat. Dat vind ik prima omdat het batterij bespaart, of ik gebruik zo'n ‘altijd aan’ widget waar jij het over hebt.

Wat ik echter irritant vind is dat je altijd maar die ontgrendelingsbeweging moet maken. Is het totaal níetmogelijk om zonder ontgrendeling te werken?

Precies, dat vind ik ook irritant. Dus je moet in feite 2 handelingen uitvoeren, eerst het knopje rechts van het toestel en vervolgens nog eens een veeg over het openingsscherm…

Bewerkt (25 juni 2011 08:28)
galaxygast

galaxygast

  • Lid sinds 01 maart 2011
  • Berichten 23
  • Reputatie 0
  • #7
  • 25 juni 2011
  • 09:34

daar hebje een app voor; no lock https://market.android.com/details?id=org.jraf.android.nolock&feature=search_result

Bewerkt (25 juni 2011 09:34)
EES

EES

  • Lid sinds 21 juni 2011
  • Berichten 4
  • Reputatie 0
  • #8
  • 1 juli 2011
  • 20:51

Hee!
Al heel erg bedankt voor de reacties, die ‘no lock’ app werkt idd goed, maar kan je er ook voor zorgen dat als je je mobiel langere tijd (bijv langer dan x minuten) niet gebruikt, de vergrendeling er weer wel op komt?

Bewerkt (1 juli 2011 20:51)
L00n3y

L00n3y

  • Lid sinds 11 mei 2011
  • Berichten 355
  • Reputatie 0
  • #9
  • 1 juli 2011
  • 23:37

Gilb;184229
Precies, dat vind ik ook irritant. Dus je moet in feite 2 handelingen uitvoeren, eerst het knopje rechts van het toestel en vervolgens nog eens een veeg over het openingsscherm…

Ik vind t wel handig, als ik perongeluk op het knopje druk terwijl hij in mijn broekzak/jaszak zit, gaat hij geen vreemde dingen doen.

Bewerkt (1 juli 2011 23:37)

Android liefhebber sinds de Samsung Galaxy S 1.

Samsung Galaxy S 1, 2, 3 & 4 in bezig gehad.
Nu trotse eigenaar van een LG Nexus 5.

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren