Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • POCO X3

  • Samsung Galaxy Note 20 Ultra

  • Google Pixel 4a

  • OnePlus Nord

  • Samsung Galaxy A51

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Gilb

Gilb

  • Lid sinds 16 juni 2011
  • Berichten 192
  • Reputatie 0
  • #1
  • 20 juni 2011
  • 13:16

Ik probeer een e-mailaccount in te stellen.
Via de app e-mail heb ik mijn e-mailadres en wachtwoord ingevoerd en ‘instellen als premiumaccount’ aangevinkt. Vervolgens wil ik op ‘volgende’ klikken maar dit kan ik niet activeren, evenals ‘handmatig instellen’.

Wie helpt me?

Bewerkt (20 juni 2011 13:16)
spljunkee

spljunkee

  • Lid sinds 12 januari 2011
  • Berichten 420
  • Reputatie 0
  • #2
  • 20 juni 2011
  • 14:13

Welke provider heb je???
En wat lukt er niet precies??

Bewerkt (20 juni 2011 14:13)
Gilb

Gilb

  • Lid sinds 16 juni 2011
  • Berichten 192
  • Reputatie 0
  • #3
  • 20 juni 2011
  • 14:27

spljunkee;181547
Welke provider heb je???
En wat lukt er niet precies??

Vodafone. Ik kan wel op internet. Maar als ik een e-mailaccount probeer in te stellen kan ik aan het eind van invullen niet op ‘volgende’ drukken….

Bewerkt (20 juni 2011 14:27)
spljunkee

spljunkee

  • Lid sinds 12 januari 2011
  • Berichten 420
  • Reputatie 0
  • #4
  • 20 juni 2011
  • 14:30

Gilb;181557
Vodafone. Ik kan wel op internet. Maar als ik een e-mailaccount probeer in te stellen kan ik aan het eind van invullen niet op ‘volgende’ drukken….

Maar tot hoever kom je dan met instellen?
Is het al bij inkomende mail of pas bij uitgaande mail instelling als je deze handmatig invoert.

Bewerkt (20 juni 2011 14:30)
Gilb

Gilb

  • Lid sinds 16 juni 2011
  • Berichten 192
  • Reputatie 0
  • #5
  • 20 juni 2011
  • 15:33

spljunkee;181559
Maar tot hoever kom je dan met instellen?
Is het al bij inkomende mail of pas bij uitgaande mail instelling als je deze handmatig invoert.

App e-mail > veld E-mail instell. open zich. > E-mailadres invullen, wachtwoord invullen, Instellen als premiumaccount > drukken op volgende (en dat lukt dus niet, er gebeurt niks…)

Bewerkt (20 juni 2011 15:33)
spljunkee

spljunkee

  • Lid sinds 12 januari 2011
  • Berichten 420
  • Reputatie 0
  • #6
  • 20 juni 2011
  • 16:00

Gilb;181596
App e-mail > veld E-mail instell. open zich. > E-mailadres invullen, wachtwoord invullen, Instellen als premiumaccount > drukken op volgende (en dat lukt dus niet, er gebeurt niks…)

Heb het net bij mij ook gedaan en kan gewoon verder gaan maar moest mij wel eerst bij SocialHub aanmelden.

Bewerkt (20 juni 2011 16:00)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren