Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • OnePlus Nord N10 5G

  • OnePlus Nord N100

  • POCO X3

  • Google Pixel 5

  • Google Pixel 4a

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

satshow

satshow

  • Lid sinds 10 september 2010
  • Berichten 1709
  • Reputatie 0
  • #1
  • 19 november 2010
  • 16:41

Ik had gisteren de fabrieksinstellingen optie gebruikt. Hierdoor werden ook de contacten gewist van mijn simkaartje.
Via het programma kies heb ik die weer terug gezet op mijn simkaartje.

Ik zag echter ook dat het mogelijk was die aan mijn gmail te hangen. Als ik die optie kies komen de telefoonnummers dan niet in het openbaar terecht? Kan iemand wat meer over deze optie vertellen?

Bewerkt (19 november 2010 16:41)

Asus memopad 10
Galaxy S4
LG G4

Developer58

Developer58

  • Lid sinds 21 oktober 2010
  • Berichten 46
  • Reputatie 0
  • #2
  • 19 november 2010
  • 16:45

Nee komt niet in het openbaar, het zijn je contacten uit Gmail. Ideaal als je regelmatig van ROM wisselt ;-)

Bewerkt (19 november 2010 16:45)
satshow

satshow

  • Lid sinds 10 september 2010
  • Berichten 1709
  • Reputatie 0
  • #3
  • 19 november 2010
  • 16:50

Ik kan ze dus eigenlijk gewoon wissen van mijn simkaart als ik voor die optie kies.

Bewerkt (19 november 2010 16:50)

Asus memopad 10
Galaxy S4
LG G4

Developer58

Developer58

  • Lid sinds 21 oktober 2010
  • Berichten 46
  • Reputatie 0
  • #4
  • 19 november 2010
  • 16:51

satshow;60907
Ik kan ze dus eigenlijk gewoon wissen van mijn simkaart als ik voor die optie kies.

yep

Bewerkt (19 november 2010 16:51)
edtims

edtims

  • Lid sinds 03 november 2010
  • Berichten 817
  • Reputatie 0
  • #5
  • 21 november 2010
  • 11:59

Ik heb ook de contacten terug gezet via kies maar nadat ik weer een reset gedaan heb lukt dat niet meer.
Ik kan wel met kies verbinden maar als ik op overzetten druk gebeurt er niks. als ik op het het plaatje van de gsm klik en dan op het uitschuif venster op contacten klik geeft hij aan dat het apparaat in gebruik is?.
Toch kan ik verder gewoon met de gsm communiceren via kies.
Is er ook een manier om dat bestandje met contacten handmatig op mijn gsm te zetten? Als ik gewoon kopieer en plak op de gsm kan hij niks met het bestand.

Bewerkt (21 november 2010 11:59)
satshow

satshow

  • Lid sinds 10 september 2010
  • Berichten 1709
  • Reputatie 0
  • #6
  • 21 november 2010
  • 12:06

Ik heb via kies de optie pc gekozen en daar de backup gezocht en die overgebracht naar mijn galaxy. In dat scherm kan ik kiezen om ze op de SIM te zetten of aan mijn gmail account te koppelen. Heb al een paar keer mijn galaxy gerest en zonder problemen mijn contacten kunnen overbrengen.

Bewerkt (21 november 2010 12:06)

Asus memopad 10
Galaxy S4
LG G4

edtims

edtims

  • Lid sinds 03 november 2010
  • Berichten 817
  • Reputatie 0
  • #7
  • 21 november 2010
  • 12:21

ja zo zou het moeten werken maar dat lukt dus niet. Ben nu de lagfix aan het verwijderen heb wel eens gelezen dat die met froyo voor problemen kan zorgen
Dat was dus de oplossing, na verwijdering van de oclf lagfix kon ik wel mijn contacten over zetten raar maar waar

Bewerkt (21 november 2010 12:21)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren