Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Samsung Galaxy Z Flip

  • Samsung Galaxy Note 10 Lite

  • Realme X2 Pro

  • Samsung Galaxy S20 Ultra

  • Moto G8 Plus

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

SjonnieKroket

SjonnieKroket

  • Lid sinds 09 november 2010
  • Berichten 58
  • Reputatie 0
  • #1
  • 11 november 2010
  • 00:13

Hallo iedereen,

Ik heb Froyo op m'n SGS gezet gisteren, nu zag ik dat er een nieuwe taskmanager was. Met een niveau 1 en 2 killer. Ik heb ze alleen aan gezet, maar hij lijkt er niks mee te doen. Als ik de taskmanager afsluit, en opnieuw open, zijn beide knopjes weer uit. Wat doe ik verkeerd?

Bewerkt (11 november 2010 00:13)
SjonnieKroket

SjonnieKroket

  • Lid sinds 09 november 2010
  • Berichten 58
  • Reputatie 0
  • #2
  • 11 november 2010
  • 07:26

Niemand?

Groeten S.K.

Bewerkt (11 november 2010 07:26)
Gojoeygo

Gojoeygo

  • Lid sinds 19 oktober 2010
  • Berichten 35
  • Reputatie 0
  • #3
  • 11 november 2010
  • 09:23

Je drukt op niv 1 of niv 2 en dan op wis geheugen, dan zie je in het balkje van RAM-geheugen meer geheugen vrij komen. Dus hij killt bepaalde taken

Bewerkt (11 november 2010 09:23)
SjonnieKroket

SjonnieKroket

  • Lid sinds 09 november 2010
  • Berichten 58
  • Reputatie 0
  • #4
  • 11 november 2010
  • 09:35

Doi, en dat moet je elke keer doen?

Groeten S.K.

Bewerkt (11 november 2010 09:35)
Gojoeygo

Gojoeygo

  • Lid sinds 19 oktober 2010
  • Berichten 35
  • Reputatie 0
  • #5
  • 11 november 2010
  • 09:43

Nee, dat hoeft helemaal niet. Waar het echt toe dient weet ik niet, omdat een taskkiller niet SCHIJNT te werken op android (ik maak me er stiekem wel schuldig aan)

Bewerkt (11 november 2010 09:43)
selsas

selsas

  • Lid sinds 20 juli 2010
  • Berichten 10
  • Reputatie 0
  • #6
  • 11 november 2010
  • 10:36

Ik kill nooit m'n tasks. Alles loopt prima.

Bewerkt (11 november 2010 10:36)
SjonnieKroket

SjonnieKroket

  • Lid sinds 09 november 2010
  • Berichten 58
  • Reputatie 0
  • #7
  • 11 november 2010
  • 10:51

Ik heb dat wel vaker gehoord, maar toch is het vreemd dat als je niveau 1 en 2 aanklikt, dat er dan toch ineens geheugen vrij gekomen is. Hij lijkt z'n taken dus niet helemaal goed af te sluiten.

Bewerkt (11 november 2010 10:51)
consono

consono

  • Lid sinds 26 juni 2010
  • Berichten 246
  • Reputatie 0
  • #8
  • 11 november 2010
  • 11:06

Dat gaat ie alleen doen als het nodig is, niet om maar zoveel mogelijk geheugen vrij te hebben…

Bewerkt (11 november 2010 11:06)
SjonnieKroket

SjonnieKroket

  • Lid sinds 09 november 2010
  • Berichten 58
  • Reputatie 0
  • #9
  • 11 november 2010
  • 11:21

Ik snap alleen niet zo goed waarom die niv 1 en niv 2 weer uitstaan.

Bewerkt (11 november 2010 11:21)
JK1980

JK1980

  • Lid sinds 02 oktober 2010
  • Berichten 1645
  • Reputatie 10
  • #10
  • 11 november 2010
  • 11:28

SjonnieKroket;57887
Ik snap alleen niet zo goed waarom die niv 1 en niv 2 weer uitstaan.

Zodat je elke keer zelf kunt bepalen of je niv.1 of niv.2 ‘killt’. Ik gebruik zelf Advanced Task Killer Pro, bij die Samsung Taakbeheer doet niv.1 meestal nix en niv.2 vind ik weer n beetje veel van t goeie.

Bewerkt (11 november 2010 11:28)

Samsung Galaxy Note 2 N7100 Dr. Ketan 4.3
Samsung Galaxy Tab 10.1 P7510 Ganbarou 4.3

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren