Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Ghostbusters World

  • Asphalt 9: Legends - 2018’s New Arcade Racing Game

  • Pokémon Quest

  • PUBG Mobile

  • Super Mario Run

Trending smartphones
  • Huawei Mate X

  • Xiaomi Mi 9

  • Samsung Galaxy S10 Plus

  • Google Pixel 3 XL

  • Nokia 9 PureView

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

  • Sony Xperia Z4 Tablet

spruitjeszijnvies

spruitjeszijnvies

  • Lid sinds 22 januari 2011
  • Berichten 26
  • Reputatie 0
  • #1
  • 5 maart 2011
  • 23:02

btw: waar ik eigenlijk naar op zoek ben is een manier om na een factory reset, niet opnieuw een google account te hoeven aanmaken (ik heb er nu drie!). ik kom dat niet tegen bij de problemen/commentaren mbt de factory reset. evenmin het door mij al eerder gesignaleerde probleem dat je betaalde apps niet zomaar terugkrijgt na een reset, het is gekoppeld aan 1 bepaalde google account, en die moet aanstaan bij het terugzetten van de betreffende app.

Bewerkt (5 maart 2011 23:02)
galaxyjet

galaxyjet

  • Lid sinds 16 augustus 2010
  • Berichten 3184
  • Reputatie 0
  • #2
  • 5 maart 2011
  • 23:05

Maar waarom maak je steeds een nieuw account aan? Je kunt toch gewoon het oude invullen? Dat doe ik nl steeds en ik heb nooit problemen.

Bewerkt (5 maart 2011 23:05)
spruitjeszijnvies

spruitjeszijnvies

  • Lid sinds 22 januari 2011
  • Berichten 26
  • Reputatie 0
  • #3
  • 5 maart 2011
  • 23:34

bij mij geeft ie dan telkens aan dat de account al bestaat! en krijg ik geen kans om hem verder in te voeren, met een nieuw gmail account kan ik dan wel weer verder
is natuurlijk kei frustrerend, ipv minimalisme bulk ik straks uit van de gmail adressen
(ik hoopte eigenlijk dat ik niet de enige was met dit probleem). eigenlijk kun je op dat punt van het ingeven van je gmail account na de reset nog niets fout hebben gedaan zo kort in het opstartproces

Bewerkt (5 maart 2011 23:34)
Djembebi

Djembebi

  • Lid sinds 14 oktober 2010
  • Berichten 2778
  • Reputatie 0
  • #4
  • 5 maart 2011
  • 23:42

Dit is heel raar. Vertel anders nog even precies wat je tegen komt. Als je in dat scherm komt, waar je je account moet invullen, geef je dan wel aan, dat je al een account hebt? Ik moet het even zo uit 't hoofd zeggen, en weet het niet meer exact, maar ik heb daar ook nooit problemen mee gehad. Ik heb ook maar 1 account en al verscheidene factory resets gedaan.
Kun je anders op de pc en de telefoon die andere accounts niet verwijderen? En alleen dat account overhouden, waarmee je de apps hebt gedownload?

Bewerkt (5 maart 2011 23:42)
spruitjeszijnvies

spruitjeszijnvies

  • Lid sinds 22 januari 2011
  • Berichten 26
  • Reputatie 0
  • #5
  • 5 maart 2011
  • 23:52

ik kan me niet herinneren wat er precies gevraagd werd, misschien over het hoofd gezien ivm onwennige of het tijdstip van de resets. voor nu heb ik even geen reden om een reset te doen, ben idd wel benieuwd waar ik dan precies de mist ben ingegaan. in ieder geval bedankt voor het meedenken

Bewerkt (5 maart 2011 23:52)
Djembebi

Djembebi

  • Lid sinds 14 oktober 2010
  • Berichten 2778
  • Reputatie 0
  • #6
  • 5 maart 2011
  • 23:59

spruitjeszijnvies;114177
ik kan me niet herinneren wat er precies gevraagd werd, misschien over het hoofd gezien ivm onwennige of het tijdstip van de resets. voor nu heb ik even geen reden om een reset te doen, ben idd wel benieuwd waar ik dan precies de mist ben ingegaan. in ieder geval bedankt voor het meedenken

Ja, dat kan natuurlijk :-)) (dat over het hoofd zien, bedoel ik) en ach, er komt wel weer een update binnenkort, en dan is het altijd verstandig om toch weer een FR te doen. Dan alleen even heel goed opletten bij het invullen :-))

Bewerkt (5 maart 2011 23:59)
spruitjeszijnvies

spruitjeszijnvies

  • Lid sinds 22 januari 2011
  • Berichten 26
  • Reputatie 0
  • #7
  • 6 maart 2011
  • 00:04

haha, ach ja, niets menselijks is mij vreemd

Bewerkt (6 maart 2011 00:04)
Djembebi

Djembebi

  • Lid sinds 14 oktober 2010
  • Berichten 2778
  • Reputatie 0
  • #8
  • 6 maart 2011
  • 00:08

*lol*

Bewerkt (6 maart 2011 00:08)
xannabella

xannabella

  • Lid sinds 18 maart 2014
  • Berichten 1
  • Reputatie 0
  • #9
  • 1 april 2014
  • 20:19

ik heb de ace 2 en zou ook een factory reset willen doen, maar ik heb via kies geupdate naar android jellybean. blijft jelly bean erop staan of gaat hij terug naar gingerbead? beide vind ik niet heel erg

Verwijderd_Account_44451

Verwijderd_Account_44451

  • Lid sinds 05 februari 2012
  • Berichten 4100
  • Reputatie 140
  • #10
  • 1 april 2014
  • 20:31

je behoud je jellybean.

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren