Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • OPPO Find X2 Pro

  • Nokia 8.3

  • Xiaomi Mi 10 Pro

  • Huawei P40 Pro

  • Realme X2 Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

C3tscan

C3tscan

  • Lid sinds 21 oktober 2010
  • Berichten 18
  • Reputatie 0
  • #1
  • 8 november 2010
  • 00:08

Ik ben nogal een Newbie met het Flash gebeuren, dus als ik dingen fout interpreteer dan weet je waarom.

Ik heb mijn tel volgens mij “Geflashed” met behulp van Install Android 2.2 Froyo on Samsung Galaxy S | Pathik Shah (Enige verschil is dat ik in plaats van JM2, JM3 gebruikt heb (Dit is dus alles wat ik gedaan heb). Daarover de volgende vragen.

1. Is het mogelijk om deze versie (http://www.androidworld.nl/forum/samsung-galaxy-s/8866-how-froyo-2-2-i9000xxjpp-27-10-10-firmware-speedmod-froyo-341mb-ram.html), erover heen te “Flashen”?

2. Is 1 niet mogelijk, is er dan iets om mijn probleem (Telefoon af en toe best traag, en blijft af en toe hangen) te verhelpen?, heb gekeken voor een LagFix maar die schijnt er nog niet te zijn (Of ik kijk verkeerd)??

3. Is 1 wel mogelijk, is er al een betere versie uit waarmee ik optimaal gebruik kan maken van mijn SGS zonder dat hij blijft hangen en vast loopt?

Heb er de ballen verstand van dus alle hulp is welkom.

Bij voorbaat dank,

Groeten

Bewerkt (8 november 2010 00:08)
Zabivelli

Zabivelli

  • Lid sinds 13 september 2010
  • Berichten 1857
  • Reputatie 0
  • #2
  • 8 november 2010
  • 05:10

Uuh jm3:eek: heb je wel de officiële update gedaan via kies? :eek::confused::eek:

ik heb over froyo NL 2.2

Bewerkt (8 november 2010 05:10)
C3tscan

C3tscan

  • Lid sinds 21 oktober 2010
  • Berichten 18
  • Reputatie 0
  • #3
  • 8 november 2010
  • 05:13

Nee heb niet de officiële update gebruikt, is het mogelijk om die van KIES alsnog er overheen te doen?:confused:

Bewerkt (8 november 2010 05:13)
Zabivelli

Zabivelli

  • Lid sinds 13 september 2010
  • Berichten 1857
  • Reputatie 0
  • #4
  • 8 november 2010
  • 05:23

Jep here you go… http://www.androidworld.nl/forum/samsung-galaxy-s/9025-scandinavische-versie-van-froyo-omzetten-naar-nederlandse-versie.html

jij moet gwn jouw versie omzetten naar NL versie.

Bewerkt (8 november 2010 05:23)
C3tscan

C3tscan

  • Lid sinds 21 oktober 2010
  • Berichten 18
  • Reputatie 0
  • #5
  • 8 november 2010
  • 18:41

Ik heb net gekeken in Regedit, en daar stond inplaats van jm3, JP3?? en ik heb geprobeerd wat je me zei, maar dat werkt niet (Hij vind de update niet in Kies (Heb alles gedaan wat daar stond))

Bewerkt (8 november 2010 18:41)
Zabivelli

Zabivelli

  • Lid sinds 13 september 2010
  • Berichten 1857
  • Reputatie 0
  • #6
  • 8 november 2010
  • 19:33

Als je naar instellingen gaat naar beneden scrollt klikt op Over de telefoon , wat staat bij je smalbandversie en build-nummer?

Bewerkt (8 november 2010 19:33)
AVS

AVS

  • Lid sinds 02 oktober 2009
  • Berichten 9893
  • Reputatie 0
  • #7
  • 8 november 2010
  • 19:40

C3tscan;56690
Ik heb net gekeken in Regedit, en daar stond inplaats van jm3, JP3?? en ik heb geprobeerd wat je me zei, maar dat werkt niet (Hij vind de update niet in Kies (Heb alles gedaan wat daar stond))

Je hebt mijn versie gebruikt ?
http://www.androidworld.nl/forum/samsung-galaxy-s/9025-scandinavische-versie-van-froyo-omzetten-naar-nederlandse-versie.html#post55877

Want die moet op zeker die upgrade aangeven in Kies hoor/cdn2.androidworld.nl/b4c9f3af9a/static/djangobb_forum/img/smilies/smile.png" />

Bewerkt (8 november 2010 19:40)

Samsung Galaxy S8+

C3tscan

C3tscan

  • Lid sinds 21 oktober 2010
  • Berichten 18
  • Reputatie 0
  • #8
  • 8 november 2010
  • 23:43

Als je naar instellingen gaat naar beneden scrollt klikt op Over de telefoon , wat staat bij je smalbandversie en build-nummer?

Smalband Versie: I9000XXJP3
Build Nummer: FRF91.372

Je hebt mijn versie gebruikt ?
Scandinavische versie van Froyo omzetten naar Nederlandse versie

Want die moet op zeker die upgrade aangeven in Kies hoor

Jup heb ik geprobeerd:

1. Die Versie van Kies gedownload die nodig was (.82) veranderd naar 1.5.3.10103.100
2. Via RegEdit de waardes veranderd (alleen is het bij mij geen I9000XXJF3 maar I9000XXJP3?? <– Geen Idee wat dat is) naar wat nodig was, dus I9000XENJF3 (Dus heb alles veranderd wat niet goed stond, inclusief: I9000(Weet niet meer)JP3 naar I9000XENJF3
3. Toen in Kies naar Update menu gegaan (Hoelang moet het ongeveer duren voor hij binnen is?), en daar kreeg ik te zien dat er geen update was (Bezit de laatste volgens Kies).

Dus weet niet wat ik fout doe?

Bewerkt (8 november 2010 23:43)
Zabivelli

Zabivelli

  • Lid sinds 13 september 2010
  • Berichten 1857
  • Reputatie 0
  • #9
  • 9 november 2010
  • 01:50

Avs hoort JF3 niet jm1 of jm2 te zijn?

dat is van eclair, om de update te zien krijgen moet hij het toch op jm1/2 hebben staan?

Bewerkt (9 november 2010 01:50)
C3tscan

C3tscan

  • Lid sinds 21 oktober 2010
  • Berichten 18
  • Reputatie 0
  • #10
  • 9 november 2010
  • 23:20

Avs hoort JF3 niet jm1 of jm2 te zijn?

dat is van eclair, om de update te zien krijgen moet hij het toch op jm1/2 hebben staan?

Heb geen idee, zou iemand dit misschien kunnen beantwoorden,

Bij voorbaat dank

Bewerkt (9 november 2010 23:20)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren