Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • POCO X3

  • Google Pixel 5

  • Google Pixel 4a

  • OnePlus Nord

  • Samsung Galaxy A51

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

J-Star*

J-Star*

  • Lid sinds 07 oktober 2010
  • Berichten 37
  • Reputatie 0
  • #1
  • 1 november 2010
  • 21:53

Ik heb even een vraag…
Zoals bij meerdere mensen doet KIES het bij mij niet… denk ik, Ik zal het even uitleggen:

Ik las hier op het forum dat de nieuwe Froyo update er aan zit te komen, dus ik dacht, laat ik maar eens Kies gaan installeren.
Ik ga naar de Samsung site en download Kies, installeer Kies en start Kies op…
Ging allemaal zonder problemen!

Maar nu, sluit ik mijn telefoon aan, en hij stond nog op massa opslag, dat heb ik veranderd naar “Samsung Kies”. Oke, usb er uit, ingesteld, usb er in… Nu blijft ie bij Kies heel de tijd zoeken naar apparaat; “Even wachten”… Dit doe ik al een half uur..:confused:
En op mijn SGS start hij heel de tijd “MTP Application”en dan zie je zo'n usb kabeltje en Initialiseren staan. Dit gaat aan, uit, aan uit, tot in den eindigheid! Volgensmij is dit niet goed… En moet hij gewoon blijven staan?
Ik heb mijn SGS niet geroot, dus wat er mis is weet ik niet. Heeft iemand hier ervaring mee, of weet iemand wat ik er aan kan doen?

Alvast bijvoorbaad dank!


(Ik heb gekeken op het forum maar ik kon niet zo'n zelfde probleem vinden, mijn excuus hiervoor als ik het over het hoofd heb gezien)

Bewerkt (1 november 2010 21:53)
AVS

AVS

  • Lid sinds 02 oktober 2009
  • Berichten 9885
  • Reputatie 0
  • #2
  • 1 november 2010
  • 22:06

Volgens mij staat je KIes wel goed maar gaat het op je toestel niet goed…
Staat usb foutopsporing ook uit ? Daar kan Kies ook niet zo goed tegen…

Bewerkt (1 november 2010 22:06)

Samsung Galaxy S8+

J-Star*

J-Star*

  • Lid sinds 07 oktober 2010
  • Berichten 37
  • Reputatie 0
  • #3
  • 1 november 2010
  • 22:12

Die staat uit…

Bewerkt (1 november 2010 22:12)
J-Star*

J-Star*

  • Lid sinds 07 oktober 2010
  • Berichten 37
  • Reputatie 0
  • #4
  • 1 november 2010
  • 22:39

Ik heb (waarschijnlijk) het probleem gevonden!

Na een poos te hebben gegooled, ben ik er bijna zeker van dat het door sounndhound kwam!
Nadat ik deze app verwijderd had craste MTP Application niet meer!
En is mijn SGS verbonden met de computer!
Nu hopen dat hij wil verbinden met Kies, dit is nog niet gelukt, maar ik neem aan dat het wat langer duurt de 1e x?
Bedankt voor het helpen!!!

(En sorry voor mij dubbel-post :$)

Bewerkt (1 november 2010 22:39)
AVS

AVS

  • Lid sinds 02 oktober 2009
  • Berichten 9885
  • Reputatie 0
  • #5
  • 1 november 2010
  • 22:42

Ik heb dat wel meer gehoord van soundhound….maar het schoot me helaas niette binnen…plus dat je dan ook maar net moet wetehn dat jij dat gebruikt
Als je na 5 minuten nog geen verbinding hebt met Kies terwijl deze toch op het “knightrider-dingetje staat” dan zit er toch nog iets niet goed…

Bewerkt (1 november 2010 22:42)

Samsung Galaxy S8+

J-Star*

J-Star*

  • Lid sinds 07 oktober 2010
  • Berichten 37
  • Reputatie 0
  • #6
  • 1 november 2010
  • 22:46

Hmm ja, ik zie inderdaad dat Kies nog steeds aan het zoeken is… Pc even opnieuw opstarten..?
Ik hoop dat ie het dan doet!

Bewerkt (1 november 2010 22:46)
AVS

AVS

  • Lid sinds 02 oktober 2009
  • Berichten 9885
  • Reputatie 0
  • #7
  • 1 november 2010
  • 22:52

je kunt linksboven ergens in het menu van Kies ook kiezen voor “herstellen” ofzoiets…dan gaat hij de drivers opnieuw downloaden.

Bewerkt (1 november 2010 22:52)

Samsung Galaxy S8+

J-Star*

J-Star*

  • Lid sinds 07 oktober 2010
  • Berichten 37
  • Reputatie 0
  • #8
  • 1 november 2010
  • 23:37

Hmm, vreemd, hij doet het nog steeds niet!
Dat herstellen heb ik gedaan… maar hij doet het nogsteeds niet!
Nog een tip :$?

Bewerkt (1 november 2010 23:37)
Ibo

Ibo

  • Lid sinds 23 april 2013
  • Berichten 46
  • Reputatie 0
  • #9
  • 2 november 2010
  • 13:45

download zonder pc beveiliging (lees firewall etc).
je GSG even opnieuw opstarten

Bewerkt (2 november 2010 13:45)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren