Naar content
Trending apps
  • Google Meet

  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • OPPO Find X2 Pro

  • Nokia 8.3

  • Samsung Galaxy A51

  • Poco F2 Pro

  • Xiaomi Mi Note 10 Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Dotten

Dotten

  • Lid sinds 17 oktober 2010
  • Berichten 492
  • Reputatie 0
  • #1
  • 22 oktober 2010
  • 23:55

:cry: ik vind dat mijn SGS te snel op zwart gaat.
Weet iemand hoe ik dit in kan stellen?? Zal dit veel meer batterij trekken als je je scherm langer actief laat staan??

Is er ook een app, zodat je je scherm gelijk kan locken of onlocken zonder te hoeven vegen over het scherm?

Wat een vragen weer
hoor het graag, bedankt vast

Bewerkt (22 oktober 2010 23:55)
AVS

AVS

  • Lid sinds 02 oktober 2009
  • Berichten 9893
  • Reputatie 0
  • #2
  • 22 oktober 2010
  • 23:59

1e vraag : menu / instellingen / weergave / timeout scherm - zet deze langer en het duurt langer eer je scherm zwart wordt…en ja…je scherm langer aan zal meer stroom verbruiken. Maar voor een minuutje extra scherm is dat niet direkt zo heel veel meer stroom.

2de vraag : met de standaard lockscreen van Samsung gaat het niet. Andere lockscreens zoals bv widgetlocker kun je bij de instellingen aangeven welke knoppen het scherm ook mag unlocken. WidgetLocker Lockscreen - Android app on AppBrain
Misschien dat andere lockscreens in de market dit ook zouden kunnen…maar dat weet ik zo niet

Bewerkt (22 oktober 2010 23:59)

Samsung Galaxy S8+

Dotten

Dotten

  • Lid sinds 17 oktober 2010
  • Berichten 492
  • Reputatie 0
  • #3
  • 23 oktober 2010
  • 00:05

Thanks AVS, je bent een kanjer.

Het scherm stond op 30 seconde, als ik een reactie kreeg via sms dan stond hij alweer uit, heb hem nu op een minuut
gezet, ff kijken of dat beter bevalt en anders weer veranderen, weet nu hoe het werkt haha.

Ik ga weer ff naar appbrain, ik kom daar tegenwoordig vaker dan bij AH :-), is wel een stuk goedkoper moet ik zeggen.

Bewerkt (23 oktober 2010 00:05)
Rednax

Rednax

  • Lid sinds 02 september 2010
  • Berichten 169
  • Reputatie 0
  • #4
  • 23 oktober 2010
  • 00:21

Je kan ook lockbot free uit de market downloaden, keuze uit 3 schermen. Is gratis (duh :p)

Bewerkt (23 oktober 2010 00:21)
Dotten

Dotten

  • Lid sinds 17 oktober 2010
  • Berichten 492
  • Reputatie 0
  • #5
  • 23 oktober 2010
  • 00:27

Haha, altijd leuk, werkt die net zo goed als die andere?
Ik ga wel ff zoeken en lezen.
Bedankt voor de tip

Bewerkt (23 oktober 2010 00:27)
Rednax

Rednax

  • Lid sinds 02 september 2010
  • Berichten 169
  • Reputatie 0
  • #6
  • 23 oktober 2010
  • 00:54

Mmm is een beetje beperkter en je kan geen widgets op je lockscreen plaatsen. Maar is wel gratis (ik moet steeds de creditcard van mn pa lenen xD). Overigens heb ik wel widgetlocker gehad maar vond het niet echt succesvol.

Bewerkt (23 oktober 2010 00:54)
Dotten

Dotten

  • Lid sinds 17 oktober 2010
  • Berichten 492
  • Reputatie 0
  • #7
  • 23 oktober 2010
  • 00:57

Hahaha alle zoons zijn ook hetzelfde, mijn zoon doet het net zo

Ik ga hem gewoon ff installeren en uitproberen, vooral als jij zegt dat widgetlocker niet echt succesvol is.
Lukt het wel om bv scherm 4 als lockscreen te gebruiken?

Bewerkt (23 oktober 2010 00:57)
Rednax

Rednax

  • Lid sinds 02 september 2010
  • Berichten 169
  • Reputatie 0
  • #8
  • 23 oktober 2010
  • 10:22

Nou widgetlocker biedt wel heel erg veel, zoals widgets op je lockscreen plaatsen, maar ikzelf vond het gewoon net niks :p.

Hoe bedoel je > bij lockbot? Dan moet je ook de pro versie kopen dusja :p

Bewerkt (23 oktober 2010 10:22)
AVS

AVS

  • Lid sinds 02 oktober 2009
  • Berichten 9893
  • Reputatie 0
  • #9
  • 23 oktober 2010
  • 11:22

Sja…widgetlocker doet gewoon wat het moet doen…je scherm locken :p
Het klopt dat je op je lockscherm het een en ander aan widgets kunt zetten en een andere wallpaper als dat gewenst is maar je moet er vanuit gaan dat je die locker op je toestel zet met maar 1 doel…en dat is je scherm locken
En dat doet WL prima.

Ik heb buiten de lock om geen timeout op m'n toestel staan…dat wil zeggen…de maximale “aan-tijd” die het systeem toelaat.
Als ik bezig ben met m'n toestel dan hoeft hij van mij niet automatisch in een lockstand te gaan na een bepaalde tijd. Ik heb de discipline dat wanneer ik mijn toestel niet gebruik ik even op m'n lockwidgetje klik waarna direct widgetlocker de boel locked en na 10 seconden gaat het licht uit.

Voor mij is dit een prima werkbare oplossing

Bewerkt (23 oktober 2010 11:22)

Samsung Galaxy S8+

Dotten

Dotten

  • Lid sinds 17 oktober 2010
  • Berichten 492
  • Reputatie 0
  • #10
  • 23 oktober 2010
  • 11:30

Dank jullie wel mannen :-)

Ik ga het even uitproberen, heb nu zo'n soort mapje als jij AVS, het knopje om te locken is goed te bereiken maar
vind het niet echt heel handig, het lijkt me handiger als je een widget hebt op je scherm.
Vooral het scherm op max tijd laten staan lijkt mij top, ik druk hem ook automatisch op zwart als ik niets doe

Bewerkt (23 oktober 2010 11:30)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren