Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • OPPO Find X2 Pro

  • Nokia 8.3

  • Xiaomi Mi 10 Pro

  • Huawei P40 Pro

  • Realme X2 Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

pasmel

pasmel

  • Lid sinds 12 juni 2010
  • Berichten 394
  • Reputatie 0
  • #1
  • 17 oktober 2010
  • 20:39

Beste allemaal,

Via kies is mijn SGS bijgewerkt naar:

Modelnr : GT-I9000
Firmwareversie : 2.1 update 1
Baseband versie : I9000XXJM2
Kernelversie : 2.6.29 root@se-603#2
Buildnr : ECLAIR.XWJM2

Ik neem aan de laatste versie is voor 2.2
Alleen nu kan ik niet meer vinden waar ik 3G kon uitzetten.
Ik meen dat het was, instellingen, draadloos en netwerk en dan mobiele netwerken en dan kon je kiezen voor alleen 2G.
Hebben jullie deze versie ook en missen jullie ook de 2G knop?

Bewerkt (17 oktober 2010 20:39)
AVS

AVS

  • Lid sinds 02 oktober 2009
  • Berichten 9893
  • Reputatie 0
  • #2
  • 17 oktober 2010
  • 21:31

In de Froyo versie heet het daar op die plek nu “pakketgegevens gebruiken” en dat kun je aan of uitvinken.
Ik kan het nu even niet meer vergelijken met de 2.1 maar de kans is groot dat het daar nu ook zo heet.
Als je pakketgegevens uitschakelt dan schakel je feitelijk 3G uit.

Bewerkt (17 oktober 2010 21:31)

Samsung Galaxy S8+

pasmel

pasmel

  • Lid sinds 12 juni 2010
  • Berichten 394
  • Reputatie 0
  • #3
  • 17 oktober 2010
  • 21:55

Hey AVS,

Blij dat je reageert, ik kan dat van die pakketgegevens niet vinden.
Als ik nu naar instellingen ga, dan Draadloos en netwerk, dan mobiele netwerken, dan zie ik alleen staan
Roaming
Namen toegangspunten
netwerkmodus
netwerkoperators.

Bij netwerkmodus kan ik kiezen tussen
gsm/wcdma ( autostand)
alleen gsm
alleen wcdma

Ik heb gekozen voor de autostand.

Kan het zijn dat als ik een andere stand kies dat ik dan opnieuw moet opstarten om het te effectueren?

Bewerkt (17 oktober 2010 21:55)
AVS

AVS

  • Lid sinds 02 oktober 2009
  • Berichten 9893
  • Reputatie 0
  • #4
  • 17 oktober 2010
  • 21:58

dat zou kunnen…weet ik zo even niet.
Je hebt daar wel heel veel minder opties staan dan in de 2.2 release :s
Toch nog wel een hoop veranderingen al zie je ze zo niet direkt…

Bewerkt (17 oktober 2010 21:58)

Samsung Galaxy S8+

Dirque

Dirque

  • Lid sinds 27 augustus 2010
  • Berichten 48
  • Reputatie 0
  • #5
  • 17 oktober 2010
  • 22:06

pasmel;48297
Hey AVS,

Blij dat je reageert, ik kan dat van die pakketgegevens niet vinden.
Als ik nu naar instellingen ga, dan Draadloos en netwerk, dan mobiele netwerken, dan zie ik alleen staan
Roaming
Namen toegangspunten
netwerkmodus
netwerkoperators.

Bij netwerkmodus kan ik kiezen tussen
gsm/wcdma ( autostand)
alleen gsm
alleen wcdma

Ik heb gekozen voor de autostand.

Kan het zijn dat als ik een andere stand kies dat ik dan opnieuw moet opstarten om het te effectueren?


Het is vrij eenvoudig:

Bij netwerkmodus kan je het gewoon aanpassen.
Alleen GSM: 2G
Alleen WCDMA: 3G en H
GSM/WCDMA: 2G, 3G en H

Bewerkt (17 oktober 2010 22:06)
pasmel

pasmel

  • Lid sinds 12 juni 2010
  • Berichten 394
  • Reputatie 0
  • #6
  • 18 oktober 2010
  • 07:35

Thnxs,

Jammer dat ik nu de SGS opnieuw moet opstarten als ik 3G uit had staan en dan weer wil aanzetten.

Bewerkt (18 oktober 2010 07:35)
Dirque

Dirque

  • Lid sinds 27 augustus 2010
  • Berichten 48
  • Reputatie 0
  • #7
  • 18 oktober 2010
  • 12:07

pasmel;48348
Thnxs,

Jammer dat ik nu de SGS opnieuw moet opstarten als ik 3G uit had staan en dan weer wil aanzetten.

Dat hoeft volgens mij niet hoor. Heb alle mogelijkheden even getest en zonder een reboot werkt alles steeds zoals het hoort te werken. En ik draai ook “gewoon” nog JM2.

Bewerkt (18 oktober 2010 12:07)
Bloesum

Bloesum

  • Lid sinds 10 augustus 2010
  • Berichten 342
  • Reputatie 0
  • #8
  • 18 oktober 2010
  • 12:55

pasmel;48274
Ik neem aan de laatste versie is voor 2.2

Pasmel, die JM2 versie is een upgrade binnen 2.1 van Samsung, maar misschien had je dat al door met de firmwareversie in je lijstje. Of wacht je net als ik op de officiële NL versie van 2.2?

Bewerkt (18 oktober 2010 12:55)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren