Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • OPPO Find X2 Pro

  • Nokia 8.3

  • Xiaomi Mi 10 Pro

  • Huawei P40 Pro

  • Realme X2 Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Mirrrr

Mirrrr

  • Lid sinds 15 oktober 2010
  • Berichten 45
  • Reputatie 0
  • #1
  • 15 oktober 2010
  • 06:06

Ik ben onwijs stom geweest. Heb net mijn telefoon geupdate en ben vergeten de lagfix te verwijderen. En nu krijg ik dus alleen nog maar een zwart scherm. Kan niet meer in de recovery modus komen. Ik heb geen backup van mijn telefoon gemaakt.
Ik kan dus echt totaal niks meer doen. Is er iemand die mij hiermee kan helpen of moet ik hem echt terug sturen.

Onwijs bedankt in ieder geval

Bewerkt (15 oktober 2010 06:06)
Zabivelli

Zabivelli

  • Lid sinds 13 september 2010
  • Berichten 1857
  • Reputatie 0
  • #2
  • 15 oktober 2010
  • 06:25

Mirrrr;47330
Ik ben onwijs stom geweest. Heb net mijn telefoon geupdate en ben vergeten de lagfix te verwijderen. En nu krijg ik dus alleen nog maar een zwart scherm. Kan niet meer in de recovery modus komen. Ik heb geen backup van mijn telefoon gemaakt.
Ik kan dus echt totaal niks meer doen. Is er iemand die mij hiermee kan helpen of moet ik hem echt terug sturen.

Onwijs bedankt in ieder geval

nou jij bent deze week al 4e die met lag fix upgrade heeft gedaan.

Hier kijk maar eens daarow en de oplossing is ook al gepost:
http://www.androidworld.nl/forum/samsung-galaxy-s/8087-probleem-na-update-naar-pda-jm2-phone-jm2.html

Bewerkt (15 oktober 2010 06:25)
Mirrrr

Mirrrr

  • Lid sinds 15 oktober 2010
  • Berichten 45
  • Reputatie 0
  • #3
  • 15 oktober 2010
  • 06:30

Klopt heb ik wel gelezen maar ik krijg niet eens de recoverymode meer

Bewerkt (15 oktober 2010 06:30)
Zabivelli

Zabivelli

  • Lid sinds 13 september 2010
  • Berichten 1857
  • Reputatie 0
  • #4
  • 15 oktober 2010
  • 06:48

Mirrrr;47332
Klopt heb ik wel gelezen maar ik krijg niet eens de recoverymode meer

Als het goed is staat daar ook een post van iemand die niet in de RECOVERY MODE komt, hij heeft via odin froyo beta versie op zijn galaxy gezet.

Kijk hier kun je ook meteen odin downloaden:

http://www.ithinkdiff.com/how-to-upgrade-samsung-galaxy-s-to-android-2-2-froyo-build-i9000xxjph-guide/

Bewerkt (15 oktober 2010 06:48)
Mirrrr

Mirrrr

  • Lid sinds 15 oktober 2010
  • Berichten 45
  • Reputatie 0
  • #5
  • 15 oktober 2010
  • 13:57

Als ik dat doe gaat hij niet in de download modus. Ik krijg echt totaal niks anders dan het galaxy scherm en daarna een ander scherm.

Bewerkt (15 oktober 2010 13:57)
AVS

AVS

  • Lid sinds 02 oktober 2009
  • Berichten 9893
  • Reputatie 0
  • #6
  • 15 oktober 2010
  • 13:58

Welk ander scherm daarna ?

Bewerkt (15 oktober 2010 13:58)

Samsung Galaxy S8+

Mirrrr

Mirrrr

  • Lid sinds 15 oktober 2010
  • Berichten 45
  • Reputatie 0
  • #7
  • 15 oktober 2010
  • 14:05

Een volledig zwart scherm. Alleen de 2 knoppen onderin geven licht. Maar kan hem niet eens meer uit of aan doen

Bewerkt (15 oktober 2010 14:05)
AVS

AVS

  • Lid sinds 02 oktober 2009
  • Berichten 9893
  • Reputatie 0
  • #8
  • 15 oktober 2010
  • 14:15

Ik neem aan dat je wel een poos gewacht hebt met dat zwarte scherm.
Dat zwarte scherm zou die logon animatie moeten zijn en ook zonder die animatie kan het toestel nog wel opstarten eventueel.
Alleen dan moet je hem wel een paar minuten even zo laten.
Je kunt er vanuit gaan dat als je na 5 minuten nog een zwart scherm hebt dat hij idd niet verder opstart.

Als je de android SDK nog niet op je pc geinstalleerd hebt doe dat dan maar even via android developers site.
Dan kunnen we nog proberen om hem in recovery mode te krijgen via adb
(typ in google “android sdk” dan kom je vanzelf op de developers site uit.)

Bewerkt (15 oktober 2010 14:15)

Samsung Galaxy S8+

Mirrrr

Mirrrr

  • Lid sinds 15 oktober 2010
  • Berichten 45
  • Reputatie 0
  • #9
  • 15 oktober 2010
  • 14:20

Dat staat nu op mijn computer. Onwijs bedankt voor je hulp trouwens

Bewerkt (15 oktober 2010 14:20)
AVS

AVS

  • Lid sinds 02 oktober 2009
  • Berichten 9893
  • Reputatie 0
  • #10
  • 15 oktober 2010
  • 14:24

ok…op die site kun je ook even lezen hoe je de tools map van de android sdk in je Path variabele kunt zetten.
Heb je dat ook gevonden daarzo ?

Bewerkt (15 oktober 2010 14:24)

Samsung Galaxy S8+

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren