Naar content
Nieuwste apps
  • Night Mode Enabler

  • Annie

  • Boer zoekt Vrouw

  • Google Allo

  • Phone Clone

Nieuwste games
  • Deus Ex GO

  • Ketchapp Summer Sports

  • Mr. Robot:1.51exfiltrati0n.apk

  • SHADOWGUN

  • Pied

Nieuwste smartphones
  • LG V20

  • BlackBerry DTEK50

  • LG X Screen

  • Umi Super

  • ASUS ZenFone 3 Deluxe ZS570KL

Nieuwste tablets
  • Asus Zenpad 3S 10

  • Sony Xperia Z4 Tablet

  • ASUS ZenPad S 8

  • ASUS ZenPad 8

  • ASUS ZenPad 10

Michael_1980

Michael_1980

  • Lid sinds 07 oktober 2010
  • Berichten 105
  • Reputatie 0
  • #1
  • 09-10-2010
  • 09:09

Door een foutmelding op mijn Galaxy S kreeg ik ‘m met geen mogelijkheid meer aan de praat. Alleen de volume en start knop functioneerde nog. Ik liep natuurlijk behoorlijk te stressen en op zoek naar een oplossing op internet. Na op diverse sites werd uitgelegd hoe je Samsung Galaxy S hard kon resetten kwam ik er maar 1 (!!) tegen die werkte! Dus mocht je Galaxy S ooit zo erg in de problemen zijn dat booten niet meer werkt?! Doe het volgende:

- Zet je Galaxy S uit en haal de batterij eruit en doe ’m weer erin.
- Druk nu de Volume omhoog, Homeknop and Startknop tegelijk in.
- Wanneer je het Samsung logo in beeld ziet laat dan de Homeknop los.
- Nu krijg je een bootmenu voor je kiezen en kun je met de volumeknop de juiste optie selecteren. Met de homeknop bevestig je.
- Nu wordt je Galaxy S volledig hersteld en krijg je ‘m weer zoals je ’m kocht.

Bewerkt (09-10-2010 09:09)
AVS

AVS

  • Lid sinds 02 oktober 2009
  • Berichten 9883
  • Reputatie 0
  • #2
  • 09-10-2010
  • 10:21

Die info was hier allang bekend hoor :-)
Je had eigenlijk beter direkt hier op AW kunnen vragen :-) had misschien wat stress gescheelt :-)

Maar mooi dat je sgs het weer doet. Weet je eigenlijk wat het veroorzaakt heeft ?
Anders loop je er wellicht in de toekomst weer tegenaan…

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Bewerkt (09-10-2010 10:21)

Samsung Galaxy S6 Edge Plus Gold
Rom: Original but rooted
Kernel: Skyhigh Kernel

Michael_1980

Michael_1980

  • Lid sinds 07 oktober 2010
  • Berichten 105
  • Reputatie 0
  • #3
  • 09-10-2010
  • 10:35

Ooh, ik kon het hier ook nergens vinden. Zeker geen goede zoekopdracht uitgevoerd :-)

Ik had bij Advanced Settings van LauncherPro het aantal aangepast bij Drawer colums portrait…en bij het herstarten van LauncherPro kreeg ik dus een foutmelding. En die ging vervolgens dus met geen mogelijkheid meer weg. Maar gelukkig werkt ie nu weer prima!

Bewerkt (09-10-2010 10:35)
pasmel

pasmel

  • Lid sinds 12 juni 2010
  • Berichten 390
  • Reputatie 0
  • #4
  • 09-10-2010
  • 11:16

Ben je dan ook al je geinstalleerde app's kwijt?

Bewerkt (09-10-2010 11:16)
Michael_1980

Michael_1980

  • Lid sinds 07 oktober 2010
  • Berichten 105
  • Reputatie 0
  • #5
  • 10-10-2010
  • 11:16

Ja, die ben je dan ook kwijt. Maar omdat je gmail adres aan de market gekoppeld is staan bij downloads alle applicaties die je geïnstalleerd had. Behalve natuurlijk degene die je handmatig geïnstalleerd had (.apk files). Dus je moet wel alles opnieuw installeren, maar ze staan dus wel allemaal in 1 overzicht. Beste is om van te voren een back-up te maken op je externe SD schijf lijkt me.

Bewerkt (10-10-2010 11:16)
AVS

AVS

  • Lid sinds 02 oktober 2009
  • Berichten 9883
  • Reputatie 0
  • #6
  • 10-10-2010
  • 11:38

Alleen de eerste keer dat je naar de market gaat staan je apps er die je via de market gedownload had. Als je op dat moment niks terug installeerd en je sluit de market en je gaat er een tweede keer naartoe dan zijn je apps niet meer aanwezig in het “download” lijstje. Alleen de apps die je gekocht hebt, die blijven altijd in je download lijstje staan.
De market “ziet” dat je toestel leeg is en past de downloadlijst dus aan…en alleen de eerste keer dat je de market opend weet de market nog niet van een leeg toestel en daarom laat hij dan nog wel alles zien.
Dus als je om wat voor reden dan ook je toestel terugzet naar fabrieksinstellingen (hetzelfde geld ook voor als je een custom rom op je toestel zou zetten want dan ben je immers ook alles kwijt) dan weet je dat je de eerste keer alles nog terug kunt vinden in de market. De tweede keer moet je weer alles gaan zoeken wat je ooit geinstalleerd had.
Uiteraard, als je een backup hebt gemaakt van je apps dan kun je via die backup de boel weer terugzetten en ben je niet zo afhankelijk van de market.

Bewerkt (10-10-2010 11:38)

Samsung Galaxy S6 Edge Plus Gold
Rom: Original but rooted
Kernel: Skyhigh Kernel

pasmel

pasmel

  • Lid sinds 12 juni 2010
  • Berichten 390
  • Reputatie 0
  • #7
  • 11-10-2010
  • 14:35

Ik heb mobile maps op mijn SGS staan.
Kan ik het mapje mobilemaps kopieren, een hard reset doen en dan het mapje weer terug zetten?
Of werkt dat niet zo?

Bewerkt (11-10-2010 14:35)
AVS

AVS

  • Lid sinds 02 oktober 2009
  • Berichten 9883
  • Reputatie 0
  • #8
  • 11-10-2010
  • 15:17

Wat zit er in dat mapje ?

Bewerkt (11-10-2010 15:17)

Samsung Galaxy S6 Edge Plus Gold
Rom: Original but rooted
Kernel: Skyhigh Kernel

pasmel

pasmel

  • Lid sinds 12 juni 2010
  • Berichten 390
  • Reputatie 0
  • #9
  • 11-10-2010
  • 20:36

Alle bestanden die ervoor zorgen dat de navigatie werkt.

Sygic, car navigation for iPhone, Android, Maemo, Symbian, Windows Mobile and Linux mobile devices

Bewerkt (11-10-2010 20:36)
LadyGrace

LadyGrace

  • Lid sinds 07 december 2010
  • Berichten 1
  • Reputatie 0
  • #10
  • 07-12-2010
  • 22:15

Help?? :-(

Mn SGS is afgelopen weekend spontaan uitgevallen en ik krijg het niet meer doorgestart.
De knoppen-combinatie zoals in deze thread vermeldt werkt niet bij mij. Niet met deze combinatie en niet met de combinaties die er elders op het internet te vinden zijn.

In alle gevallen gaat het toestel gewoon door de (opstart)intro van de SGS, komt daarna in t scherm waar ik mn patroon moet maken (deze krijg ik overigens in zwart/wit ipv in kleur) en vervolgens krijg ik een zwart scherm en gebeurd er echt helemaal niks noppes nada meer.

Help?? Dat ding is nog geen 3 maanden oud, ik ben tijdelijk terug naar mn SE-X1, maar dat is maar moeilijk wennen….

Kan ik misschien ook nog heel ouderwets iets met een USB-kabel en een opdracht vanaf een pc doen?

Bewerkt (07-12-2010 22:15)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren