Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Moto G8 Plus

  • Microsoft Surface Duo

  • OnePlus 7T Pro

  • Nokia 7.2

  • Xiaomi Mi 9T Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

robbertkrau

robbertkrau

  • Lid sinds 21 juli 2010
  • Berichten 155
  • Reputatie 0
  • #1
  • 30 september 2010
  • 00:40

Voor de mensen die problemen hebben met Kies maar wel toegang tot hun toestel willen hebben via de usb!


Download Kies vanaf de samsung site.
Installeer Kies.
Start kies maar hang je telefoon nog niet aan je usb. Klik bij instellingen van Kies dat je Kies NIET wilt laten starten als je je telefoon aan de usbkabel hangt.

In je SGS ga je naar instellingen >> over het toestel >> usb instellingen en vink SAMSUNG KIES aan.


Ga naar je homescreen en nu je SGS aan de usbkabel hangen.

Als het goed is herkent windows je SGS nu en kun je door je telefoon browsen, bestanden kopieren/ plakken e.d.


Laat ff weten of het werkt

Bewerkt (30 september 2010 00:40)
AVS

AVS

  • Lid sinds 02 oktober 2009
  • Berichten 9893
  • Reputatie 0
  • #2
  • 30 september 2010
  • 06:26

Even een kleine aanvulling, klein maar wel heel erg belangrijk.
Zorg dat je op je telefoon in het standaard homescreen van samsung zit. Als je probeert te connecten terwijl je in launcherpro, adw of een andere homereplacement zit gaat connecten absoluut niet lukken.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Bewerkt (30 september 2010 06:26)

Samsung Galaxy S8+

Henke

Henke

  • Lid sinds 02 oktober 2010
  • Berichten 1
  • Reputatie 0
  • #3
  • 2 oktober 2010
  • 22:32

Hallo, ik heb het zelfde probleem , ik kom niet in mijn Galaxy

Bewerkt (2 oktober 2010 22:32)
AVS

AVS

  • Lid sinds 02 oktober 2009
  • Berichten 9893
  • Reputatie 0
  • #4
  • 2 oktober 2010
  • 22:36

Henke;44221
Hallo, ik heb het zelfde probleem , ik kom niet in mijn Galaxy/cdn2.androidworld.nl/b4c9f3af9a/static/djangobb_forum/img/smilies/sad.png" />

Welke versie van Kies heb je op je pc staan ?

Bewerkt (2 oktober 2010 22:36)

Samsung Galaxy S8+

hanswouters

hanswouters

  • Lid sinds 03 oktober 2010
  • Berichten 2
  • Reputatie 0
  • #5
  • 3 oktober 2010
  • 11:30

Hallo, Ik kreeg Kies ook niet geinstalleerd op mijn laptop met Vista, het lukte wel op een andere computer met Windows XP. Alles werkt nu gewoon zoals het moet. Succes!

Bewerkt (3 oktober 2010 11:30)
annevila

annevila

  • Lid sinds 25 september 2010
  • Berichten 7
  • Reputatie 0
  • #6
  • 4 oktober 2010
  • 20:26

ter aanvulling; ik heb de verbinding tussen samsung kies en de galaxy eindelijk aan de praat gekregen op een lenovo (merk) laptop, al bij de eerste keer aansluiten; totaal geen problemen so far. Op onze 2 andere packard bell computer (windows vista) en laptop (windows xp) bij eenzelfde procedure nooit een verbinding kunnen maken met kies, wellicht ligt het toch aan een of andere instelling op de computer?

Bewerkt (4 oktober 2010 20:26)
Beroe

Beroe

  • Lid sinds 04 oktober 2010
  • Berichten 2
  • Reputatie 0
  • #7
  • 4 oktober 2010
  • 21:37

Wat ook helpt is om via het ‘Kies Menu’ (links boven in) de stuurprogamma's te herstellen
Hierna vindt Kies je telefoon weer in no-time.

Bewerkt (4 oktober 2010 21:37)
Teunis61

Teunis61

  • Lid sinds 14 oktober 2010
  • Berichten 7
  • Reputatie 0
  • #8
  • 14 oktober 2010
  • 11:57

Ik heb alles geprobeerd wat jullie hebben beschreven maar niets lukt. Ik krijg als eerste een melding bij de installatie dat geen 32 bit versie is maar een 64 waar ik ook mee werk. Verder is de installatie en upgrade goed gelukt en ziet de pc mijn telefoon alleen wordt hij niet verbonden. Ik krijg wel de vraag of het een symbian of windows mobile toestel is maar geen keuze voor android.

Wie heeft er nog een idee.

Bewerkt (14 oktober 2010 11:57)
diz

diz

  • Lid sinds 12 oktober 2010
  • Berichten 32
  • Reputatie 0
  • #9
  • 14 oktober 2010
  • 12:53

Bij instellingen, toepassingen en dan ontwikkelingen op je SGS moet USB-fouten opsporen uit staan. Anders doet ie het ook niet.

Bewerkt (14 oktober 2010 12:53)
Teunis61

Teunis61

  • Lid sinds 14 oktober 2010
  • Berichten 7
  • Reputatie 0
  • #10
  • 14 oktober 2010
  • 13:39

Jammer dat was het ook niet

Bewerkt (14 oktober 2010 13:39)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren