Naar content
Trending apps
  • Google Meet

  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • Huawei P30 Pro New Edition

  • OPPO Find X2 Pro

  • Nokia 8.3

  • Samsung Galaxy A51

  • Poco F2 Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

rolfje

rolfje

  • Lid sinds 12 december 2013
  • Berichten 10
  • Reputatie 0
  • #1
  • 12 december 2013
  • 09:05

Als mij batterij leeg is moet ik perse mij s1 resetten bij cyanogenmod.

En als ik hem gewoon uit en dan aan zet kom ik in de recovery mode.
Wat kan ik hier aan doen

nanders

nanders

  • Lid sinds 05 oktober 2010
  • Berichten 6033
  • Reputatie 300
  • ModeratorModerator
  • ModeratorModerator
  • #2
  • 12 december 2013
  • 09:28

heb je dat alleen bij CM11 of ook bij andere ROMs?

zo ja dan zou ik CM11 even opnieuw installeren. Als dat niet helpt is het een probleem van CM11 en kun je beter even terug naar CM10.2 totdat de ontwikkelaars dit hebben opgelost.

rolfje

rolfje

  • Lid sinds 12 december 2013
  • Berichten 10
  • Reputatie 0
  • #3
  • 12 december 2013
  • 09:54

Bij de vorige cm had ik het ook daarom had ik er nu 4.4 erop gezet maar nog steeds het probleem.

nanders

nanders

  • Lid sinds 05 oktober 2010
  • Berichten 6033
  • Reputatie 300
  • ModeratorModerator
  • ModeratorModerator
  • #4
  • 12 december 2013
  • 10:32

wat bedoel je met “de vorige CM”, CM10.2??

probeer anders een stock ROM, heb je het daar ook?

rolfje

rolfje

  • Lid sinds 12 december 2013
  • Berichten 10
  • Reputatie 0
  • #5
  • 12 december 2013
  • 10:39

Ja bij cm 10.2 heb ik het ook.
Heb al van alles geprobeerd

rolfje

rolfje

  • Lid sinds 12 december 2013
  • Berichten 10
  • Reputatie 0
  • #6
  • 17 december 2013
  • 15:51

Weet niemand iets? Want als ikde s1 uit en aan zet kom ik in cwm menu.

embryo1

embryo1

  • Lid sinds 11 december 2010
  • Berichten 769
  • Reputatie 20
  • #7
  • 17 december 2013
  • 21:29

Ik zou helemaal opnieuw beginnen.
Stock Samsung firmware, daarna master reset : *2767*3855# Dit maakt je hele toestel schoon ook je interne SD.
Vandaar uit verder naar KitKat met de nodige tussen stappen. ( zoals bv. CM9)

Geen TitaniumBackup gebruiken, deze kan nl. weleens voor vreemde problemen zorgen.

rolfje

rolfje

  • Lid sinds 12 december 2013
  • Berichten 10
  • Reputatie 0
  • #8
  • 14 januari 2014
  • 08:49

Het is me gelukt ik heb er de originele rom van samsung erop gezet en alles werkte weer.en de s1 is verkocht.
Bedankt voor de reacties.

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren