Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Ghostbusters World

  • Asphalt 9: Legends - 2018’s New Arcade Racing Game

  • Pokémon Quest

  • PUBG Mobile

  • Super Mario Run

Trending smartphones
  • ASUS ZenFone 6

  • OnePlus 7 Pro

  • Google Pixel 3a XL

  • Xiaomi Mi 9T

  • Huawei P30 Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

  • Sony Xperia Z4 Tablet

Henkmans

Henkmans

  • Lid sinds 02 mei 2012
  • Berichten 45
  • Reputatie 0
  • #1
  • 4 mei 2013
  • 10:05

Ik kom er even niet uit,maar weet iemand hoe ik er
voor kan zorgen dat als mijn samsung in slaapstand gaat ik met de
menu knop hem weer aan krijg.Nu moet ik op de aan/uit knop drukken.

Is natuurlijk geen echt groot probleem,maar wil er graag achterkomen.

Alvast bedankt Gr.Henk

Bewerkt (4 mei 2013 10:05)
Zoomy

Zoomy

  • Lid sinds 28 oktober 2012
  • Berichten 74
  • Reputatie 0
  • #2
  • 4 mei 2013
  • 12:04

Uit slaapstand halen met de menuknop (voorzijde links onder) gaat niet werken! Je kunt je SGS alleen wakker maken met de power button (rechtsboven aan de zijkant) of met de home button (voorzijde midden onder)

De menu button wordt na X-tijd (en dat is al redelijk snel) automatisch gedeactiveerd! Om deze weer te activeren is een druk op de Power button of een druk op de Home button nodig maar als je scherm eenmaal vergrendeld is dan doet de menuknop niet meer dan oplichten en zal je je scherm eerst moeten ontgrendelen voordat je het menu weer kunt gebruiken…

Bewerkt (4 mei 2013 12:04)
Henkmans

Henkmans

  • Lid sinds 02 mei 2012
  • Berichten 45
  • Reputatie 0
  • #3
  • 4 mei 2013
  • 12:39

Ja je hebt gelijk ,ik bedoel ook de Home button.
Bij mij werkt dat niet.Moet op de aan /uit knop duwen,maar wil graag
de Home button kunnen gebruiken daarvoor.

Bewerkt (4 mei 2013 12:39)
Zoomy

Zoomy

  • Lid sinds 28 oktober 2012
  • Berichten 74
  • Reputatie 0
  • #4
  • 4 mei 2013
  • 14:34

Werkt de Home button wel als je bijvoorbeeld met een app bezig bent en je drukt hem in…? Kom je dan weer terug op je hoofdscherm? Als dat ook niet het geval is dan heb een gerede kans dat de Home button gewoon kaduuk is…maar omdat het waarschijnlijk een redelijk recent toestel is zit er als het goed is nog een beetje fabrieksgarantie op… :p

Bewerkt (4 mei 2013 14:34)
Henkmans

Henkmans

  • Lid sinds 02 mei 2012
  • Berichten 45
  • Reputatie 0
  • #5
  • 4 mei 2013
  • 15:02

Hallo Zoomy,

nee dus de button werkt niet meer,bedankt voor de tip hoef ik niet verder meer te zoeken.

Groet Henk

Bewerkt (4 mei 2013 15:02)
Zoomy

Zoomy

  • Lid sinds 28 oktober 2012
  • Berichten 74
  • Reputatie 0
  • #6
  • 4 mei 2013
  • 20:48

:p

Bewerkt (4 mei 2013 20:48)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren