Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

  • Ghostbusters World

Trending smartphones
  • Microsoft Surface Duo

  • OnePlus 7T Pro

  • Nokia 7.2

  • Xiaomi Mi 9T Pro

  • Samsung Galaxy Note 10 Plus

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

evertjan

evertjan

  • Lid sinds 21 december 2012
  • Berichten 64
  • Reputatie 0
  • #1
  • 21 december 2012
  • 21:20

hallo, mijn galaxy s heeft de firmware 2.3.6 maar er is 5.0 beschikbaar. maar samsung kies pakt mijn telefoon niet en de computer zelf wel. (windows 7 en 8) hoe kan ik die nieuwe android erop zetten? en hoe kan ik mijn mobiel weer met samsung kies verbinden? en ik heb een bluetooth stickje gekocht maar via bluetooth wil hij ook niet verbinden en verzenden naar\met de computer. wie kan me helpen? alvast bedankt

Bewerkt (24 april 2013 16:03)
Peter-036

Peter-036

  • Lid sinds 12 november 2011
  • Berichten 2431
  • Reputatie 10
  • #2
  • 21 december 2012
  • 21:46

Geen idee waar dat vandaan komt, maar er is GEEN (stock)Android versie 5……..Voorlopig niet tenminste, de hoogste versie is momenteel 4.2.1 .
En als kies je toestel niet herkent, in instellingen kijken of USB-foutopsporing uit staat (evt aan en weer uit zetten) of de usb kabel in een andere (directe) poort steken, eentje achterop je pc, want die zitten meestal direct op het moederbord van je pc.

Bewerkt (24 april 2013 16:03)

Je kunt een paard naar het water leiden, maar je kunt het paard niet dwingen te drinken……..

GirlKillu

GirlKillu

  • Lid sinds 10 maart 2011
  • Berichten 581
  • Reputatie 10
  • #3
  • 21 december 2012
  • 22:21

De laatste ondersteunde versie voor onze SGS is ook 2.3.6 jw5.. Vandaar dat kies ook niets zegt. Als je de laatste 4.2.1 wilt zul je custom moeten gaan.

Bewerkt (24 april 2013 16:03)
Maurice1970

Maurice1970

  • Lid sinds 12 november 2010
  • Berichten 948
  • Reputatie 10
  • #4
  • 22 december 2012
  • 11:08

GirlKillu;367893
De laatste ondersteunde versie voor onze SGS is ook 2.3.6 jw5.. Vandaar dat kies ook niets zegt. Als je de laatste 4.2.1 wilt zul je custom moeten gaan.

Dat kies je telefoon niet ziet is een ander probleem, daar zijn topics genoeg over. Als je verbinding met kies zou hebben dan zegt kies dat de firmware die je op je telefoon hebt de laatste versie is.

Bewerkt (24 april 2013 16:03)

Galaxy S5 (Vodafone) blue 5.0
Galaxy S5 (Vodafone) gold 5.0
Galaxy S4 (Vodafone) white 4.4.2
Galaxy S3 (Kpn) blue 4.1.2
Galaxy Note 7.0
Galaxy Note 10.1

Alles stock and niet geroot.

evertjan

evertjan

  • Lid sinds 21 december 2012
  • Berichten 64
  • Reputatie 0
  • #5
  • 25 december 2012
  • 21:24

ja dat klopt masar hoe kan ik dan van 2.3.6 naar 4.0 of 4.1 gaan? en alvast bedankt gr

———- Update van bericht ———-

ja dat klopt masar hoe kan ik dan van 2.3.6 naar 4.0 of 4.1 gaan? en alvast bedankt gr

———- Update van bericht ———-

hij geeft wel foutmelding aan maar als ik hem in een andere poort doe geeft hij dat nog steeds aan.

Bewerkt (24 april 2013 16:04)
GirlKillu

GirlKillu

  • Lid sinds 10 maart 2011
  • Berichten 581
  • Reputatie 10
  • #6
  • 26 december 2012
  • 09:55

Als je probleem is om het te verbinden met de computer lees dan http://www.androidworld.nl/forum/samsung-galaxy-s/11673-howto-voor-mensen-die-hun-sgs-niet-kunnen-verbinden-met-hun-computer.html
Als je persé de laatste versie wilt moet je gaan flashen en custom gaan: begin hiervoor met CM10 http://www.androidworld.nl/forum/samsung-galaxy-s/36460-rom-jb-cyanogenmod10.html, is een goede basis en van daaruit kan je alle kanten op.

Bewerkt (24 april 2013 16:04)
evertjan

evertjan

  • Lid sinds 21 december 2012
  • Berichten 64
  • Reputatie 0
  • #7
  • 26 december 2012
  • 10:41

ok ik ga het proberen

Bewerkt (24 april 2013 16:04)
evertjan

evertjan

  • Lid sinds 21 december 2012
  • Berichten 64
  • Reputatie 0
  • #8
  • 26 december 2012
  • 19:53

hallo ik kan als mijn mobiel aanstaat nu met de pc verbinden dat pakt hij nu maar in de downloadmodus reageert odin3 niet hij pakt de pda wel maar mijn mobiel niet. ik heb toen de howto`s doorge+ezen maar dat heeft niet geholpen. wat moet ik doen= gr

Bewerkt (24 april 2013 16:04)
embryo1

embryo1

  • Lid sinds 11 december 2010
  • Berichten 769
  • Reputatie 20
  • #9
  • 26 december 2012
  • 22:01

Wat bedoel je met de opmerking dat de PDA wel wordt gepakt.Heb je wel het programma Kies op je Windows 8 versie staan. Want daar zitten de goede drivers bij.

———- Update van bericht ———-

Wat bedoel je met de opmerking dat de PDA wel wordt gepakt.Heb je wel het programma Kies op je Windows 8 versie staan. Want daar zitten de goede drivers bij.

Bewerkt (24 april 2013 16:04)
evertjan

evertjan

  • Lid sinds 21 december 2012
  • Berichten 64
  • Reputatie 0
  • #10
  • 29 december 2012
  • 15:16

ik heb kies er wel opstaan en als mijn mobiel niet in de downloadmodus staat verbind hij ook gewoon met de pc maar als hij wel in de downloadmodus staat verbind hij niet dus kan ik ook niet rooten met custom

Bewerkt (24 april 2013 16:05)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren