Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • POCO X3

  • Samsung Galaxy Note 20 Ultra

  • Google Pixel 4a

  • OnePlus Nord

  • Samsung Galaxy A51

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Krivas

Krivas

  • Lid sinds 24 januari 2011
  • Berichten 35
  • Reputatie 0
  • #1
  • 8 juli 2012
  • 19:08

Mijn “oude” S wil ik voor de verkoop helemaal leeg maken. Ook omdat mijn GPS niet werkt, en ik hoop daarmee deze terug aan de gang te krijgen… ik heb eens een paar verkeerde bestandjes gewistEchter na de reset lijkt er wel niets veranderd te zijn?

Mijn S is geroot. Zou het daaraan kunnen liggen? Als ik een factory reset doe, staan mijn apps e.d. er nog gewoon in? Ook heb ik Titanium Back-up, maar zonder daar wat mee te doen zet die toch niets terug??

Bewerkt (24 april 2013 15:10)
GirlKillu

GirlKillu

  • Lid sinds 10 maart 2011
  • Berichten 581
  • Reputatie 10
  • #2
  • 8 juli 2012
  • 19:44

Heb je ook al met *#*#7780#*#* geprobeerd? Via de instellingen moet je intern geheugen + extern geheugen aanvinken en resetten.
Verder kan je ook via Recovery mode de data+cache leegmaken.
Anders kan je via Odin de laatste stock rom erop zetten en eventueel de .pit en re-partition gebruiken. http://www.androidworld.nl/forum/samsung-galaxy-s/34537-howto-officiele-xwjw5-2-3-6-via-odin-nl.html

Bewerkt (24 april 2013 15:10)
Krivas

Krivas

  • Lid sinds 24 januari 2011
  • Berichten 35
  • Reputatie 0
  • #3
  • 9 juli 2012
  • 19:41

Denk dat het nu gelukt is via Recovery Mode. Maar de Semaphore Kernel zit er nog steeds in? Ook zie ik hier en daar nog mapjes zoals van Viber, Dropbox of Whatsapp?

Maar het allerbelangrijkste is nog niet gelukt…. de GPS terug werkend krijgen. Ik denk dat ik heel de telefoon leeg moet maken en alles vanaf nul er terug op. Hoe dat ik dat dan? Via re-partition?

Mooie omschrijving trouwens!!

Bewerkt (24 april 2013 15:11)
embryo1

embryo1

  • Lid sinds 11 december 2010
  • Berichten 769
  • Reputatie 20
  • #4
  • 9 juli 2012
  • 19:56

Alles gewist en de interne sd weer standaard via
*2767*3855# mits je op een Samsung rom zit.

Bewerkt (24 april 2013 15:11)
Krivas

Krivas

  • Lid sinds 24 januari 2011
  • Berichten 35
  • Reputatie 0
  • #5
  • 9 juli 2012
  • 20:15

Ja, er is weer wat meer gewist, maar de kernel zit er nog in en GPS werkt nog steeds niet

Bewerkt (24 april 2013 15:11)
melvintje

melvintje

  • Lid sinds 17 september 2011
  • Berichten 2716
  • Reputatie 20
  • #6
  • 9 juli 2012
  • 20:36

Als je die code invoert die eerder genoemd is in je dialer, word heel je telefoon leeggemaakt, dat GPS niet werkt kan duiden op een defect of de kernel
Om de stock kernel erop te zetten zit er niks anders op om de rom opnieuw te flashen zoals eerder gezegd

Bewerkt (24 april 2013 15:11)
Krivas

Krivas

  • Lid sinds 24 januari 2011
  • Berichten 35
  • Reputatie 0
  • #7
  • 9 juli 2012
  • 22:58

Nu heb ik geprobeerd de originele 2.3.6 rom te flashen zoals in de link staat aangegeven. Echter ik kom, net zoals meerderen, in een bootloop terecht. Dus ik heb stap twee gevolgd. Maar ik mis bij het uitpakken het bestand dat onder PDA: PHONE_…tar.md5 moet worden ingevuld. Ik heb geen bestand dat begint met PHONE ??

Bedankt alweer

Bewerkt (24 april 2013 15:11)
GirlKillu

GirlKillu

  • Lid sinds 10 maart 2011
  • Berichten 581
  • Reputatie 10
  • #8
  • 10 juli 2012
  • 08:49

Krivas;319999
Nu heb ik geprobeerd de originele 2.3.6 rom te flashen zoals in de link staat aangegeven. Echter ik kom, net zoals meerderen, in een bootloop terecht. Dus ik heb stap twee gevolgd. Maar ik mis bij het uitpakken het bestand dat onder PDA: PHONE_…tar.md5 moet worden ingevuld. Ik heb geen bestand dat begint met PHONE ??

Bedankt alweer
Bedoel je mijn topic? Heb je .pit en re-partition gebruikt? Vind je geen PHONE in de JVH download, want dat zou me verbazen.. Eens opnieuw downloaden?

edit: Excuses! Ik begrijp de verwarring. Er stond in mijn tutorial een foutje idd! Het bestand dat onder PDA moet staan noemt CODE…md5, een PHONE bestand bestaat er idd niet. Heb het aangepast in de op. (niemand dat het eerder had opgemerkt)

Bewerkt (24 april 2013 15:11)
Krivas

Krivas

  • Lid sinds 24 januari 2011
  • Berichten 35
  • Reputatie 0
  • #9
  • 10 juli 2012
  • 22:42

Ik heb dan toch maar gisteren nog dat andere bestand erin gezet en alles is gelukt.

Meer dan bedankt!!

Bewerkt (24 april 2013 15:11)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren