Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • OPPO Find X2 Pro

  • Nokia 8.3

  • Xiaomi Mi 10 Pro

  • Huawei P40 Pro

  • Realme X2 Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Johxn

Johxn

  • Lid sinds 27 februari 2012
  • Berichten 22
  • Reputatie 0
  • #1
  • 16 juni 2012
  • 18:45

Hoe kan ik van Gingerbread 2.3.6 naar android 4.0 gaan ? Kan iemand mij helpen ? Want ik heb een andere uitvoering en kan niet meteen van internet naar de stand-by screen. Ik moet steeds vorige vorige drukken en dat is best irritant als ik internet na 10paginas bezocht heb. Dan moet ik steeds vorige vorige drukken om uiteindelijk naar de standby pagina te komen.

Bewerkt (24 april 2013 15:02)
Bodie

Bodie

  • Lid sinds 18 januari 2011
  • Berichten 588
  • Reputatie 10
  • #2
  • 17 juni 2012
  • 12:37

Voor jouw telefoon heb je helaas geen custom roms, dus ook geen mogelijkheid om 4.0 erop te zetten.

Bewerkt (24 april 2013 15:02)
Johxn

Johxn

  • Lid sinds 27 februari 2012
  • Berichten 22
  • Reputatie 0
  • #3
  • 17 juni 2012
  • 12:38

Oke jammer xd Maar ik heb wel Gingerbread 2.3.6 erop gezet. Is er een mogelijkheid om terug te gaan naar froyo 2.2?

Bewerkt (24 april 2013 15:02)
Lars_1808

Lars_1808

  • Lid sinds 14 mei 2011
  • Berichten 1230
  • Reputatie 0
  • #4
  • 17 juni 2012
  • 18:21

Johxn;311872
Oke jammer xd Maar ik heb wel Gingerbread 2.3.6 erop gezet. Is er een mogelijkheid om terug te gaan naar froyo 2.2?

Ipv 10 x op terugknop te drukken kan je ook 1 x op je home knop drukken.

Bewerkt (24 april 2013 15:02)
Johxn

Johxn

  • Lid sinds 27 februari 2012
  • Berichten 22
  • Reputatie 0
  • #5
  • 18 juni 2012
  • 00:23

Ja maar ik heb de giogio armani. Andere knoppen. weet niet hoe het verder moet…

Bewerkt (24 april 2013 15:03)
Lars_1808

Lars_1808

  • Lid sinds 14 mei 2011
  • Berichten 1230
  • Reputatie 0
  • #6
  • 18 juni 2012
  • 05:56

Dan moet je de tweede softtoets links hebben.

Bewerkt (24 april 2013 15:03)
GirlKillu

GirlKillu

  • Lid sinds 10 maart 2011
  • Berichten 581
  • Reputatie 10
  • #7
  • 18 juni 2012
  • 08:45

Of je neemt gewoon een andere browser? :p Standaard browsers suckt, Dolphin is veel beter.

Bewerkt (24 april 2013 15:03)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren