Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • OPPO Find X2 Pro

  • Nokia 8.3

  • Xiaomi Mi 10 Pro

  • Huawei P40 Pro

  • Realme X2 Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Mextur

Mextur

  • Lid sinds 24 april 2012
  • Berichten 27
  • Reputatie 0
  • #1
  • 13 juni 2012
  • 20:03

Hallo, allemaal

Ik heb een probleempje: Ik heb alleen 2G netwerk, maar me andere mobiel heeft gewoon 3G. Terwijl we dezelfde mobiel hebben. Waar ligt dit aan?

Op sommige plekken hebben we wel hetzelfde.

Hoe kan dit?

Bewerkt (24 april 2013 15:01)
Lars_1808

Lars_1808

  • Lid sinds 14 mei 2011
  • Berichten 1230
  • Reputatie 0
  • #2
  • 13 juni 2012
  • 20:16

Misschien zit er een verschil in modem?

Bewerkt (24 april 2013 15:01)
Mextur

Mextur

  • Lid sinds 24 april 2012
  • Berichten 27
  • Reputatie 0
  • #3
  • 13 juni 2012
  • 20:22

Welke modem moet ik flashen dan? De ene die wel 3G heeft is een Galaxy Ace, die het niet heeft is de Galaxy S.

Dit is me version:
PDA: I9000XWJW5
PHONE:I9000XXJW4
CSC: I9000XENJV6

Bewerkt (24 april 2013 15:01)
embryo1

embryo1

  • Lid sinds 11 december 2010
  • Berichten 769
  • Reputatie 20
  • #4
  • 13 juni 2012
  • 20:30

Mextur;310663
Welke modem moet ik flashen dan? De ene die wel 3G heeft is een Galaxy Ace, die het niet heeft is de Galaxy S.

Dit is me version:
PDA: I9000XWJW5
PHONE:I9000XXJW4
CSC: I9000XENJV6

WCDMA = 3G
GSM = 2G

Ik weet niet hoe je de netwerkmodus hebt staan. Als je alleen GSM hebt aangevinkt krijg je dus 2G. Maar als je niks hebt veranderd, dan staat het toestel automatisch op 2G/3G. Dan wordt het dus “spelen”met een ander modem. Dit is afhankelijk waar je bent, maar
ZSJPG is ook een goed modem. Maak eerst wel een backup van je “EFS” map, voor als je bv. je IMEI kwijt raakt.

Bewerkt (24 april 2013 15:01)
Mextur

Mextur

  • Lid sinds 24 april 2012
  • Berichten 27
  • Reputatie 0
  • #5
  • 13 juni 2012
  • 20:35

Ik kan die modem nergens vinden @ google en dit forum. Allemaal dooie linken.

Bewerkt (24 april 2013 15:01)
Mextur

Mextur

  • Lid sinds 24 april 2012
  • Berichten 27
  • Reputatie 0
  • #6
  • 13 juni 2012
  • 22:47

Ik woon in een 3G area, een vriend van me met zelfde mobiel heeft 3G/HSPDA, ik blijf maar 2G houden.

Kan het aan de service instellingen liggen ofzo?

Bewerkt (24 april 2013 15:01)
embryo1

embryo1

  • Lid sinds 11 december 2010
  • Berichten 769
  • Reputatie 20
  • #7
  • 13 juni 2012
  • 22:53

Mextur;310697
Ik woon in een 3G area, een vriend van me met zelfde mobiel heeft 3G/HSPDA, ik blijf maar 2G houden.

Kan het aan de service instellingen liggen ofzo?
Instellingen-draadloos en netwerken- Mobiele netwerken- netwerkmodus
kijk daar wat er aangevinkt is.
Perka's File Stash
Hier kun je alle roms, modems e.d. voor je Galaxy S vinden.
De modems kun je middels CWM flashen.

Bewerkt (24 april 2013 15:01)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren