Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Realme X2 Pro

  • Moto G8 Plus

  • Microsoft Surface Duo

  • OnePlus 7T Pro

  • Nokia 7.2

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Arjanne29

Arjanne29

  • Lid sinds 07 mei 2011
  • Berichten 14
  • Reputatie 0
  • #1
  • 27 april 2012
  • 21:23

Ik heb een tijdje ROM Elite v8 gebruikt met de custom kernel e.d. Beviel me prima, maar ik had problemen met bellen. Als ik iemand bel, dan zie ik wel de gesprekstijd lopen, maar ik hoor niks, en diegene die opneemt hoort ook niks. Nu dacht ik dat het aan Elite zou liggen, dus heb ik cyanogenmod 9 erop gezet. Maar ik hou het zelfde. Wie weet wat dit kan zijn en wat ik hier aan kan doen? Ik kan verder alles. Zodra ik de telefoon reboot kan ik 1 telefoontje plegen en daarna weer niks.

Ik heb:
Smallbandversie
I9020AUCKF1

Kernel:
3.1.10_Icyglitch_V14-B6-I9K-T959Dtk@Glitch#1

Cyanogenmodversie:
9-20120427-NIGHTLY-galaxysmtd

Wie kan mij helpen?

Bewerkt (24 april 2013 14:44)
AndroidGeert

AndroidGeert

  • Lid sinds 09 november 2011
  • Berichten 1693
  • Reputatie 20
  • #2
  • 27 april 2012
  • 21:25

Misschien zat er geen wipe op het overstappen van de ROM
Je zou kunnen proberen even een STOCK firmware te flashen, kijken of eht dan nog is.

Geert

Bewerkt (24 april 2013 14:44)

Telefoons:
- OnePlus One
- OnePlus Two

Arjanne29

Arjanne29

  • Lid sinds 07 mei 2011
  • Berichten 14
  • Reputatie 0
  • #3
  • 27 april 2012
  • 21:27

Zou je me even kunnen uitleggen wat je hiermee bedoelt? (ik weet nog niet alles, haha)

Bewerkt (24 april 2013 14:44)
DaveDH

DaveDH

  • Lid sinds 07 november 2010
  • Berichten 2801
  • Reputatie 60
  • #4
  • 27 april 2012
  • 21:35

https://play.google.com/store/apps/details?id=zausan.zdevicetest&hl=nl

met deze app kan je je hardware testen , op deze manier kan je erachter komen of je probleem hardware ( dus aan je toestel ) ligt of aan je software( het programma dat op je telefoon zit ) .

je zou inderdaad ook zoals AndroidGeert beschrijft , je telefoontje voorzien van stock ( originele ) nieuwe software . de handleiding kan je vinden hier op het forum . Mocht je onbekend zijn met deze materie , vraag dan hulp bij het flashen( instaleren ) van nieuwe software . houd rekening met het feit dat je je data kwijt kan raken als je switched naar een andere rom ( vanwege de welbekende wipe = leegmaken van alle data ) . dus zorg dat je het een en ander geback-upped( data elders opgeslagen ) voor je switeched van ROM (software van je telefoon ) .

Succes

Bewerkt (24 april 2013 14:44)
Arjanne29

Arjanne29

  • Lid sinds 07 mei 2011
  • Berichten 14
  • Reputatie 0
  • #5
  • 27 april 2012
  • 21:45

Nee, ik ben wel bekend met het voorzien van nieuwe software, e.d. Voordat ik Elite er opzette ben ik ook terug gegaan naar de originele en heb toen alle stappen gevolgd..
Het programma heb ik gedownload en geeft bijna overal groene vinkjes weer. Behalve bij:
- temperature sensor
- pressure sensor
- radio
- flash
- nfc
- ant+
Die laatste twee zeggen me weinig…

Bewerkt (24 april 2013 14:44)
JohandeJong

JohandeJong

  • Lid sinds 13 januari 2011
  • Berichten 2306
  • Reputatie 70
  • #6
  • 27 april 2012
  • 22:08

Volgens mij moet er toch ook een vinkje staan bij Radio.

Bewerkt (24 april 2013 14:44)
Arjanne29

Arjanne29

  • Lid sinds 07 mei 2011
  • Berichten 14
  • Reputatie 0
  • #7
  • 27 april 2012
  • 22:39

Ik heb de stock rom erop gezet en nu heb ik geen problemen met bellen. Het ligt dus gelukkig niet aan mijn hardware.. Ik ga nu nog eens kijken of ik alles er op kan krijgen… En dan wel kan bellen!

Bewerkt (24 april 2013 14:44)
Arjanne29

Arjanne29

  • Lid sinds 07 mei 2011
  • Berichten 14
  • Reputatie 0
  • #8
  • 29 april 2012
  • 00:20

Momenteel geen problemen meer. Eerst terug gegaan naar de officiele firmware en toen Elite v10 er opgezet.. tot nu toe gaat alles nog goed! Bedankt voor jullie tips!

Bewerkt (24 april 2013 14:44)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren