Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Samsung Galaxy Z Flip

  • Samsung Galaxy Note 10 Lite

  • Realme X2 Pro

  • Samsung Galaxy S20 Ultra

  • Moto G8 Plus

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

hildevdw

hildevdw

  • Lid sinds 22 december 2010
  • Berichten 6
  • Reputatie 0
  • #1
  • 22 januari 2012
  • 10:04

Via het werk hebben we e-mail met outlook.com. Makkelijk overal te openen en werkt dus ook overal. Op mijn Galaxy S e-mail ingesteld via Exchange ActiveSync. Tot een aantal dagen geleden werkte dit heel goed. E-mail, agenda, contacten, alles werd goed gesynchroniseerd. Maar sinds een aantal dagen werkt er niks meer. Als ik mail wil binnen halen krijg ik de melding: kan niet verbinden met server. Aantal dagen gewacht, toen maar heel het account gewist. Nu probeer ik het account opnieuw te maken, maar krijg nog steeds de melding: kan niet verbinden met server.
Via de Galaxy Tab kan ik wel een account aanmaken en dan werkt alles ook goed.
Heeft iemand enig idee wat er kan zijn of wat ik kan doen? Heb de laatste dagen geen updaten of wat dan ook op mijn telefoon gezet.

Alvast bedankt,
Hilde

Bewerkt (24 april 2013 14:06)
DaveDH

DaveDH

  • Lid sinds 07 november 2010
  • Berichten 2801
  • Reputatie 60
  • #2
  • 22 januari 2012
  • 10:47

Ik ervaar ook iedere keer moeite om mij aan te melden op het outlook account van mijn werk , het lukt altijd wel , maar op de en of ander manier doe ik iets fout met het invullen van alle gegevens als ik mij aanmeld op mijn telefoon. Gelukkig hoeft dat niet vaak .Nu jouw probleem : De reden dat het niet meer werkt zou ik niet weten, misschien een waagt woord oid veranderd ? Je weet zeker dat je alles goed hebt ingevuld ?

Bewerkt (24 april 2013 14:06)
hildevdw

hildevdw

  • Lid sinds 22 december 2010
  • Berichten 6
  • Reputatie 0
  • #3
  • 22 januari 2012
  • 10:50

Ja, alles is goed ingevuld. Met dezelfde gegevens kan ik op de Galaxy tab wel een account aanmaken. Tot nu toe heb ik echt nooit problemen gehad.

Bewerkt (24 april 2013 14:06)
DaveDH

DaveDH

  • Lid sinds 07 november 2010
  • Berichten 2801
  • Reputatie 60
  • #4
  • 22 januari 2012
  • 11:02

Een gekke vraag, maar je internet staat wel aan ? Synchroniseren im in stellingen staat ook aan ?

Bewerkt (24 april 2013 14:06)
hildevdw

hildevdw

  • Lid sinds 22 december 2010
  • Berichten 6
  • Reputatie 0
  • #5
  • 22 januari 2012
  • 11:16

Zowel internet als synchroniserem staan aan.

Bewerkt (24 april 2013 14:06)
jwhoutepen

jwhoutepen

  • Lid sinds 18 juli 2011
  • Berichten 1561
  • Reputatie 50
  • #6
  • 22 januari 2012
  • 12:13

De melding ‘kan niet verbinden met server’ duidt misschien op een verkeerd ingevulde gebruikersnaam, ww of server.

verzonden via Tapatalk

Bewerkt (24 april 2013 14:06)
DaveDH

DaveDH

  • Lid sinds 07 november 2010
  • Berichten 2801
  • Reputatie 60
  • #7
  • 22 januari 2012
  • 12:25

Ja dat lijkt mij ook maar ja…

Bewerkt (24 april 2013 14:06)
jwhoutepen

jwhoutepen

  • Lid sinds 18 juli 2011
  • Berichten 1561
  • Reputatie 50
  • #8
  • 22 januari 2012
  • 12:29

Als ik exchange instel krijg ik ook altijd deze melding en mn foon heeft dan mn gebruikersnaam bij domein toegevoegd. Een klik op ‘details wijzigen’ stelt me dan in staat om dit te corrigeren waarna het geheel werkt. Ook de ssl veiligheidsinstelling wil wel eens roet in het eten gooien.

verzonden via Tapatalk

Bewerkt (24 april 2013 14:06)
hildevdw

hildevdw

  • Lid sinds 22 december 2010
  • Berichten 6
  • Reputatie 0
  • #9
  • 22 januari 2012
  • 22:44

Helaas lijkt dit allemaal niet te werken. Met precies dezelfde instellingen kan ik dus wel op de Galaxy Tab een account aanmaken. Op m'n telefoon blijf ik maar de melding ‘kan niet verbinden met server’ krijgen. Ook al ‘hard reset’ van mijn telefoon gedaan. Ook dit heeft niet geholpen.

Bewerkt (24 april 2013 14:06)
DaveDH

DaveDH

  • Lid sinds 07 november 2010
  • Berichten 2801
  • Reputatie 60
  • #10
  • 22 januari 2012
  • 23:43

Ja sorry ik zou het dan ook echt niet weten .

Bewerkt (24 april 2013 14:06)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren