Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • POCO X3

  • Samsung Galaxy Note 20 Ultra

  • Google Pixel 4a

  • OnePlus Nord

  • Samsung Galaxy A51

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Bernt

Bernt

  • Lid sinds 16 mei 2011
  • Berichten 31
  • Reputatie 0
  • #1
  • 7 januari 2012
  • 17:06

Hallo,

Ik dacht vanmiddag ik ga toch maar keer 4.0.3 erop zetten,

Eerst CM7 geinstallerd. ik heb eerst Semaphore_kernel_JW1_2.4.0.tar geflast, en toen de rest via recovery menu geinstalleerd.

Maar nu heb ik helemaal geen bereik meer, en als ik handmatig wil instellen zegt tie fout bij zoeken netwerk.

Wie weet meer?

Dankje

Bewerkt (24 april 2013 14:00)
Bernt

Bernt

  • Lid sinds 16 mei 2011
  • Berichten 31
  • Reputatie 0
  • #2
  • 7 januari 2012
  • 17:09

Kom net achter, dat Whatsapp niet mijn unieke telefoon code kan vinden.

Heb de batterij eral uit gehaalt etc..

Bewerkt (24 april 2013 14:00)
BoneZ

BoneZ

  • Lid sinds 17 december 2011
  • Berichten 34
  • Reputatie 0
  • #3
  • 7 januari 2012
  • 18:22

http://www.androidworld.nl/forum/samsung-galaxy-s/12517-backup-altijd-je-efs-folder-voor-je-gaat-spelen-met-custom-roms.html

Peter86;90330
Tijdens het flashen van een ROM zou het kunnen gebeuren dat de "EFS" map word aangepast.
Waardoor je een verkeerd imei nummer kunt krijgen. En je daar door niet meer kunt bellen nie.
Het gebeurt niet snel. Maar je kunt beter verkomen dan genezen.
Anders kun je hem opsturen naar Samsung. En ben je 2 weken je phone kwijt,en waarschijnlijk geen garantie.

Ik denk dat je een verkeerde IMEI code voor je mobiel meer hebt…
Als dat zo is kan je niet meer bellen ect met het toestel.

Bewerkt (24 april 2013 14:00)
Bernt

Bernt

  • Lid sinds 16 mei 2011
  • Berichten 31
  • Reputatie 0
  • #4
  • 7 januari 2012
  • 18:24

Net froyo 2.2 erop gezet, werkt weer. ga nu pogin 2 doen!

Dankje

Bewerkt (24 april 2013 14:00)
Bernt

Bernt

  • Lid sinds 16 mei 2011
  • Berichten 31
  • Reputatie 0
  • #5
  • 7 januari 2012
  • 20:37

Heb er nu 2.3.5 erop, maar nu wil hem hem rooten, heb ik de speedmodkernel geflast Clockworkmod 2.5.1.0.
Maar als ik daar ergens op druk krijg ik alleen zwart scherm?? kan niet rooten

Iemand:$

Bewerkt (24 april 2013 14:00)
JohandeJong

JohandeJong

  • Lid sinds 13 januari 2011
  • Berichten 2314
  • Reputatie 70
  • #6
  • 7 januari 2012
  • 20:48

Waarschijnlijk moet je met die kernel de powerknop gebruiken om een keuze te maken in plaats van de Hometoets.

Bewerkt (24 april 2013 14:00)
Bernt

Bernt

  • Lid sinds 16 mei 2011
  • Berichten 31
  • Reputatie 0
  • #7
  • 7 januari 2012
  • 20:56

Dankje dit klopt!! echt fail van mijn:$

Bewerkt (24 april 2013 14:00)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren