Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • Samsung Galaxy Note 20 Ultra

  • Google Pixel 4a

  • OnePlus Nord

  • Samsung Galaxy A51

  • Poco F2 Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Rihanna_Fenty

Rihanna_Fenty

  • Lid sinds 16 oktober 2011
  • Berichten 53
  • Reputatie 0
  • #1
  • 12 december 2011
  • 12:52

hee, ik heb problemen met mijn internet.
ik heb gewoon bereik, maar als ik me internet aanklik laad hij niet.
de pijltjes gaan ook niet heen weer van kleur.
als ik de browser open gaat alleen het groene pijltje een keer aan.
zijn er misschien opties waardoor ik dit kan veranderen..
ik zit btw bij vodafone.
ik kan dus helemaal niks laden, ik weet niet of der opties staan bij mobiel netwerk ofso.

ik kreeg net wel een whatsapp binnen, dus daarom vind ik helemaal al raar

hoop dat iemand mij kan helpen, want dit is erg irritant kan namelijk helemaal niks doen.

Bewerkt (24 april 2013 13:51)
nanders

nanders

  • Lid sinds 05 oktober 2010
  • Berichten 6033
  • Reputatie 300
  • ModeratorModerator
  • ModeratorModerator
  • #2
  • 12 december 2011
  • 13:44

staan je APN gegevens goed ingesteld?

deze kun je wijzigen in het menu instellingen –> Draadloos en netwerken –> Mobiele netwerken –> Toegangspunten

hier staan de juiste gegevens voor vodafone NL: APN lijst Nederland - Android Forum | Alles over Google Android | Androidworld

Bewerkt (24 april 2013 13:51)
Rihanna_Fenty

Rihanna_Fenty

  • Lid sinds 16 oktober 2011
  • Berichten 53
  • Reputatie 0
  • #3
  • 12 december 2011
  • 15:37

nanders;247316
staan je APN gegevens goed ingesteld?deze kun je wijzigen in het menu instellingen –> Draadloos en netwerken –> Mobiele netwerken –> Toegangspuntenhier staan de juiste gegevens voor vodafone NL: APN lijst Nederland - Android Forum | Alles over Google Android | Androidworld
Ja want dat.had ik hiervoor al opgezocht in ander topic, maar dat is het niet..Maar whatsapp werkt wel gewoon dus help please

Bewerkt (24 april 2013 13:51)
nanders

nanders

  • Lid sinds 05 oktober 2010
  • Berichten 6033
  • Reputatie 300
  • ModeratorModerator
  • ModeratorModerator
  • #4
  • 12 december 2011
  • 15:55

Toch zou ik je willen vragen de APN lijst te wissen en deze opnieuw in te voeren.
Vorige week heb ik een soortgelijk probleem bij de HTC van mijn vriendin gehad (gtalk deed het wel, de rest niet, whatsapp weet ik niet zeker). Na het opnieuw invoeren van de juiste gegevens werkte het wel.

ps. ik neem aan dat alles wel werkt wanneer je met een wifi netwerk verbonden bent.

Bewerkt (24 april 2013 13:51)
do-shaq

do-shaq

  • Lid sinds 21 november 2010
  • Berichten 108
  • Reputatie 0
  • #5
  • 12 december 2011
  • 17:44

http://mobiel.nu.nl/pda/tech/361871-Geen-mobiel-internet-voor-deel-Vodafone-klanten.html

Bewerkt (24 april 2013 13:51)
do-shaq

do-shaq

  • Lid sinds 21 november 2010
  • Berichten 108
  • Reputatie 0
  • #6
  • 12 december 2011
  • 17:46

Weet niet of mijn link werkt, maar Vodafone kampt met een landelijke storing

Bewerkt (24 april 2013 13:51)
bonethug

bonethug

  • Lid sinds 14 augustus 2011
  • Berichten 305
  • Reputatie 0
  • #7
  • 12 december 2011
  • 17:50

Als dr whatsapp het gewoon doet…

Send from my Galaxy S 4.0.1 IceCreamSandwitch

Bewerkt (24 april 2013 13:51)
do-shaq

do-shaq

  • Lid sinds 21 november 2010
  • Berichten 108
  • Reputatie 0
  • #8
  • 12 december 2011
  • 17:59

Gedeeltelijk of slecht bereik, zie mijn link vorige post

Bewerkt (24 april 2013 13:51)
Rihanna_Fenty

Rihanna_Fenty

  • Lid sinds 16 oktober 2011
  • Berichten 53
  • Reputatie 0
  • #9
  • 12 december 2011
  • 22:27

Dankjewel ik heb het gelezen,Ik hoop dat het hierdoor komt anders heb ik geen idee,Ik zal morgen.proberen, en als ik nog steeds.last hebZal ik eerst apn proberen en anders no idea..En via wifi doet alles het goedAlvast bedankt voor jullie hulp. Ik hoop dat morgen alles werkt op 3G

Bewerkt (24 april 2013 13:52)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren