Naar content
Trending apps
  • Google Meet

  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • Huawei P30 Pro New Edition

  • OPPO Find X2 Pro

  • Nokia 8.3

  • Samsung Galaxy A51

  • Poco F2 Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Chrizzz86

Chrizzz86

  • Lid sinds 29 november 2011
  • Berichten 35
  • Reputatie 0
  • #1
  • 29 november 2011
  • 16:25

Hallo,

Ik heb GingerPower 2.3.5 op mn mobiel gezet, klopt het dat ik dan nu geen verbinding meer kan krijgen met kies? Ik heb daar nog een Back-up (SBU) bestand staan, maar daar kan ik nu niks mee. Nog ideeën…Of gewoon pech nu?

Bedankt!

Bewerkt (24 april 2013 13:46)
redbulletnl

redbulletnl

  • Lid sinds 02 september 2011
  • Berichten 2982
  • Reputatie 60
  • #2
  • 29 november 2011
  • 16:35

waarom maak je nu nog een topic aan?
http://www.androidworld.nl/forum/samsung-galaxy-s/26979-geen-netwerkverbinding-meer-na-installeren-gingerpower-rom.html

Bewerkt (24 april 2013 13:46)
Chrizzz86

Chrizzz86

  • Lid sinds 29 november 2011
  • Berichten 35
  • Reputatie 0
  • #3
  • 29 november 2011
  • 17:05

die was meer gericht op mijn Netwerkverbindin. Ik dacht maak hier een topic over kies en sbu bestand?

Bewerkt (24 april 2013 13:46)
wools

wools

  • Lid sinds 16 augustus 2010
  • Berichten 1064
  • Reputatie 0
  • #4
  • 29 november 2011
  • 17:31

gooi kies er van af en installeer hem nog eens
of reset je pc eens want kies kan je missen als kiespijn haast niemand werkt nog met kies …..
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Bewerkt (24 april 2013 13:46)
Chrizzz86

Chrizzz86

  • Lid sinds 29 november 2011
  • Berichten 35
  • Reputatie 0
  • #5
  • 29 november 2011
  • 17:54

Dat snap ik, maar ik heb mijn contacten gedeeltelijk als back-up met kies, dus ik vraag me af of ik die nog er op kan krijgen. Mn mobiel verbind verder wel met de pc, maar niet met kies.

Bewerkt (24 april 2013 13:46)
wools

wools

  • Lid sinds 16 augustus 2010
  • Berichten 1064
  • Reputatie 0
  • #6
  • 29 november 2011
  • 19:03

Chrizzz86;242838
Dat snap ik, maar ik heb mijn contacten gedeeltelijk als back-up met kies, dus ik vraag me af of ik die nog er op kan krijgen. Mn mobiel verbind verder wel met de pc, maar niet met kies.
synchroniseer die met google je hebrt toch een google acount contacten syncen met google en je houdt ze altyd
en ehhh geloof me kies SUCKS

Bewerkt (24 april 2013 13:46)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren